- 20 Ocak 2008
- 2.249
- 25
Herkeslere slm.iyi pazarlar kızlar,gecelerim kabus gibi geçsede yinede sabrediyorum artık,deryacım maşallah canım kavuşuyorsun duruna hiç endişelenme herkes anneliği anasının karnında öğrenmiyorya mutlaka bizde başarırız ilk zamanlar biraz zorlansakta başarırız sen ve inşallah hepimiz iyi birer anne olacağız kısmetse,şimdilerde sadece kızını düşün ve sakin ol daima tatlım...Herkesin doğum tarihi belli neredeyse benim dr.yavaşında yavaşı valla daha 3 hafta sonrasına gün verdi oda çatı muayenesi ve doğum şeklini belirlemek için neyse ben zaten normal istiyorum bizim kuzunun canı ne zaman isterse o zaman gelsin hatta birazda geç gelsin şu sıcakları bi atlatsak..
Duygucum ekledim msn.ni tatlım görüşürüz bol bol artık
Sedacım senin tarihinde belli olmuş sanırım ne güzel inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...
Herkese güzel bi gün dilerim kızlar:))
gülşahcım sana bişey sorucam, sen tansiyon ölçümünü dijitlden mi yapıyorsun, öyleyse markası nedir? ben benim aletten kıllanmaya başladım manuel birşey alsammı acaba onu düşünüyorum, bir de ne kadar sıklıkla ölçüyorsun ve kaçla kaç arası çıkıyor yazarmısın?