- 13 Mart 2008
- 539
- 0
kızlar emzırme mınderını daha onceden netten okuyunca fılan gormustum ama almak aklımda yoktu..
gırdıgım magaza da gorunce almadan edemedım.. annemde bayıldı gercekten daha kullanmamıs olmama ragmen ne kadar kullanıslı oldugunu anladım..
ınanın cok ıse yarıyacak bırsey almanızı tavsıye edıyorum.. yerimseniben
ayrıca sadece emzırme mınderı degıl bebege destek mınder olarak ta kullanılıyor yenı oturmaya basladıgı zamanlarda..
ve yuzustu yatabılmesını saglıyor cok guzel bırsey..
bırde emınonunde ırem bebe magazasın herkese tavsıye edıyorum gercekten cok memnun kaldım oradan hem cok kalıtelı urunler
hem her turlu sey bulunuyor hemde fıyatlar daha uygun.. cok yardımcı oldular her urun hakkında cok bılgılıydı yardımcı olan beyfendı.. yerimseniben
canım bende neredeyse tüm alışverişimi irem bebeden yaptım zaten ablamın doğumunda da ordan yapmıştık çok memnun kalmıştı şimdi de ben ordan yaptım emzirme minderini bende gördüm hatta elime aldım kasaya götürüyodum ki bunu da alıyorum diye eşim gördü ve bu ne yaa kocaman şey dedi bunun daha portatif olanı yok mu dedi bu çok büyük dedi adama sorduk bizi karşı mağazaya yolladı orda küçücük boyu vardı lastikli koluna geçiriyosun çok kullanışlı bişey resmini çeker yollarım sonra vazgeçip onu aldık ama diğer tüm ürünlerimi irem bebeden aldım