Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim de belimin kenarları ve bacaklarım çatladı ama karnımda çatlak farkedemiyorum acaba gergin olduğu için anlamıyor olabilir miyim sizin karnınızda çatlak oldu mu dışardan bakınca belli oluyor mu?
kızlar benim de belimin kenarları ve bacaklarım çatladı ama karnımda çatlak farkedemiyorum acaba gergin olduğu için anlamıyor olabilir miyim sizin karnınızda çatlak oldu mu dışardan bakınca belli oluyor mu?
bu da benim resmiiiiiimmm.topalak ben :içelim:
arkadaşlarım ben artıkın gidiyorum.allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.inş.siteye arada bir girebilirsem herkesin iyi haberlerini almak isterim.hepinizi öptüm.:a015:Şeniz
hosbulduk kizlar yok adim birsen 35.3 haftalik hamileyim allah nasip ederse oglum olcak
tabi sürpriz yapmazsa 4 aylikken kiz dediler sonra erkege döndü bakalim hayirlisi
selam larrrrrrr e tabiii bide erken den GÜNAYDINLARRR özledim sizi kızlar yawwww ben annemdeydim kaç gündür malum annem hastaydı iyi çok şükür kızkardeşimin düğününe 20 gün kaldığı için stres yaptı birde yoruldu tabii yorgun kalp azcık yeter dedi ona şimdi daha iyi maşallahhh
bana gelince kızlarr pazartesi endokrnoloji diyabet için randevum vardı gittim doktor gebelik şekeri denilen şekerim olduğunu ve bana cumartesiye kadar aç ve tok karnına şeker ölçümü için bir cihaz verdi tabii birde beslenme uzmanına yönlendirdi aynı gün ona da girdim aynı hastanede neyse beslenme uzmanı bana öğünlerimde yemem ve yememem gereken şeylerin listesini yapıp menüler yaptı bana cumartesiye kadar ölçümlerde sapıtmalar olmazsa cumartesi ya beslenme uzmanı bana daha ayrıntılı ve uzun bir menü listesi yapacak doğuma kadar yada değerlere göre insüline başlayacaklarmışşş bende şans yok derken birileri kızıyordu banaaaaa nerdesinizzzz huuu şanslımıyım şimdi yaneeee bir şeker eksikti oda kesinleşti daha ne diyimmm:roflol: neyse şaka bir yana allaha şükür şeker ölçümleri sınırda ama düşünemiyorum yaptığım diyete göre nerdeyse doğru dürüst bişii yemiyorum açlık 96-100 civarlarında tokluk 126-128 çıktı demekki normalde şekerim baya yüksek dolaşıyormuşum ben hep allah korumuş bebeğimi umarım bir sorun yaratmamıştır şimdiye dek hayırlısıyla cumartesiye bir gelebilsek meraktan ölüyorum valla sonuç ne olacak diyeee ayrıca çok sinir stres yapma dedi doktor şekeri tetikliyormuşşş bende stresten bol ne vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ama azaltıcammm sakin olmaya çalışıcam hamişlikte zaten asabiyken daha çok oldum mazeretim vaaaaarrr asabiyim beennnn .bu arada eltim pazartesi sezeryanla doğum yapacak allahı izni ile sağlıcakla kucaklar inşallah oğlunu kız dediler 7.aydan sonra erkeğe döndü hala kafamız karışık erkekmi kızmı diye ama bakalım ne çıkacakkkkkk:roflol: hadiinn sabah görüşürüzz