- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
iyiakşamlar kızlarrrrrrrrrrrr
bu haffta sonu bizim için çok yoğundu bebişin odası geldi dün onu yerleştirdik ayrıca tüm torbada duran eşyalarını açıp şimdilik yıkamaya hazırladım,ayrıca bebişin bizim odada kalırken yatacağı beşiği de kurup hazırladık ayyy çok heyecanlandım hatta ağladım bile valla
gülşahcım merhaba tatlım kararsız kalmışsın eğer ikisinden biri olacaksa şifoniyer sanki daha kullanışlı çünkü asacak çok fazla şeyleri olmayacak bence bebişlerin bu arada kızlar eşime bez aldırdım ama primanın 1 boyunu almış allahtan 50 li paket sizce kullanıp bitirr miyiz????
iyiakşamlar kızlarrrrrrrrrrrr
bu haffta sonu bizim için çok yoğundu bebişin odası geldi dün onu yerleştirdik ayrıca tüm torbada duran eşyalarını açıp şimdilik yıkamaya hazırladım,ayrıca bebişin bizim odada kalırken yatacağı beşiği de kurup hazırladık ayyy çok heyecanlandım hatta ağladım bile valla
gülşahcım merhaba tatlım kararsız kalmışsın eğer ikisinden biri olacaksa şifoniyer sanki daha kullanışlı çünkü asacak çok fazla şeyleri olmayacak bence bebişlerin bu arada kızlar eşime bez aldırdım ama primanın 1 boyunu almış allahtan 50 li paket sizce kullanıp bitirr miyiz????
yaaa benle kimse konuşmuyor mu???:1no2:
ben gelince herkes kaçıyor ya da saklanıyooor...
ben de bebek kıyafetlerini hazırlamadım henüz
yıkamadım da hacı şakir sabun tozu aldım yıkamak için ama henüz erken diye
düşünüyorum dolapta beklerken yine kirlenmesinler.Daha 1,5 - 2 ay var.
sağol duygu ya ben de öyle düşündüm aslında 10 gün anca gider sonra da 2 numara alırız dedim paketin üstünde 2-5 yazıyor ama canım ......
bu arada yeni evin de hayırlı olsun güle güle oturun canım taşınmak çok zor bir iş ben çok taşındığım için iyi bilirim...çıkıyorum dedim kaldım hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?