- 23 Kasım 2007
- 997
- 31
- 623
- 46
sezeryanlar sayesinde günler netleşiyor..geri sayım başladı şaka maka..gün sayıcaz yavaş yavaş....inanamıyorum..çok heyecanlandım:1shok:ne hızlı yer yerde ne yavaş bi süreç..hadi bakalım cehennem ağustosuda geçtik sayılır kaydirigubbakcemile
Kızlar gunaydın, pc mde problem oldugu ıcin tel den girdim net e . Az once doktorumdan geldim 3 kilo 41 gr olmuş kızım .) ayın 3 ünde sezeryana gircem. Cok heycanlıyım .)))
günaydın kızlarrrrrr sıcaklardan bunalmıyacagımız agrısız sızısız bırgun olsun bugun:dance:
bebegımın odası komple bıttı bılıyorsunuz fotograflarını gondermıstım ama bır turlu besıgı bıtmemıstı salaklar sankı altından besık yaptırdık..bugun sukurler olsun getırceklermıs:teytey:en onemlı sey en sona kaldı..hayırlısıyla gelsede...
DERYACIM VE ARZUCUM ınanın sızın kadar heyecanlanıyorum umarım hersey kolay sorunsuz bır sekılde olur ve bebıslerınızı kucagınıza alırsınız...kızlar kılolar az demıssınız daha ne olsun Arzucum 3300-3600 cok guzel masallah zaten doktorlar 3500 bır bebegın cok ıdeal oldugunu soyluyor..deryacım senınkıde olmustur herhalde o kadar ?
allah kolaylık versın arkadaslar ıkınızede bır avazda ınsallah:Saruboceq:
sağol canım...kilosu az diyen bendim...2900 çıktı en son ....heyecn dorukta:Saruboceq:
ben daha gırmedım son kutuya 35 temı gırılıyorkı??
olsun deryacım ustune 1 hafta 10 gun gec tı sanırım senın bebıste olmustur 3 kgdan fazla uzulme canım...
biraz işlere ara verdim bi bakayım neler yazmışsınız diye pcnin başına oturdum
Kızlar bebişin giyiceklerini hangi deterjanla yuumuşatıcıyla yıkadınız?ben yumuşacık olmasını istiyorum.Öneriniz varmı? Daha çantasını hazırlamadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?