benimde şekerim sınırın biraz üstünde çıkınca şekerli şerbetli şeyler yeme dedi .senin diyetinde neler var:uhm: dün dayanamadım biraz çikolata yedim ne yapim canım çok istedi,dogumdan sonra çok tatlı yerim heralde şekerin kokusu bile öyle hoş geliyor ki
benimde şekerim sınırın biraz üstünde çıkınca şekerli şerbetli şeyler yeme dedi .senin diyetinde neler var:uhm: dün dayanamadım biraz çikolata yedim ne yapim canım çok istedi,dogumdan sonra çok tatlı yerim heralde şekerin kokusu bile öyle hoş geliyor ki
doğum tarihin nedir canım ve cinsiyet söyle ben sana yardımcı oliiimmmmŞeniz
epidural sezeryanı konustum doktorumla cok tavsiye etmiyorum dedi..genelde bebek cıktıktan sonra mide bulantısı ve dogum agrısını unutturcak bas agrısı oluyomuş o zamanda genel anestezi istiyomus hastalar..ancak anestezi uzmanı aksi bisey derse epidural olur dedi..halbuki benim ablam epidural oldu cok rahattı kisiden kisiye degisiyomus..hayırlısı artık..
gecmis olsun canim ..bizim calsiyumlar bebislere gittigi icin dislerde agriyor tabi ..simdi agirmasa bile dogumdan sonra dogruuu dis doktoruna kizlar kaydirigubbakcemile ihmale gelmez ,eskiler her dogum bir dis göturur derler ,benim ilk hamileligimden sonra bir dolgu yapildi ,bakalim bunda ne olucak ..cok ilerlemesini beklemeden dogumdan hemen sonra kontrole gidilmeli .. kaydirigubbakcemile5
senin şekerin kaç çıkmıştı canım. şeker bendede çıkmıştı. a.s.
epidural sezeryanı konustum doktorumla cok tavsiye etmiyorum dedi..genelde bebek cıktıktan sonra mide bulantısı ve dogum agrısını unutturcak bas agrısı oluyomuş o zamanda genel anestezi istiyomus hastalar..ancak anestezi uzmanı aksi bisey derse epidural olur dedi..halbuki benim ablam epidural oldu cok rahattı kisiden kisiye degisiyomus..hayırlısı artık..
senin şekerin kaç çıkmıştı canım. şeker bendede çıkmıştı. a.s.
canım epidural ve spinal anestezi yapan anestezi uzmanı ile alakalı...işini iyi yapan bir anestezist le bu ağrılar olmuyormuş...ilacın dozunu ayarlamak önemliymiş çünkü..ben de doktorum asordum epidural olmak istiyrum diye o da spinal yapalım en iyisi o dedi..ben bir aksilik olmazsa spinal anestezi ile sezeryan olacağım...
gecmis olsun canim ..bizim calsiyumlar bebislere gittigi icin dislerde agriyor tabi ..simdi agirmasa bile dogumdan sonra dogruuu dis doktoruna kizlar kaydirigubbakcemile ihmale gelmez ,eskiler her dogum bir dis göturur derler ,benim ilk hamileligimden sonra bir dolgu yapildi ,bakalim bunda ne olucak ..cok ilerlemesini beklemeden dogumdan hemen sonra kontrole gidilmeli .. kaydirigubbakcemile5
ya epidural olanlarda sonradan bir süre baş ağrısı ve mide bulantısı oluyormuş doğrumuuu benim eltimde epidural olacak pazartesi bebek geliyorrr öle demişler ona çevresindekilerrr doktoruda her bünye farklıdır demiş amaaa ilginç yanii
benim bebeğimdki sol böbrek büyümesi beni çok sarttı yaa. böyle hiç tadım tuzum kalmadı. bugün başka bir yere daha göstereceğim bakalım o ne diyecek. allahım inaşşalh yok öyle bişey desinnn.
saol canım ya :1hug:yeniyim sitede yazıları da takip edemiyorum,dogum tarihi daha kesinleşmedi,40 haftayı 18 eylül de doldurmuş oluyor,şuan 34.haftada cinsiyeti erkek
benim de dün dişimden bir parça koptu..çürümüş olan kısım normal kıısmla beraber küçük bir parça düştü(( süt peynir...kalsiyum hepsini de alıyorum valla....ama benimki de benden ine de hepsini alıyor galiba :)))cokacimcoook
3 saatlik olan da 1.saat 165,2.saat 147,3.saat 120 çıkmıştı seninki kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?