- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
Kızlar ben tedirginim lütfen benim içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin,
ben en son 2 hafta önce nst ye girdim, doktorum kendi istemeden hemde...ben kafama göre oynamıyor diye gitmiştim.2 hafta olacak...Ya kötü bir şey varsa kalp atışı yavaşsa bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum...
çarşamba doktora gidicem o gün gireyim sonucu göstereyim diyorum sizce geç mi kalmış olurum.Çok mu paniğim???? birde benim nst sonuçlarımda kalp atışı 150-120 arası hep değişkendi derya 140 ın altına düşmemeli diye yazınca ben iyice panik yaptım, sizlerin kalp değerleri nasıl?
acaba rahat olmalımıyım? eskiden nst yokmuşki... ama bir yandanda yok kordon dolanması yok plesanta kireçlenmesi derken ben iyice panik yapıyorum...
Kızlar ben tedirginim lütfen benim içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin,
ben en son 2 hafta önce nst ye girdim, doktorum kendi istemeden hemde...ben kafama göre oynamıyor diye gitmiştim.2 hafta olacak...Ya kötü bir şey varsa kalp atışı yavaşsa bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum...
çarşamba doktora gidicem o gün gireyim sonucu göstereyim diyorum sizce geç mi kalmış olurum.Çok mu paniğim???? birde benim nst sonuçlarımda kalp atışı 150-120 arası hep değişkendi derya 140 ın altına düşmemeli diye yazınca ben iyice panik yaptım, sizlerin kalp değerleri nasıl?
acaba rahat olmalımıyım? eskiden nst yokmuşki... ama bir yandanda yok kordon dolanması yok plesanta kireçlenmesi derken ben iyice panik yapıyorum...
DERyacım nasılsın bebişin geliyomuş çok sevindim allah sağlıckla kucağına almayı nasip eder insşşallhhh. heyecanlımısın nasılsın.
anam kızlar sız ne becerıksızsınız.. :mymeka:
ben bır yandan burdayım bır yandan her bişeyciğimi hazırladım yemeği sofrayı sımdı kocişimi bekliyorum.. lülülülülülü
ama sız de haklısınız herkesten benim gibi hamarat olmasını bekleyemem ki o bır ayrıcalık.. :roflol:
biraz megolaman olasım geldi heralde.. naniknanik
afferim betülcüm sana....valla ben tembelleştim bu haft...kalkıp oturamıyorum artık...hep böyle ol inşallah...
iyi akşamlar hamişler nasılsınız?????????????
kızlar merhabaaaaa
nabersiniiizzzzz
c.tesı kontrolum vardı gittik ve paşamızı gördük cok sukur maşallahı var kuzumun
ntsye bagladılar ama bızımkı ınatcılık ettı azcık kıpırdadı:)))
gidişati cok ii dedı doktorum bol bolda suyum varmışıkı hafta sonra tekrardan gıdecegım kontrole, dogum yapacagım hastanede belli oldu AVCILAR HOSPİTAL kısmetse orada dogum yapacagım arkadaşlar:teytey:
32. hafta raporumuda aldık doktorum başhekime yonlendırdı bizi 32. haftada rapor aldım bırdaha 37. haftada rapor almana gerek yok dediler muhasebeye evrakları verdım dogumdan sonra rapor ve dogum belgesıyle gidicem tekrardan imsa atan doktora sonra sskya gıdıp parama alacakmısım ayy sonunda halletım şu aklımın bir turlu almadıgı rapor işiniii:icecream:
işten cıkmama 13 gun kaldı yerıme sonunda bırını buldular yarın oda işe baslayacak 13 gun ben burdayım biraz kıza bılgılerımı sunacagım sonrada ooooooohhhhhhhhh evimdeyiimmmm
Deyacim sen karar ver zaten bebişin büyüdü artik şimdi yapsanda haftaya yapsanda ayni bence çünkü bebeişin gelişimini tamamladi iyi düşün karar ver bence bebeği riske atma sakin canim
cnım biz de annemlerle ve eşimle konuştuk çarşamba sezeryan agirm kararı verdim...hayırlısı inşallah...dua edi bana...yarın akşma son kez doktora gidecğeim..çarşamba inşallah sağlıkla kucğıma alacağım kzıımı....:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız....oku oku yeni bitti...ne çok alışmışız buraya ve birbirimize....sitenin açılmaması çok köü oldu ya....ey ben çarşamba doğum yaparsam bir süre giremem..özleyeceğim sizi ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?