Zekai Tahir hastanesine ikili tset için gittiğimde ağlayarak çıkmıştım hiç sevmemiştim orayı nasıl sertler nasıl soğuklar.İyikide gitmemişim.Özel doktora 6. aydan beri gidiyorum.Gel sende burda doğur kız.Valla mis gibi hastane.Gerçi bu ara zekai tahırden dolayı kalabalıklaşmış biraz.
Bak korktum şimdi bende kaç gündür temizlik yapıyorum.Gerçi bi gün temizlik bi gün mola.Cam felan sildim,en üst kattayım bide.Napıyım bebiş doğunca ev temiz olsun istiyorum.Zaten bi camlarım batmış.Diğerlerini yapalı çok olmadı.Kayınvalidem uğradı geçen o nette 101 oynadı ben salon temizledim.Varmı yapacağım bişey dedi bende yoo ben hallederim dedim zaten bi toz alması kalmıştı o sorduğunda.Çok halsizm benim hiç halim yok dedi durdu.Ben temzilik derdindeydim o oyunda doğru düzgün taş gelmedi diye söyleniyordu içerde.
Mavili selam canım, anca okuyom geriden geriden. Bende de bi kaşıntı var akşamları ara ara. Kolonya sürüyorum, yada travacort diye bi krem var ya , ondan sürdüm.Ama korktum da bişy olur diye. Doktora da sormadım, sıcaklardan mıdır nedir artık. Geçen idrar ve kan tahlili yaptırdım , belki idrar yolları iltihaplanırmış falan diyolardı. ama onda da bişey demediler. Acaba sen ne kullandın, travacort yada kolonyanın zararı olur mu?
kızlar nst ye hiç bağlanmayan var mı
ben hiç bağlanmadım niye acaba
her hafta iki hafta da bi dra gidnler var armızda ben temmuzun son haftası gittim ağustosun son haftasoı ngel dedi yarın gidecem aslında kontrollerde cok ilgili ama ne biliyim ben burdakileri okuyuncada cok mu ilgisiz acaba diyorumm:çok üzgünüm:
Canım bende bağlanmadım merak etme demek seinide bi sorunun yok,çoğu kişi iki haftada yada haftada bir kontrole gidiyor benimkide eylülün 8 ine gün verdi o zaman gelde doğum şeklini konuşalım diye çok rahat benim dr.da anlayacağın bide o kadar muayenehanesine gidiyorum sende rahat ol boşver dr.lar bizim kadar ilgili değiller malesef bak sen yarın gidecekmişsin belki bundan sonra daha sık çağırır benim daha çok var gitmeme o yüzden endişe etme bence
selin benim dr da artık her hafta kontrole çağırıyor bugün yine gideceğim ama hiç nst ye girmedim ben de hatta bahsetmedi bile henüz bana..sanırım bi aksilik görürse sokacak nst ye .. [/I]
sağol cnm cevap verdiğin için ama bu nst ye girenler hepsinde bi sorun yokki
sadece deryada vardı sanırım oyüzden sürekli giriyordu
newlife canım hiç bilmiyorum sezeryan ile ilgili kaç gün önceden bilgi verildiğini..dr. una göre değişiyor sanırım..sen de sezeryan mı düşünüyorsun ? ben normal olsun istiyorum inşAllah bi aksilik olmazsa..
nst ye beni de sokmuyor..her dr. gerekli görmüyor demek kii..dr.ların yöntemleri de kendilerince farklı farklı işte..
hepinize iyi günler.. :))
kız delirdinmi senn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: ben bitek yerleri silim dedim işten gelmiştim dusa gırdımkı afedersınız kahverengı kan geldı eger kendımı dahada zorlasaymısım tamemen kanamam olup cocugu alcaklardı aman sakın ole agır işler yapma kızım dıkkat et yaa kadın falan tutu nebılım sole kaynanan yapsın bunun ayıbı yok can tasıyorsun sen nolur dıkkat et bak ufacık kanamada bıle işe gıtmeyeceksın ıkı gun hıc kalkmadan yatacaksın dedı doktorum allah korusun sen dahada yoruyorsun kendını bebegın evremını tamamlamadan vakıtsız gelmesın cnm dıkkat et
Serencim geçmiş olsun . Dikkat et kendine ya.. Bende hep koşturuyom ama napalım başka yapacak insan da yok. Herkes var mı yapacak bişey diyo. Tabiiki bende var diyememki . annem geldi koridordaki halılarımı yıkadı. Girişte ve mutfaktaki ufaktı onları ben yıkadım geçen hafta. Ama taşırken balkona ağırdı bayağı bi zorlandım ödüm de koptu. Tüllerimi de , bebeğimin giysilerinide yıkadım. Ütü ve çantam da hazır. bi toz alıp, dolabını yerleştireceğim. Toz falan her gün oluyo zaten. Konuşan çok da , yine işler sana kalıyo...
Amann gözünü seveyim dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?