Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünkü duygu durumu da doğum kadar ilginçmiş aslında kızlar...karnmda sıcaktan isilik oldu...duş aldım..şimdi çıplak oturdum karnmı seyrediyorum...kzıı kıpır kıpır...karnımı yamultup duruyor....ittiriyor resmen ağa doğru...sanki dayanamıyorum artık çıkar beni diyor :))) yarın karnım böyle olmayacak...hareket eden kızım karnımda olayacak..inşalalh kucağımda olacak...bu kocaman halim olmayacak tekrar ..kısmet ikiciyi düşünürsen o zaman olacak ....alışmışım aslında bu halime...çok garip geliyor yarın karnımın küçüleceği miniğimin dışarıya çıkacağı düşüncesi...acaba özleyecek miyim onu karnımdaki haeketlerini....sanki vedalaşma gibi...duygusal birşy bu da....
sıcaktan isilik olan var mı kızlar ya....karnımın altı da üstü de isilik oldu...nasıl kaşınıyor anlatamammmmmmmm.....[/QU
ay olmazmı tam sıcaklara kaldık yaaa bidaha hamile kalırsam kesinle kışa denk getiricem
arzucum sen bana msj atarsan ben kızlara haber veriim senin için de...
kızlar bide sezeryana giderken oje çıkartılıyor di mi? annem ameliyat olduğunda çıkarmışlar hemşireler...bilgisi olan var mı?
bende kafayı bunlarla bozdum bu ara hadi hayırlısı :)))
:1shok: onuda ılk duydum valla
gercı hanı banyo yapıp abdest alınıyor ya ojelı abdest alınmaz dıye demıstır
aman sende dustan sonra sür gitsin:)))))))))))))))))):CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
ya benim o kısmımda ağrı oluyor yürürken falan yatakta dönerken bile zoranıyorum.bide ağrılarım oluyor kasılmayla birlilkte bide sanıırm doğum kanalına girdi cünkü kasığımdan bira aşşağıda hareket ediyor ve şiş duruyor orası zaten benim 34.cü haftada erken doğum riskim başladı kanamam oldu sancılarım baslamıstı hastaneye yatırdılar durdurmaya calıstılar.simdie böyle bekliyorum heran gelebilir cünkü ilaçalrı bıraktırdılar kalbime zarar veriyor artık diye bende heran tetikteyim
Bak 36 olmuşsun bile, ne güzel 34. haftada doğumu durdurabilmeleri de büyük başarı, şimdi bile doğsa bebeğin yaşar ve hemenyanına getirilir Allahın izniyle...:CüvCüv:
Ay kızlar şu saç boyama işini o kadar özledimki benki bu güne kadar her rengi denemiş bi kişilik olarak acaip özledim bian önce eski kiloma kavuşup güzelce saçımı boyamayı makyajımı yapmayı çok istiyorum,inşallah bebişlerden fırsat bulabiliriz ama annem gitmeden heralde ona bırakıp kuaföre gidicem uzun zamandır istediğim bi renk vardı onu yaptırmayı istiyorum tabi kanamanında bitmesi gerekli bi geçse şu zaman ve havalar bian önce serinlesede derin bi nefes alsam(
ay canım aynen bende senın gıbı sacımı her renk boyadım tam bır kokostum hamıle kalmadan once:roflol:ama sımdıkı halıme ben bıle hayret edıyorum..makyaj yapayım fon cektıreyım kıyafetıme gore oje sureyım bayılırdım..sımdı zaten sısko bır patates oldugum ıcın ne gıysem yakısmıyor zaten sacta boyanmıyor:çok üzgünüm:hava sıcak ne fon ne makyaj..bazen ozenıyorum salma kendını dıyorum makyaj yapıyorum ama kendım begenmıyorum kendımı...
yanı anlıyacagın gel tezkere gel...