Delikız´isimli üyeden Alıntı
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ,
sabah uyandım eşimi işe gönderdim lavaboya girmiştim peçeteye nişanım geldi biraz da kan vardı zaten çatı muayenesi olduğumdan beri çok az kan geliyordu peçeteye ben hemen olmaz diye tekrar yattım çünkü doktor daha 10 gün var demişti ama uyuyamadım kalktım kalkar kalkmaz suyum geldi sanki tuvaletimi yaptığımı sandım tekrar tuvalete gittim sürekli akıyordu annemi aradım hemen sordum su böyle mi geliyor diye o da evet doğum başlamış hemen eşini ara gidin hastaneye dedi eşim gelene kadar kaynvalidemlerle gittik bu arada bir yandan suyum geliyor bir yandan çantadaki eksikleri tamamlıyordum neyse hastaneye gittik saat 9da ordaydık akşam saat 21:30 a kadar sancı çektim ama 2 cm açılmam oldu daha fazla olmadı ben de artık dayanamadım eşime söyledim doktorla konuştu sezeryana alalım dedi bu arada o saate kadar suyum hala akmaya deval ediyordu saat 22:00 da ameliyata girdim 22:30 gibi çıktım sanırım çıkınca hemen ayıldım ama gözlerimi açamadım hemen, eşimin annemin seslerini duyuyordum hemen sağlıklı olup olmadığını sordum sağlıklı olduğunu öğrendim 2 kilo 900 gr dünyaya geldi bebeğim biraz gözlerimi açabilince hemen görmek istedim annem gösterdi dünyalar tatlısıydı ya tarif edilmez bir duygu, sonra hemşire geldi biraz emzirmeye çalıştık ama bebeğim ağzını açamıyordu göğsümü hiç tutmadı ve ağlamıyordu hemşire hanım ağlatmaya çalıştı ama nafile uyuklayıp duruyordu hemen çocuk doktoruna götürdüler;
bebeğim midesini üşütmüş ısınması gerekiyormuş küveze aldılar işte bu kadar görebildim bebeğimi arkadaşlar hala küvezde 2 gündür daha 3 veya 4 gün kalır dedi doktor Allah sizlere de bugünleri göstersin kolay doğumlar nasip etsin inşallah....
canım allah analı babalı büyütsün inş...
allahım bizlerede yaşatsın kucağımıza almayı..........
herkesin geri sayımı başladı ..........