- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ütüye basladım.sizler kaç derecede ütülediniz kıyafetleri
ben daha yıkamadım kıyafetlerini.siz nasıl yıkadınız ? renklileri ve beyazları beraber mi yıkadınız ?kaç derece de yıkadınız ? benim oğluşumun beyaz kıyafeti pek yok.nasıl yıkıcam bilemiyorum.
ben daha yıkamadım kıyafetlerini.siz nasıl yıkadınız ? renklileri ve beyazları beraber mi yıkadınız ?kaç derece de yıkadınız ? benim oğluşumun beyaz kıyafeti pek yok.nasıl yıkıcam bilemiyorum.
Slm kizlar size bişey sorucam benim çikişim verilmiş ssk 31/07/2008 tarihinde napcam ben yaaaa
Slm.kızlar hepinize,güzel bi gün dilerim...
Halimecim bebek çamaşırı olduğu için renkleri karışmıyo birbirine ben beyazlarıda renklileride bi arada yıkadım hiçte bişey olmadı yani renkleri birbirine karışmadı bi seferde yıkadım yani,çok azbi deterjanla narin 30 derecede en az sıkma programında yıkadım bozulmadı canım,kolay gelsin şimdiden sana..
Slm kizlar size bişey sorucam benim çikişim verilmiş ssk 31/07/2008 tarihinde napcam ben yaaaa
yani bende bir yıkamayı düşündüm ama cesaret edememiştim.o zaman bende hepsini bir yıkayayım.teşekkür ederim canım.
kızlar şu birkaç gündür benim midem bulanıyor...şimdişye kadar hiç olmamıştı son ay olur mu ya???
evet ya ben yeni gördüm vizite kağınn üzerinde yazıyosdu sona erdi 31/07/2008 cuma günü hastaneye gitcektim rapor için napıcam ben ya
evet ya ben yeni gördüm vizite kağınn üzerinde yazıyosdu sona erdi 31/07/2008 cuma günü hastaneye gitcektim rapor için napıcam ben ya
Vizite kağidinin tarihih 08/08/2008/ ama durum sona erdi yaziyodu daha konuşmadm patronumla