Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler kızlar.bende dalin le yıkarım heralde.bide doğumdan çıkınca gecelikmi giyicez eşofmanmı?Ben sezaryanla doğum yapıcam bu arada.ya kimsem yok danışıcak valla bunlarısenağlama
arzucum ben bir şey yapmadan boş boş oturuyorum...öyle donuk gibiyim sanki...çantamıda hazırlayıp kapatmıştım önceden inşllah eksik yoktur...bebek çikolatalarımı hazırlamam lazım...erimesin diye son güne bırakmıştım...pelte gibi oturuyorum valla....sabah mı olacaksın sen sezeryanı?
teşekkürler kızlar.bende dalin le yıkarım heralde.bide doğumdan çıkınca gecelikmi giyicez eşofmanmı?Ben sezaryanla doğum yapıcam bu arada.ya kimsem yok danışıcak valla bunlarısenağlama
kızlar hemen herkes sezeryan istiyo.bu nedenlede catı muayeneleriniz olmadı sanırım.ben cuma günü doktoruma gidecegim catı muayenesi yapacak nasıl bişe acaba cok tedirginim.bilgisi olan var mı
sabah en geç onda hastanede ol dedi doktor.o acilde imiş beni orada karşılayacakmış.hayırlısı bakalım.benim de çikolatalar hazır değil.nasıl bişey yapacaksın?
canım ..kağıtlı çikolata ve badem şekerleri renkli olanlardan almıştık...bir de bebek,kurdela falan...onları yapıştıraağız....kese gibi tüller var..onlarada çikolata ve badem şekeri koyacağım...
canım ben geç kalmışım anlaşılan.mevlüdünde dağıtsam olmaz mı?
AHH AHH KESKE DEDIGIN GIBI OLSA SEREN NE İŞLER YAPİİİ Bİ BİLSENNN:çok üzgünüm:
QUOTE=izmirgüzeli22;3595729] seren sen rapor aldın dimi canım
gecelik giyersin canım..sonda çıkarıldıktan sonra istersen pijamada giyebiirsin ama sonda varken gecelik daha rahat olur...
Deryacım sabaha kadar rüyamda senin doğumunla ilgili şeyler gördüm,doğurmuşsun doğum hikayeni yazmışsın felan.Senin kadar heyecanlanıyorum galiba.Komşumun doğumundada böyle olmuştum.O çok cesurdur sabaha kadar mışıl mışıl uyumuş,sabahta kalk artıııkk diye kaldırmış evdekiler.Bende ondaki cesaretin ondabiri yok.En büyük sıkıntım bu heyecanım zaten.Rutin kontrollere giderken bile kalbim boğazımda atıyor gümbür gümbür.Bişeymi çıkacak acaba felan korkusu felan değil ama geriliyorum ben doktor hastane felan dendiği zaman.Eskiden sınavlara girmedende böyle olurdum.Cesaret duası bulup bol bol okumam lazım.Siz benim gibi olmayın valla.Ferah olun rahat olun.Herkez atlatıyor,sonra hiç yaşanmamış gibi bazı sıkıntılı şeyler.Güzel heyecanlar bunlar.Bebişinize kavuşacaksınız ne güzel.Bu arada en zayıf bebek benim bebeğim galiba,doktor normal dedi ama 36+3 ken 2.650 grmdı.
Deryacım selam;
ya sezeryan dan sonra sonda mı takılacak? Ayyyyy o nasıl olacak ya, kimsede de görmedim, takılmasa olmaz mı acaba ya....:uhm:
canım yaaaaa....ben de bu gece nasıl geçecek onu düşünüyorum sürekli...yarın sabah acaba zangır zangır titriyor mu olacağım....37+0 ken 2880 gr dı benim bebiş de canım...sanırım 36+3 ken de 2700 dü...