2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

selam kızlarrr bugün arazideydim ben gene ama napiiim kızımın okul kaydı ile uğraşıyordum yinee liseli oluyoryaaaa yorulduk biraz sonrada eve gelip ev işi temizlik derken bu saat olduuu
 
merhaba şeker annelerim yazılarını okuyamadım geriye dönük. internetimiz halen baglanmadı bir iki güne açılır ama deryacım seni arayacagım tatlımm. kızlarr ben daha dogurmadım evimi taşıdım iki gün sonra annem gelecek inşşlah. şimdilik iyiyim bakalım artık.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim sohbetlerinizi. kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn çook çook öpüyorum herkesi.
 

AYY HAYIRLISI HADİ BÜTÜN EYLÜL ANNELERİ AĞUSTOSTA DOĞURUP BİTİRİRMİŞŞŞ :roflol::roflol: AMANNNN ALLAH SAĞLIK VERSİNDE HEPSİNE , HERKES SEZERYAN OLUYOR NEDEN ACABA:uhm:
 

Gülden canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah oğluşuna kilosuda gayet güzel,ne harika oğluna kavuşuyosun sende umarım bi avazda kurtulur yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın darısı bizim başımıza,seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz artık:CüvCüv::Saruboceq:
 


ınsallah canım yaaaa eskı gunlerıme donmeyı o kadar cok ıstıyorumkı...hanı doguran bazı kadınlar ıcın dıyorlar yaaa ay senmı dogurdun masallah genc kız gıbısın dıyeee benım ıcınde oyle desınler ıstıyorum...bende en gec 3 haftada bır sac boyatırdım hatta hamıle kalmadan once saclarım kırmızı kızıldı nerdeyse:))
son halımı koydum bak tosbağa gıbı oldummmm:))
 

deryacım Allahım sağlıklıca kavuştursun bende çok duygulandım şimdi zaten heycanlıyımşimdi saatleri sayyor olmalısın Allah yardımcın olsun canıma.s.
 

Bi an önce bağlansın netinde gel aslı valla ben çok merak ediyorum doğuran oluyomu diye bu arada kendini fazla yorma sakın,kendine dikkat et canım:1hug:
 

güldencım masallahı var oglusununsenınde bırsey kalmamıs hadı hayırlısı ınsallah...allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın..
ya ben sasırdım sımdı bazılarının 35 haftada 3 kg bazılarının 37 de 38 de3 kg cıvarı sımdı ben cumartesı gıdınce 35.haftada yanı 3 kg olmusmudurkı acaba :uhm:
 
cyıldızıda doguma gidiyormuş senide canım Allah yardımcın olsun

gülşahcım aytencim teşekkür ederim
 

canım onlarda 4 kg dogar önemli olan saglıklı olması ama insan merak ediyor işte inşallah senin bebişinde iyi olmuştur
 
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın ben biraz dinlenmeye çekiliyorum hepinizi öptüm
 
:1hug:
Duygucum kendine haksızlık etme sakın çünkü çok şeker çıkmışsın hem doğumdan sonrada atarsın merak etme zaten hem bebişle ilgilencez,hem emzircez inşallah baya bi kalori yakarız ama şuanki halinde çok güzel maşallah canımm:1hug:
 
canım onlarda 4 kg dogar önemli olan saglıklı olması ama insan merak ediyor işte inşallah senin bebişinde iyi olmuştur


ınsallah canım allah once saglık versın kılosu cok onemlı degıl zaten sısko olmasın sonra annesı gıbı omur boyu rejım yapmak zorunda kalır:roflol::roflol:
 

cok tesekkurler gülşahcım o senın guzellıgın:asigim:
ınsallah dedıgın gıbı olurda soyle dogumdan sonra cıtır anne oluruza.s.
 
gülden merhaba öncelikle hayırlı olsun.sezaryen tarihini kaçıncı haftaya veriyorlar ortalama ben genelde 38 diye duyuyorum seninde öylemi?
 

gülden hadi hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin................:Saruboceq:
kılosuda maşallah çok iyi
kaç haftalık alınıyor bebişin
allahım bizlerede sağsalim nasip etsin bebişlerimizi.......:
 
Kızlar bende havuzdan geldim..O kadar rahatlatıyoki yüzmek sormayın..hiç kasmadım valla.bütün yaz ya denizdeyim yada havuzda.
 
benim dr.mun doğumla ilgili söledii tek şey normal doğum için uygunsun.ama son ana kadar belli olmaz dedi.
yarın kontrolüm wra bakalım ne dicek.belki yarın net bişiler sölerde bende bilirim nolcaını.
 
bana sezaryen tarihiyle ilgili bilgi verebilecek olan varmı arkadslar?

canım benim doktorum 1 hafta öncesinden alıyor meleğimi, ama genelde duyduklarım 2 hafta önce alındığı
ankarada gittiğim hastanede sezeryan için normal tarihin bir hafta öncesini sezeryan için veriyorlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…