kızlar bişey soracağıım emzirme sütyeni alırken şuanki bedeninize göre mi aldınız
evet canım.penye ya zaten sorun olmaz diye düşündüm.deneyince de anlıyor zaten insan.1 tane almıştım bu hafta bi tane daha alıcam kısmetse.ama emzirme atleti almadım.onu da mı almak gerek?bi de yan yatma minderi aldınız mı?ben dün baktım karar veremedim.annem her tarafı sünger bunun dedi.ne yapsam ki?
Günaydın güzelleeerrr
Nasılsınız bugün?? Ben çok mutluyum lojmanımız çıktı çok şükür
bundan sonra en az 5 yıl Levent'te oturacağım.Bu ay sonunda taşınıyoruz inşallah.
ben geldim kızlar.bebişimin kıyafetleri bitti.5 tanede penye battaniyesi var onlarıda ütülemem gerek mi siz ütülediniz mi
kızlar tekrar bişey sorcam ben şimdi ssk hiç bi hakkımı alamıcakmıyım
penye battaniyeleri ben ütüledim canım...ellerine sağlık..bebişin sağlıkla gülücüklerle kullansın inşallah...
ben geldim kızlar.bebişimin kıyafetleri bitti.5 tanede penye battaniyesi var onlarıda ütülemem gerek mi siz ütülediniz mi
saol deryacım.bu sıcakta seve seve ütüledim bebişin kıyafetlerini anne olmak böyle bişe olsa gerekbattaniyeleride yarın ütülerim artık .
ellerin cok uyuşuyo neden caba sizlerde de böyle olan var mı
canım bebeğe ait neler varsa hepsini ütüledim.. mendilleri başlıkları battaniyeleri eldivenlerii
a.s.
canım benm 3-4 aylık hamilelikten beri var..ödemden kaynaklanıyor bunlar..sıcakalrda var ya...benimki karpal tünel sendromu gerçi..tabi oda ödem kaynaklı zaten..ben baştan beri şiş geziyorum :))
derya diğer patrona sordum dediki hepimizin çıkışı verildi başka şirkette gözükülcekmişiz ben nerdenbileyim başka şirkette gözüldüğümü 1 ay sonra belli olur 8. ayı primi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?