Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarr güzel eylül enneleri
benimde evimde fazla oda yok bebek odası yapamıcam bi salonum var koltuklarım duruyo bi oturma odam var oturma grubum duruyo o yüzden park yatak alıcam kendi gardrobumunda bi bölümünü bebişin askılı kıyafetleri için ayırdım kendi yatak odamında şifonyeri çok büyüktü zaten bebişe yaptığım tüm alışverişleri oraya yerleştirdim bi süre böyle idare edicem en azından başka bi formül bulana kadar
arkadaşlar 3-5 gündür vajinamda inanılmaz bi kaışntı var kaşımaktan kıpkırmızı oldu idrarımı yaparken de yanma yapıyo ama herhangi bir akıntım yok günde iki defa çamaşır değiştiriyorum ama temiz oluyo hiç akıntım yok .özellikle geceleri kaşıntı artıyo bana önerebileceğiniz bişey var mı yada sizde de böyle şeyler oldu mu
geldim geldim herkese günaydın kızlar hepinize güzel bi hafta diliyorum şimdiden
eşim sabahçı kalmış o gece şarjı bitmiş şarj olsa kontör yok kıyamam ya deli olmuş o da orda ben mesaiye kalamam eşim hamile demiş ama elin işi işte onların umurumda mı sanki çok şükür cumartesi akşamı görüşebildik kocişimle :)))))))))))))