39 haftalıkken alıyor benim bebeği.. ssk ya benim gitmeme gerek yok iş yeri bildiriyor burdan. ve iş yerimde hiçbir kesinti olmuyor. normal maaşımı alıcam işe dönüştede ssk dan parayı alıcam iş yerine vericem. rapor günümü iş yeri hesapladı. 25 ağustosta başlıyor iznim 15 aralıkta iş başı yapıcam. 16 hafta. :CüvCüv:
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
bu sıteden sat a göre doğum tarıhını ayarlayıp, çizelgeni seçiyorsun rengını fılan sonrasında get tickera basıp lınkını alıyorsun, o lınkı kopyalayıp kontrol panelınden detay bılgılerını duzenleye girip asagıdakı kilo doğum takip çizelgesıne yapıştırıp kaydedıyorsun... kafamçokkarıştı
bır dene ıstersen olmadı cızelgenı ben yaparım sana verırım.. :1rolleyes:
cnm ya sen yaparsam cok sevinirim.. 18 eylül olucak
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev261pb___.png
bu lınkı oldugu gıbı bır harf bıle eksık oladan kopyala,
kontrol paneline git, detay bılgılerını duzenleye gır, en asagıda kilo doğum takip çizelgesi yazan yerdeki boşluğa yapıştır..
değişklikleri kaydet de.. tamamdır canım.. yerimseniben
Rica ederim, aramızda iki gün var canım... :)
aa ne güzel ama zaten onların dedikleri tarihler tutmuyor ki cok nadir tutan olyor.bide ben sezaryene karar verdim ya cumartesi doktoruma söylicem tarih versin bana tabi o tarihten önce sancılanırsam normel yaparım
Sen geçtim geçtim deyinec e
Betül canım ben de dersinden geçtin zannettim...naniknanik
neden sezeryan istiyorsun canım ya.. fisfisfis:1no2:
ya kalbimde problem var hamilelikte ortaya cıktı.bide ben 34 .cü haftamda erken doğum riski yasadım kanamam oldu sancıyla birlikte hatta hastanede yattım doğumu zor bela durudurdular verdikleri ilaçlarda kalb,me hepten zarar verdi simdide gittikçe kötü oluyorum uyku falan yok bende kalbim sıkışıyor tıkanıyorum ölücek gibi hissediyorum kendimi dayanamıyorum artık bide 40 haftayı doldurursa yandım her gcen gün zorlasıyor gerci beimkinin sağı solu belli olmaz gelebilridde heran zaten yatıyoorum hep doktor istirahat verdi o yüzden yani
hmm anladım canım, bende öylesine sezeryan istiyorsun sandım..
ama kalbin için normal doğum sakıncalıysa doktorun kesın sezeryan der oyle dedı mı sana?..
Allah yardımcın olsun canım.. hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?