:))))))))))) yok cnm karsılasmamısızdır cunku ben daha hıc oraya ugramadım benım doktorumun ozel muayenesı var b.çekmecede yani ben özel doktora gıdıyorum oda benı avcılarda dogurtacak yanı o hastaneye gelıp dogumu o gerceklestırecek
ona hastane dısında ayrıyetten para verecegım anlayacıgın, belkıde aynı gun dogum yaparız:)))
buarada odaları dolastınmı nasıl temız guzelmı ben ınternetten baktın henuz gıtmedım ama guzel bır yere benzıyor sen nedıyosun??
cyıldız canım Allah seninde yardımcın olsun... Yarın sende bıdığına kavuşuyormuşsun.. Ne güzel ya... Her işiniz düzgün gider inşallah kızlar..
Allah bizede hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.... Kimbilir nasıl heyecanlısınız ya...
Yarın kaçta olacak sezeryanlarınız kızlar ?
yarın doğuma girecek arkadaşlarrr
deryacımmm
arzucummm
Allahım yanınızda olsun yarın,bizim dualarımızda yanınızda olacak ve iyişallah güzel haberlerinizi alıcaz burda
ama birini görevlendirseydiniz,burdan görüştüğünüz birileri varmı kızlar?yani cepten falan,yarın bize sizin haberlerinizi verirlerdi,ben çatlarım valla:))
yarın doğuma girecek arkadaşlarrr
deryacımmm
arzucummm
Allahım yanınızda olsun yarın,bizim dualarımızda yanınızda olacak ve iyişallah güzel haberlerinizi alıcaz burda
ama birini görevlendirseydiniz,burdan görüştüğünüz birileri varmı kızlar?yani cepten falan,yarın bize sizin haberlerinizi verirlerdi,ben çatlarım valla:))
Doktorun kim serencim? Ben nil hanıma gidiyorum, çok da yoğun bi kadın. Zaten kime baksan Nil hanıma gidiyo. Aksi bi durum olursa tavsiye derim canım.
5.katta doğumhane var, tam karşısında da odalar var. İlk odaya gözüm takıldı ufaktı, bi koltuk vardı , o açılıyomuş galiba yanında yakının olursa.Çok inceleyemedim. Bu cuma akşamı gideceğim yine bende iyice bakmayı düşünüyom o zaman. Sevindim orada olmana ya...
Bakarsın beraber oluruz aynı zamana denk geliriz.. Temiz bi hastaneye benziyo şimdilik. Ama benim doktor çok dolu, Bende cennete Doğana gidiyodum ama şu SSK anlaşmaları falan yüzünden oraya geçtik.
İki oldu Nil hanıma gidiyorum, randevu alıyosun ama çok hastası var bayağı bekliyosun. Hele 08.08.08'de saat 1'de randevu almıştım en fazla 1-2 saat beklersin dediler akşam vakti tekrar geldik biraz bekleyip saat 7'de anca muayene olduk.
Sen normal mi olacaksın yoksa sezeryan mi? Benim başı yukarıda olduğu için sezeryan gözüküyor. 9-12 eylül arası olabilir dedi. Eylül başı yine konuşuruz dedi.
bugünkü duygu durumu da doğum kadar ilginçmiş aslında kızlar...karnmda sıcaktan isilik oldu...duş aldım..şimdi çıplak oturdum karnmı seyrediyorum...kzıı kıpır kıpır...karnımı yamultup duruyor....ittiriyor resmen ağa doğru...sanki dayanamıyorum artık çıkar beni diyor :))) yarın karnım böyle olmayacak...hareket eden kızım karnımda olayacak..inşalalh kucağımda olacak...bu kocaman halim olmayacak tekrar ..kısmet ikiciyi düşünürsen o zaman olacak ....alışmışım aslında bu halime...çok garip geliyor yarın karnımın küçüleceği miniğimin dışarıya çıkacağı düşüncesi...acaba özleyecek miyim onu karnımdaki haeketlerini....sanki vedalaşma gibi...duygusal birşy bu da....
ben hacışakir granül sabun ve bingo soft yumuşatıcı ile yıkadım...mis gibi ve yumuşacık oldu..
ben saçlarımı sarıya boyatıcam doğurunca:dilcikar:
Kızlar eşim polis memuru.Alanyada Özel hastanede sezeryanla doğum yapıcam.hastanenin emekli sandığıyla anlaşması var.Ve 1 gece yatakla birlikte herşey dahil 680 ytl.Sezaryan paketi
40 gün boyatamıcan maleseff canummmmm fazla heveslenmeeeeee:roflol:
boyatacaksan dogumdan önce boyat canummmmmmhihoyyyt
ay nedenmiş o??...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?