bende isyan bayrağını çekmeye başladım artık..gece bel ağrısı,bacak ağrısı,aşırı terleme,nefes alamama,kusma gündüz sıkıntı basması derkene hakkikaten nekadar tezcanlı bir insandım bukadar bile dayanabilmem kendi adıma mucize..karar verdim derya gibi sezeryan 37 bitimi nasipse..depresyona gircem diye korkuyorum..bulantılarım başladı,kusmalarımda ama hem kilo alma tam gaz devam hemde ayaklarım dev gibi oldu heryerim şiş...valla kimsenin canını sıkmak istemem ama ben nasipse yavrumu sağlıkla kucağıma alayım sanıyorum zaten yaşımda 32 oldu bidaha doğuramam tırlatırım hepten :))daha ütü falan yapmadım..kocamada gıcığım zaten benle vakit geçireceğine kahvelerde...oda daraldı haklı ama napim...nasipse haftaya kontrolumdede hastanenin hijyen durumunu iyice bir kontrol etmeye çalışcam..ailem saolsun istediğn yerde doğur masrafların bızden dıyor ama eşimi ezdiremem..kendi harcımızla yoğrulmamız gerek..hem boylebı sorumluluğu alması daha hayırlı..nasıl alıştırırsan oyle gıdıyo sanırım..allahtan benımkı dikkafalı lazın biride gurur yapıyo kimseden beklentisi yok...ama bazen bende buyuzden mağdur olmuyorum deil..çünki anladımki para özellikle cansıkıntısına birebir :)amma yazdım.. napim kıslar kendi kendime konuşmaya başlicam sanırım yakında:))mevla bahtımızı açık ede.......