E
EU1
Ziyaretçi
herkese tekrar merhaba eve gelen giden çok oldu bugün herkes geçmiş olsun diye geliyor her gelenin gözleri onur umu arıyor kızlar lütfen dua edin bizim için oğlum hemen gelsin onu daha tam olarak göremedim bile ben sizlere çok dua ettim sancı çekerken sabah 9 dan akşam 21:30 a kadar sancı çektiğim için aklım hep sizdeydi hepinizin kolayca kurtulması için dua ettim hep dualarınızı bizden esirgemeyin.... :Saruboceq:
bu arada hala sütüm gelmedi aramızda deneyimli anneler var bildiğiniz ya da duyduğunuz yöntemler varsa lütfen paylaşın elimden birşey gelmiyor :1no2: bari süt sağıp göndereyim bebeğime
canım çok sağol o anında bizleri düşünmüşsün Allah razı olsun..bebişin gayet sağlıklı evine dönecek inşAllah annesi :CüvCüv: şimdi bu dünyaya adapte olmasını sağlıyorlar.. orada kalması kötü değil ki sağlığı için şu anda daha da iyi .. iki gün sonra onurunu kucağında uyutacaksın Allahın izniyle..ayy ne güzel kavuştun ya canım sağ salim..evine de getirip yatağına da yatırırsın en kısa zamanda azıcık daha sabret ..
sütün gelmesi için o hastanedeki elektrikli pompalar işe yarıyormuş..deneyimliler öyle yazmış...sen o pompalarla sağmayı denedin mi ki canım ?