- 23 Kasım 2007
- 997
- 31
- 623
- 46
hadi bakalım serencim geçmiş olsun canım sonunda halletmişsin:))
ama ben kafanı karıştırmak istemem ama 37.haftada işgörmezlik raporu alman gerekiyor diye biliyorum.ama sen işten tamamen ayrılacaksan doğal olarak gerek olmaz:))
cok saol cnm evet sonunda hallettımde aman yıne kafamı karıstırmaa kıss:))) ellı sefer sordum ben bıde 32. haftada calısabılır raporu almadım drek izin raporu aldım o yuzden 37. haftaya gerek yok dendı , ama ıkı hafta burdayım ıstedıgım saatte gelıyorum ıstedıgım saatte gıdıyorum izin raporum var cunku:)))) patronum rıca etmeseydı bugunden izne cıkacaktım ama rıcasını kıramadıgım ıcın burdayım cnm o nedenle 37. aftaya rapor ıcın gerek kalmadı anlayacagın
ınsallah dogru bişey yapmısızdır kıssssositososito:Saruboceq:
hııı o zaman olur işte:)))
bende işe gidiyorum diyince sen 32.haftada çalışabilir raporu aldın sandım
tabikide işgörmez raporunu aldıysan yeniden almana gerekyok fıstığımmm
hihoyyytkaydirigubbakcemile5
kız şimdi canın çeker,biryerin şişer falan:)))
taze fasülye yaptım
birde izmir köfte canımm
aşkım gelincede yanına pilavmı makarnamı ister ona göre birşeyler yaparım artık:))
yanınada salata offff acıktım galiba ben
doktor belirledi canım.38.haftadan sonra alınabilir dedi.zaten benim bebiş önde de gidiyor.kilosu da iyi çok şükür.
Kızlar ben tedirginim lütfen benim içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin,
ben en son 2 hafta önce nst ye girdim, doktorum kendi istemeden hemde...ben kafama göre oynamıyor diye gitmiştim.2 hafta olacak...Ya kötü bir şey varsa kalp atışı yavaşsa bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum...
çarşamba doktora gidicem o gün gireyim sonucu göstereyim diyorum sizce geç mi kalmış olurum.Çok mu paniğim???? birde benim nst sonuçlarımda kalp atışı 150-120 arası hep değişkendi derya 140 ın altına düşmemeli diye yazınca ben iyice panik yaptım, sizlerin kalp değerleri nasıl?
acaba rahat olmalımıyım? eskiden nst yokmuşki... ama bir yandanda yok kordon dolanması yok plesanta kireçlenmesi derken ben iyice panik yapıyorum...
Kızlar ben tedirginim lütfen benim içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin,
ben en son 2 hafta önce nst ye girdim, doktorum kendi istemeden hemde...ben kafama göre oynamıyor diye gitmiştim.2 hafta olacak...Ya kötü bir şey varsa kalp atışı yavaşsa bu sıcakta dışarı da çıkamıyorum...
çarşamba doktora gidicem o gün gireyim sonucu göstereyim diyorum sizce geç mi kalmış olurum.Çok mu paniğim???? birde benim nst sonuçlarımda kalp atışı 150-120 arası hep değişkendi derya 140 ın altına düşmemeli diye yazınca ben iyice panik yaptım, sizlerin kalp değerleri nasıl?
acaba rahat olmalımıyım? eskiden nst yokmuşki... ama bir yandanda yok kordon dolanması yok plesanta kireçlenmesi derken ben iyice panik yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?