canım ben zübeyde hanım doğum evinin doktoruna gidiyorum bülent kayhan.doğumum da kısmetse orada olacak.sürekli özeline gittim tabi hastane çok kalabalık.sadece tahlillerim hastanede yapıldı.
bayanlar bişi sorucam size
ya ben perşembe günü kotrole gidicem 35. hafta dolmuş olucak o zaman
doktor çatı muayenesi yapar mı?
ben çok tırsıyorum ya
sezeryan olucak olanada çatı muayenesi yapılıyo mu
bayanlar bişi sorucam size
ya ben perşembe günü kotrole gidicem 35. hafta dolmuş olucak o zaman
doktor çatı muayenesi yapar mı?
ben çok tırsıyorum ya
sezeryan olucak olanada çatı muayenesi yapılıyo mu
ben inegölde oturuyorum.burda hastane koşulları dediğin gibi çok kalabalık oluyo.
o yüzden bende baştan beri doruk hastanesine gidiyorum önceleri çekirgedeki doruk hastanesine gidiyodum ama doktorum yıldırımdaki şubeye geçince şimdi oraya devam ediyorum.
birde bursada yeniyiz daha neresi iyi yada kötü bilemedik o yüzden başladık bakalım devamıda orada olucak
günaydın kızlar kaç gündür girmiyordum nete nasılsınız bakalım.ben eşimin haberini aldıgım günden beri cok sıkıntılıyım üstelik görev italya degil gürcistanmış.öle cok korkuyorum ve eşime kızıyorum anlatamam.sıkıntımı artık dün attım ve eşime patladım dünden beri konuşmuyorum eşimle.canım cok sıkkın anlayacagınız cok
günaydın kızlar kaç gündür girmiyordum nete nasılsınız bakalım.ben eşimin haberini aldıgım günden beri cok sıkıntılıyım üstelik görev italya degil gürcistanmış.öle cok korkuyorum ve eşime kızıyorum anlatamam.sıkıntımı artık dün attım ve eşime patladım dünden beri konuşmuyorum eşimle.canım cok sıkkın anlayacagınız cok
Selam kızlar nasılsınız....
Hicran canım ne kadar kaldı sana.. Bende eylül 7sinden sonra sezeryan olacağım büyük ihtimalle.. Ben 32.haftada 37'ye kadar çalışabilir raporu almıştım.Ve geçen iki hafta da yıllık iznimi kullanmıştım.Yeni bu haftada işe gidip bi dahaki salıya 37'yi bitirip doğum iznine çıkacaktım. Fakat yeni geçtiğim Avcılar hospitaldeki doktor keşke yıllık izin kullanmasaydın, arada kullanamazsın SSK saymaz falan dedi. Bugün işe geldim bi ara gidip Puantörlük ile konuşacağım kafama takıldı.Kesmesinler bi de paramı ya.. Bende kesilmesin bi ay daha gideyim diyodum. Bilmiyom belkide bişey olmaz ...
Bilgisi olan var mı kızlar, bu yıllık izin benim iş yerim ile ilgili değil mi? SSK doğum öncesi kullandım diye kıllık çıkarır mı?
Bu arada çok hareket ediyo benim kızım ve canım acıyo artık...Bide korkuyorum onu sıkıştırıyomuyum acaba diye...
neyse kimsecikler yok sanırım
bende kahvaltımı yapıyım,belki kızlar uyanırlar:))
Günaydın istanbullu hamileler biz bu hafta napıcaz bu sıcakla???
35 derece olacakmış sıcaklık ve nem oranıyla biz bunu 40 gibi hissedicez..Ağustosun yarısı "kış" tı hani?? Çok bunaldım sıcaktan klimasız duramıyorum artık...Eksiklerim var onları almaya bile gidemiyorum sıcaktan,
Birde nst çektirmek istiyorum doktorum istemiyor nedense, olsun ben genede çektirip götüreyim diyorum, sizin doktorlar muhakkak her hafta istiyorlar mı?Benimki günün geçmedikce gerek yok diyor...İçim rahat değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?