32.haftamda calısabilir raporumu aldım ve okula bıraktımolumsuz birşey demediler.bende hafta olarak daha ileri olan aslı da öyle yaptı ve 37.dogum izni haftasına cıktı.sen 32çhaftanda calışabilir raporu aldın mı aldıysan yine de okula bırak olumsuz bi yanıt gelirse milli egitimden gelir.müdürün seni yanlış yönlendirmiş
ben kadroluyum canım.32.haftamda da çalışabilir raporu aldım fakat müdür olmaz dedi.yarın da 37.haftamın son günü fakat çarşamba da doğum yapacagım için doğum öncesi iznine ayrılabilir raporunu almadım sorun olmaz dedi okul.
sadece okul müdürü olsa neyse milli eğitimde olmaz diyor bizimkiler çok çalışkanlar bizi de hemen çalıştırmak istiyorlar heralde. a.skızlar ben de okoula raporumu verdim.kabul ettiler.tatile geliyor falan demediler.ben ce arkadaşlar bazılarınızın müdürleri yanlış bilşiyor.bu sistem heryerde aynıdır.
ben kadroluyum canım.32.haftamda da çalışabilir raporu aldım fakat müdür olmaz dedi.yarın da 37.haftamın son günü fakat çarşamba da doğum yapacagım için doğum öncesi iznine ayrılabilir raporunu almadım sorun olmaz dedi okul.
Arkadaşınız bu raporu yaz tatiline denk gelen zamanda mı aldı acaba.Eğer sizlerin dediği gibiyse hakkımızı aramalıyız.Kişiye göre kanun,keyfi idare olmaz.benim bi arkadas 32 haftasında calısabilir raporu aldı.34.haftasında bebişi dünyaya geldi.dogum raporunda 13 hafta dogum izin kullanır ibaresi vardı.sende öle yazdır dogum raporuna ve 13 haftanı kullan.arkadasın o şekil de yapılmıştı.seninde olur inşallah.işi yokuşa süren idarecilerede kıl oluyorum.sanki büyük bi iş basarıyolar bizi üzmekle
benim bi arkadas 32 haftasında calısabilir raporu aldı.34.haftasında bebişi dünyaya geldi.dogum raporunda 13 hafta dogum izin kullanır ibaresi vardı.sende öle yazdır dogum raporuna ve 13 haftanı kullan.arkadasın o şekil de yapılmıştı.seninde olur inşallah.işi yokuşa süren idarecilerede kıl oluyorum.sanki büyük bi iş basarıyolar bizi üzmekle
Arkadaşınız bu raporu yaz tatiline denk gelen zamanda mı aldı acaba.Eğer sizlerin dediği gibiyse hakkımızı aramalıyız.Kişiye göre kanun,keyfi idare olmaz.
Arkadaşınız bu raporu yaz tatiline denk gelen zamanda mı aldı acaba.Eğer sizlerin dediği gibiyse hakkımızı aramalıyız.Kişiye göre kanun,keyfi idare olmaz.
Arkadaşlar nasıl olur.Kanun kanundur okula müdüre göre değişmez.Bence sizin müdürler almış ama milli eğitimden geri döner.Bence fazla ümütlenmeyin derim.
kızlar ya benım bu aralar kafamın kosesınde olan seylerden bır tanesı de doğum sonrası vajinal genısleme durumu..... :bbo:
aranızda boyle endıse duyanınız var mı?.. benneyaptımki
yenı konu actım bununla ılgılı bakalım cevapları merak edıyorum ya kımısı hıc farketmedı dıyor kımısı ıyı yonde farkettı dıyor kımısı cınsel hayatım kotuye gıttı dıyorr.... :uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/vajinal-genisleme-t207329/index.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?