- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
Hicrancım saol canım;
inşallah hayırlısı ile atlatırız doğumu da ... Çok yoruldum bende , göye iki hafta izine çıktım. Ağbimin düğünü vardı hiç bişey anlamadım valla ya.. Evdede toplamam gereken şeyler var. Boya yaptık.. Kıyafetlerini yıkayıp ütüledim en azından. Bi tek pişik kremi falan alacağım, iki tane nevresim alacağım, bide park yatağına kayınvalidemde yün varmış , ince bişey yatak ve yastık yaparım ben dedi. Koltuklarımı sileceğim. Herşeyim bitsin istiyorum ama gelen giden ve haftasonu akraba etkinlikleri ne yazıkki bitmiyo... Hamileyim ama kimse beni anlamıyo.... Eşimde beni çok kırıyo bu aralar, ve ben de kendimi toplayamayıp ağlıyorum hep....Ağlasam bile yine suçlu oluyorum... Beni hiç umursamıyo bu aralar hep tersliyo...Niye böyle yapıyo anlamıyorum. Sudan sebepler ama.. Dün bana kabak tadı verdin dedi çok gücüme gitti.... Hiç böyle bi laf duymamıştım çok alındım. Benim ona ihtiyacım varken...
İki sene önce kardeşi hamileydi yürüyüşe falan çıkarıyodu onu, ben ise yalvarıyorum bi yerlere çıkalım diye. Çok yorgunmuş, uyuyo hep... İşte çok yoruluyomuş, bende bu halimle herşeye koşturuyorum, yatamıyorum kalkamıyorum.... Ve bunun üstüne bana dönüp normal, olacak diyo... Deli oluyorum ya... Ne zaman anlayacaklar benim kıymetimi ya... Herkese iyi olmaya hep çalışıyorum ama herkes beni çok kırıyor ya...
canım üzme kendini hepimizin kocası arada böyle salaklıklar yapıyor benimkide 2 gün önce benzer bişiiler yaptııı ama sonra özür diledi erkek milleti işte böyle neyapazaksınnn idare edicezzz bunlarıııı