yaa kızlarr yaaa
ben son bir haftadır her gece uyuyabildiğim kısa sürelerde hep kızımı görüyorum rüyamda
bazen iyi bazen kötü görüyorum
ZAMAN AZALDIKÇA HEYECANIMIN YANINA BİRDE FECİ BİR KORKU EKLENİYOR SANIRIM
sizlerdede öylemi bilmiyorum ama bir ay sonra evimize gelecek bize muhtaç bir varlık olacak meleğim ve ben nasıl bir anne olucam, ona nasıl bakıcam, iyi bir anne olabilecekmiyim gibi korkular duymaya başladım
önceleri yoktu böyle tedirginliklerim ama şimdi....
betulcum hayırlısı olsun al tabıkı ehlıyetını bebısınle bol bol gezersın:))ben hala koca gobegımle araba kullanmaya devam edıyorum bu arada acaba tehlıkesı varmı kızlar ya??rahatsız etmıyor sımdılık ama...
mukora benımde bazen hareket ederken oluyor yada asagı dogru sankı arka arkaya vuruyor cok canım yanıyor.doktor en son gıttıgımde nst ye baktı ve herseyın normal oldugunu soyledı..bu hareketlerde normalmıs...
yok efendimölümlerin çoğu 1500 gr altı bebekmiş..cerrahpaşada çapada nice okuduk 500 800 grlık bebeklerin yaşatıldığını..bence dr yada hemşire olcaklara öğretimden sonra psikolojik birçok test yapılmalı..gerçekten vicdan duygusuna sahip olanlar olabilsin..o tavırları o özensizlikleri yokmu..bi kan aldırmada bile benki iğneden neçok korkuyorum kadın kaçkere saplayıveriyor damar bulamadı diye..bi tansıyon ölçüşü vardı geçen kolumu hayvan gibi çekiştire çekiştire..lahavle diyosun..insan kendinde lahavleyi çekerde neblim allah başa vermesin,kimselere vermesin yavrusuna kötü muameleyle karşılaşınca delirir..düşünmek bile istemiyorum..dogumdan önce nasipse planladım bana bakıcak hemşirelere zarfla ufak paralar dağıtıcam..napim..imansıza fayda etmez ama belki muamele farkı olur umuyorum...
bende elimi yıkarken yada bişeyleri yıkarken lavaboya cok dayanıyorum agrı hissedince aklıma geliyo hamiş oldugum.acaba bebege bi zararı olur mu kızlar
canım ya bende en çok sağlığını düşünüyorum hatta kızıyorum kendime neden endişe duyuyorsun iyi düşün iyi olsun diye ama normal heralde böyle düşünmekbende öncelikle eksiksiz sağlıkla doğması herangibir sorunu olmaması endişesi var..ondan sonrası için açıkça okadar endişeli deilim şimdilik..kendi adımada depresyona girmekten korkuyorum ara ara..kilolar,uzun zamandır kısıtlı bi yaşam,asabiyet,alınganlık,paranoya..ya kaybedersem korkuları..hayatta hiçbişi için bukadar kendi adıma cefa çekebiliceğimi bilemzdim..hepimiz anakuzusuyuz ama ben hakketen şımarıkmışım yeni yeni tanıdım kendimi...bu şımarık kadından cefakar bi anne çıkması beni bile şaşırtıyor..ama içimdeki yoğun sevgi ve merhamet duygusu teskin edip sakinleştiriyor..
ayyy canım bende....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sonra acıyo karnım bir de.....çok üzülüyoum sonra....ay dün de otururken bebğimin kafası tam aşağıdaydı ve direk kafa elime gelişyordu...nasıl korktum bebeğimin kafası bacaklarımın arasında ezilir diye.....:1no2::1no2::CüvCüv:
bende sineğin tekine takmışım kafayı,göbeğime konduğunun farkındada deilim,baam diye bi indirdim sabah kafamçokkarıştı canım yavruşum doğmadan yedi anasından zılgıtı benneyaptımki ..canım dikkat et lavaboya dayanırken falan incitirsin zedelersin kendini..derya nasıl hissedebiliyosunuz kafasını felan anlayamıyorum..ayrıca önerin için teşekkür ederim haklısın..serde kıroluğum var bazen..ben en iyisi hediye alayım...a.s.
kizlar herkese iyigunler ..birsey sorucam bugun tansiyonum yuksek 14.3 buyuk ,kucugude 7.8 basim agriyor biraz ayakta kalsam yoruluyorum ..bide gozlerimden ates cikiyor sanki ..dun gece annemleri taktim kafama agla agla bugun boyle oldum ..takilacak bisey de yok ,yok annem gelemezse doguma yok vize verilmezse koca gece uyuyamadim ..ay iyice bi tuhaf oldum kiziyorum kendime...
kizlar az once bi bardak suya limon sIktim ictim ..baska ne yapabilirim tansiyonumu dusurmek icin ..hep yatasim geliyor ve cok basim agriyor..
normalde o kadar bariz anlamıyorum ama dün resmen kafasıydı elimin içindeki..nasıl garip bir duygu ..eşime de baktırdım çok garip olduk..bacaklarımıkapatamadım korkudan
aman sen de dikkat et bebiş demesin bu kadın beni şimdiden dövüyor çıkmayayım bari :roflol::roflol::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?