canım ben doktora sabah gitmiştim ve işim cabuk biter diye bişey yememiştim.NST ye girelim dedi.açtım bayağı ama sonuç alabildim.normaldi.önemli olan nst sırasında hiç hareket etmemek.nstye giren yanımdaki kadın arada kımıldadı konuştu falan benle. ben pek hareket etmedim.onun olmadı biraz daha beklettiler nst.de.
bide dün sabah akşam kortizon iğnesi oldum.bebeğin akçiğerlerinin gelişmesi için.erken doğarsa küvezde fazla kalmaz dedi.gerçi biraz korktum kortizonun yan etkilerinden.buğün aşı yerlerim, yüzüm falan kızarmış.belki ondandır.ibişey çıkmz.inş.olumlu etkiler.
benim doktorum şöyle bir plan yaptı
20 sinde kontrol 27 sinde ve 3 ünde nst 9 unda da doğum kısmetse..
ben de o tarihe kadar nst ye girmeyeceğim....
canım ben doktora sabah gitmiştim ve işim cabuk biter diye bişey yememiştim.NST ye girelim dedi.açtım bayağı ama sonuç alabildim.normaldi.önemli olan nst sırasında hiç hareket etmemek.nstye giren yanımdaki kadın arada kımıldadı konuştu falan benle. ben pek hareket etmedim.onun olmadı biraz daha beklettiler nst.de.
bide dün sabah akşam kortizon iğnesi oldum.bebeğin akçiğerlerinin gelişmesi için.erken doğarsa küvezde fazla kalmaz dedi.gerçi biraz korktum kortizonun yan etkilerinden.buğün aşı yerlerim, yüzüm falan kızarmış.belki ondandır.ibişey çıkmz.inş.olumlu etkiler.
Birde sizlerin bebeği habire oynuyormu benimki genelde kıpırdamıyor, kıpırdadımı 10 dk kadar hareketli oluyor sonra gene kesiliyor, zaten sürekli oynayamaz uyuması lazım di mi? Sizlere doktorunuz hareketler konusunda ne dedi?Ben bazen 2 saat boyunca birşey hissetmiyorum??
İYİ AKŞAMLAR TOMBİŞLEER..a.s.
BEN YAYLAYA ÇOKMIŞTIM 1 HAFTADIR ADANA SICAKLARINDAN KURTULMUŞTUM,AZ ÖNCE GELDİM.Siz merak ettim valla bu 1 haftada doğuran falan yok sanırım...
Nasıl gidiyor herkes iyi,bebişlerimiz sağlıklıdır inşallah...:Saruboceq:
Benim karnım hala inmedi çok yukarıda,ne zaman inecek drsiniz?Şimdiye inmesi gerekmiyormuydu?:uhm:
Bir de bebekler artık tekme şeklinde değil de sanki yeri daralmış ittiriyor gibi hareket ediyor yani benimki böyle,özellikle sağa yatarken acaba rahattan mı bu kadar çok hareket ediyor yoksa rahatsız mı oluyor anlayamıyorum...Ben gece çok dönüyorum 10dk da bir çok döndüğüm geceleri ertesi gün hareketleri daha seyrek oluyor sanırım ben çok dönünce o da yoruluyor.Sizde de oluyordur belki.
Ayteen ben okumayimmiii???????????
kafamçokkarıştı
canım benden 1 hafta öndesin acaba bu hafta sonuna kadar iner mi??
yoksa valla ağzımdan çıkacak gibi layhayhoyhala kaburgama doğru tekme etıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?