Selam kızlar.Konusu açılmışken yazayım.Benimki hep hareketliydi ve arada canımı yakardı fakat 2 gündür fazla yordu beni sağ tarafımı bi kaldırıyor 15 cm o sırada bi yandanda ayaklarıyla ittiriyor bu birden canımı yakıyor ondan sonraaa karnım birden taş kesiliyor kasılıyor resmen kasılmalar olabilirmiş ama kasılma değil çümkü sertleşen yere dokunduğum zaman bebeğin vücudunu ve kendini yasladığını dirediğini hissediyorum.Artık etlerim acıyor bu yaslamalarda diremelerden,özellikle iki gündür.Nefesim kesiliveriyor.Sadece 1-2 saniye sürüyor ama ateş bastırıyor bir anda.Böyle devam ederse doktoru arıycam.Ne zaman göbeğimi açsam göbeğim mutlaka oynuyor 12 saat uyanıksam 11 saat kımıldıyor hareketi hep böyleydi ama böyle can yakıcı olmazdı bu yazıyı yazarken saydım 3 kez canımı yaktı.Çok sert değildi ama özellikle ayakta olduğum zaman bağırtıyor bi anda.Komşu duymuş geçen cırladığımı
Doktora desem normal diyecek.2 ay önce felanda böyleydi söylemiştim.Olabilir bebeğin büyüyor ilerleyen aylarda dahada can yakıcı olabilir demişti.Birde en çok belimin yan tarafındaki boşluklara giriyor ağrı ,yine hareketi sırasında oluyor.Bu kadar hareket edecek yeri nerden buluyor anlamıyorum.Göbeğim füze gibi sivrildi oralar boş kaldı ondanmı hassastır nedir anlayamadım.Bazende sağımda yada solumda yumurta gibi bi organı beliriyor ve hızla kayıyor yukardan aşağıya yada sağdan sola bu harekettede acıyor karnım.Coşuyo benimki içerde özellikle iki gündür.Ev işide yapamadım dünden beri doğru dürüst.Oğlum sakin ol uyu ne olur diyorum.Anlamazki sıpam.
Zayıf ya ondanmı acaba yeri hâlâ bol demekki.Babasına gösteriyorum çıkacak o çıkacak diyor.Aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan yada yaşamış olan varmı?Deryaların numarası olsada arasak.Çok merak ettim ben.