Gulancım nasılsın, nasıl bebişler... Valla sende gene iki tane, nasıl geçiyo hamilelik. Normal mi sezeryan mi olacak. İkizlerde sezeryan oluyo galiba.. Bizim iş yerinde bi arkadaşın da ikizdi, erken sezeryan olarak doğum yaptı. SEnin nasıl diyor doktor?
kızlar benden dualarını esirgemeyen tüm arkadaslara cok teşekkür ederima.s..eşimin yurt dışı görevi tümden iptal oldu kimse bi yere gitmiyor.cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkhihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
kızlar benden dualarını esirgemeyen tüm arkadaslara cok teşekkür ederima.s..eşimin yurt dışı görevi tümden iptal oldu kimse bi yere gitmiyor.cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkhihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ayyy bende artık sevmek koklamak istiyorum ya... Minnacık çoraplarını giydirmek istiyorum ya.... SAnıyorum ben kucağıma aldığımda çok ağlayacağım. Hatta sezeryane girerken de ağlayacağım...Allah yardımcımız olsun...
Bende sevindim senin adına canım.Gözün aydın..Ya bu arada bende doğurmak istiyorum artık yaaaaaçok merak ediyorum kime benziyo nasıl bişi acabaaaaa:CüvCüv:
Bende sevindim senin adına canım.Gözün aydın..Ya bu arada bende doğurmak istiyorum artık yaaaaaçok merak ediyorum kime benziyo nasıl bişi acabaaaaa:CüvCüv:
valla hepimiz aynı şeyi merak ediyoruz galiba canımm:))
benim aşkımı başka bir telaş sardı ama:))
doğumdan önceki birkaç gün izin alacakmış,baş başa geçireceğimiz son günlerimizmiş,ne yapmak istermişim onu düşünüyor:CüvCüv::1hug:
sanırım oda korkuyorrr
valla hepimiz aynı şeyi merak ediyoruz galiba canımm:))
benim aşkımı başka bir telaş sardı ama:))
doğumdan önceki birkaç gün izin alacakmış,baş başa geçireceğimiz son günlerimizmiş,ne yapmak istermişim onu düşünüyor:CüvCüv::1hug:
sanırım oda korkuyorrr
Benimkin de var o tedirginlik..İzne ayrılıcak zaten.Dün gece sıkı sıkı sarıldı son günlerimiz böle 2 kişilik diyekaydirigubbakcemile3 karnımı okşayıp sevmesi yokmu hele....kulağını dayayıp dinlemesi,bişeyler söylemesi...aşkım benim yaaaaaa...kocacım benimmmmmm:asigim:
Benimkin de var o tedirginlik..İzne ayrılıcak zaten.Dün gece sıkı sıkı sarıldı son günlerimiz böle 2 kişilik diyekaydirigubbakcemile3 karnımı okşayıp sevmesi yokmu hele....kulağını dayayıp dinlemesi,bişeyler söylemesi...aşkım benim yaaaaaa...kocacım benimmmmmm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?