- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
saolun arkadaslar, ilgilenen hepinize tesekkurler..
boşver meye calısıyorum ama ben boşvermeye calıstıkca bazı seyler ustume ustume gelıyor..
sabrıımı da zorluyor.. bu benı kacıncı aglatısı artık gına geldi bana da kendı ruhu duymuyor tabı..
gun gelır devran doner dıyorum sadece Allah pişman etsin inşallahhhh!!!
aileye bırılerı gırdımı (özellikle fitneci birileri) bazı seyler eskısı gıbı olmuyor..
bana cok duskun olan abım sımdı cıleden cıkarmak ıcın ugrasıyor sankı..
ve onu doldurmasını da ızın verıyor fitneci bir gerizekalının o ızın veren ve doldurusa gelen akla da ne demelı bılmem..
Allah görüyor ben artık bısey demek ıstemıyorum benı bu kadar uzdugunun hesabı karsılıksız kalmaz Allahın adaletı buyukk!!..
ayten cim senin abın le ne gıbı bır sorunun var..
boşver meye calısıyorum ama ben boşvermeye calıstıkca bazı seyler ustume ustume gelıyor..
sabrıımı da zorluyor.. bu benı kacıncı aglatısı artık gına geldi bana da kendı ruhu duymuyor tabı..
aileye bırılerı gırdımı (özellikle fitneci birileri) bazı seyler eskısı gıbı olmuyor..
ve onu doldurmasını da ızın verıyor fitneci bir gerizekalının o ızın veren ve doldurusa gelen akla da ne demelı bılmem..
Allah görüyor ben artık bısey demek ıstemıyorum benı bu kadar uzdugunun hesabı karsılıksız kalmaz Allahın adaletı buyukk!!..
canım benim abiminde fitneci bir eşi var ki sorma bizim hakkımızı yiyorlar. babam vefat edeli 10 yıl oluyor abimde babamın vefatından sonra bizim işyerine el koydu her sene kandırıyor bizi biz hakkımızı istedikçe karısı dolduruyor. insan kardeşinide silip atamıyor valla hi ben borçlar yüzünden hala çalışıyorum elin işlerinde abimin karısı evlenir evlenmez arabasını aldırdı kollarında bilezikler bankada altınlar ama allah yukarıda bir gün elbet görürü diyorummm.:Saruboceq:
canım benim abiminde fitneci bir eşi var ki sorma bizim hakkımızı yiyorlar. babam vefat edeli 10 yıl oluyor abimde babamın vefatından sonra bizim işyerine el koydu her sene kandırıyor bizi biz hakkımızı istedikçe karısı dolduruyor. insan kardeşinide silip atamıyor valla hi ben borçlar yüzünden hala çalışıyorum elin işlerinde abimin karısı evlenir evlenmez arabasını aldırdı kollarında bilezikler bankada altınlar ama allah yukarıda bir gün elbet görürü diyorummm.:Saruboceq:
deryacımmmmmmmmmmmm çok sevindim canım benim annenler gelmişşş, ayrıca davranışın için seni tebrik ediyorum en doğrusunu yapmışsın fazla görmemeye çalış kayınvalideni bebeşine kavuşana kadar. annelere çok selam bende öptüm seni kocaman.
kısss betülllllamannn valla kınama abini şekerim oğlan dayıya çeker vallakafamçokkarıştı aman ağzından çıkana dikkat et kaydirigubbakcemilemadem güzelimm aman aman olumlu düşün:Saruboceq::Saruboceq:
ya 31 yasında koskoca adam..
fitneci de 20 yasında.. ve bızımkı onun aklına uyuyor ıste..
senın abın aranıza kımsenın gırmesıne ızın vermıyorsa ne guzel karçiçek..
ama bızım kı dunden razı demekki gözünde kan bağı olan kardesını (kardeslerını) bıle bıtırebılıyor..
hamılelıgımın basından berı bır kere beni aramıs kardesım nasılsın, canın ceken bırsey varmı, nasıl gıdıyor bır rahatsızlıgın var mı dıye sormus degıl!!
bana duskun olan abım!!.. demekkı hıkayeymıs yanı baska bırılerını bulunca hemen cocuk gıbı yenı oyuncaga değişti..
ama Allah pişman da eder ben buna ınanıyorum..ne hali varsa görsün dıyecegım ama dıyemıyorda ınsan..
kendı edıyor kendı de bulur elbettt..
bazen oluyor kii alıp basımı dağa cıkmak ıstıyoruumm yemin ederım..
o onu dedi bu bunu dedi lerle uğraşmaktan oyle bunalıyorum ki..
onun gonlunu al bunun bılmem nesını.. uzak olmak mı guzel yakın olmak mı karar veremedım ben..
ya canım ıyı huylu bırsey olsa salla akraba fılan..
bak benım ortanca abım le de uzaktan teyze kızının arasında bırseyler var..
ama onunla cok ıyı anlasıyorum.. ıyılık ınsanın ıcınde olsun yeterki..
fitnelik beslemesın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?