canımm sakın meme uçlarını sıkmayın
oksitosin salgısını uyarıp Allah korusun erken doğuma sebep olabilirmiş..((
benim göğüslerimden denedim süte benziyor nerdeyse krem rengi sıvı geldi sıkınca dün de bakmıştım yarı saydam krem beyaz karışımıydı fazla da ellememek lazım tabii ama senin durup dururken gelmesi ilginççç üzerine falan yatıncamı yoksa normal dururkenmi akıyordu
demır hapı aç karnınamı:uhm:,
benım doktorum gece yatarken ıcmemı sut urunlerıyle almamamı soyledı emilimi azalttıgı ıcınCADIARZU
evet canım benimde 3 hafta önce 37.hafta dedi dr.o tarih veriyor bakalım eylül 15 gibi ama bakalım şu ayı hayırlısıyla atlatayımda gerisi önemli değil dedi dr.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ablanın herhangi bir problemi varmıydı iyi geçtimi hamileliği ben biraz bu günlerde tırsıyorum........hihoyyyt
butun hafta sonumu bebek odası yerlestırerek ve ev temızleyerek gecırdım.cumartesı pazar full evı kırkladık..:dance:sagolsun esımle yaptık o benden daha cok yoruldu..benım kocıste ne potansıyel varmısta ben bılmıyormusum:lepi:.butun eve elekrtık supurgesı tuttu, koltuklar bıle kalktı arkaları sılındı yerler tozlar hepsı yapıldı hatta kıyamam tek basına oturma odasının seklını bıle degıstırdı aman maşallah dıyımdeama bende yorgunluktan bayıldım o da..artık kısmetse bır daha doguma bır ablamız var o gelır buyuk temızlık..hos onlar bızın yaptıgımız temızlıgı yapmıyor ama ne yapcan artık..hafta sonum mahfoldu ama bebısımın odası bıttı..oglene dogru fotograflarını koyucam ınsallaha.s.
saol aytencim dediğin gibi darısı bizim başımıza :))))))))))))bu arada sen ne zman işi bırakıcan aynen bende hiçbi iş yapmadım zaten ayrı oda yapamıcam çünkü fazla odam yok temizlik var annemlerde köyde gelince başlıcam artık ufaktan ufaktan
işteeee teyzelerı mınık egenın odasıııı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?