Ya arkadaşlar benide aranıza alın diğer topiğe giremiyodum sayfada sorun oluşuyodu neyseki burası açılmış biraz geç gördüm ama............
Selam hamişler.Hamile kaldığımdan beri bir sayfa bile atlamadan okuyorum yazılanları arada bende yazıyorum ama okumaktan fırsatım olmuoyr inanın yazmaya.Okumadığım bir sayfa bile yok.Gözüm hep üstünüzde.yerimseniben.Kontrolden geldim biraz önce 2.5 kilo olmuş oğluşum.Herşey yolunda çok şükür.Haftaya nstye giricem.Kalça kemiklerim felan ağrıyordu bi kaç gündür rahatım.Midemde yanma oluyor ara ara ama dayanılmayacak gibi değil.Sol ayağım hala üstüne basarken ağrıyor.Doktora aç gittim kilo almışsın demesin diye geçen hafta kızmıştı biraz çok alıyorsun demişti.Bu haftada tartmadı.Çok acıktımcokacimcoook.Biz karnımızı doyurmaya gidiyoruz.a.s.
Maşallah bebişine emelcim inşallah Allahım hepimize yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinhihoyyytSelam hamişler.Hamile kaldığımdan beri bir sayfa bile atlamadan okuyorum yazılanları arada bende yazıyorum ama okumaktan fırsatım olmuoyr inanın yazmaya.Okumadığım bir sayfa bile yok.Gözüm hep üstünüzde.yerimseniben.Kontrolden geldim biraz önce 2.5 kilo olmuş oğluşum.Herşey yolunda çok şükür.Haftaya nstye giricem.Kalça kemiklerim felan ağrıyordu bi kaç gündür rahatım.Midemde yanma oluyor ara ara ama dayanılmayacak gibi değil.Sol ayağım hala üstüne basarken ağrıyor.Doktora aç gittim kilo almışsın demesin diye geçen hafta kızmıştı biraz çok alıyorsun demişti.Bu haftada tartmadı.Çok acıktımcokacimcoook.Biz karnımızı doyurmaya gidiyoruz.a.s.
herkese iyi akşamlar a.s.baya bi süre giremedim siteyeama maşallah iyi kaynatmışsınızı
ohhh maşallah ogluşuna emelcima.s. baya iyi olmuşdegmesin
aynı agrılardan bende şikayetçiyim sorma bu mide yanmasıda nerden çıktı diyorum
bu arada kızlar benim bütün tahliller yapıldı sezeryan için anestezi onayınıda aldım artık gün sayyorum resmen
kızlar hepinize merhaba...
yorucu bır gunun ardından bır göz atayım dedim ne var ne yok..
bu arada ben meshur ''6 Ağustos '' umu alt ettim.. (ruyamda gördüğüm).. lülülülülülü
cumartesiye oğlumla bulusucam 5 hafta oldu artık gıtmeyelı.. :çok üzgünüm:
tombişlemişmidir acaba.. :1rolleyes: hepinizde iyisinizdir umarım..
ben bugun kursa gıttım esımle geldim, market alışverişimizi yaptık..
geldik biraz bulasıgım bırıkmıstı onları hallettım şimdide dışardan bişey soyledık onu beklııyorum.. cokacimcoook
yemeğimizi yedıkten sonra bıraz derse bakıcam yıne.. bu fırsattada ayaklarımı uzatmıs oluyorum.. naniknanik
Hoşgeldin güldencim,canım ne güzel ya Allah ım oğluna hayırlısıyla kavuştursun inşallah,kaç günün kaldı o zaman,demek ağustos annesi olucan ay bende çok heyecanlanıyorum minik kuzumu kollarıma almak için,sen hazırlıklarını tamamlamadıysan hemen tamamla artık,hazırladınmı hastane çantanı falan,heyecanlandım şimdikaydirigubbakcemile2
Ya arkadaşlar benide aranıza alın diğer topiğe giremiyodum sayfada sorun oluşuyodu neyseki burası açılmış biraz geç gördüm ama............
herkese iyi akşamlar a.s.baya bi süre giremedim siteyeama maşallah iyi kaynatmışsınızı
ohhh maşallah ogluşuna emelcima.s. baya iyi olmuşdegmesin
aynı agrılardan bende şikayetçiyim sorma bu mide yanmasıda nerden çıktı diyorum
bu arada kızlar benim bütün tahliller yapıldı sezeryan için anestezi onayınıda aldım artık gün sayyorum resmen
Merhabalar arkadaslar henüz bugün üye oldum bebegimi eylülün sonunda kucagima alacagim nasipse. Cok heyecanliyim. Bir sorunum var merak ediorum sadece bendemi diye kaburgalarim agiriyor:çok üzgünüm: aranizda bu agriyi ceken varmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?