Slm.kızlar bugün pek gelemedim şimdiyse geçmişi okudum çok yazılmış bugün,yeni katılan arkadaşım hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim,bugün biraz dışarı çıktım oğluşuma bi tane daha battaniye aldım,bi tane penye,bi kadife,şimdi bide peluş battaniyesi oldu kuzumun,bide uyku seti almıştım zaten,1-2 tk.da nevresim alırım artık,inşallah hafta sonuda eşimle ana kucağını,banyosunu,emzik,biberon..vs.alırız eksiklerinin önemli bi çoğunluğu hallolmuş olur,bebeğime oda yapamamak beni çok üzüyo buradan taşınacağımız için odayı yapamadım zaten,eşimde gittiğimiz yerde yaparsın üzülme diyor park yatak almıştım şimdilik, kuzucum sağlıklı doğsunda şuaniçin onunla idare ederiz artık,bide oğluma koyacağımız isim giderek içime sinmemeye başladı,batuhan koyucaktık ama ne bileyim sanki oğluma söylerken hiç sevmiyorum bu ismi,eşime efe koyalım dedim bu sefer yine tersledi anlamıyorum ya 9 ay karnımda taşıyan benim annenin ismi sevmesi daha önemli bence bilmiyorum herhalde bu gidişle doğunca koyucaz ismi,neyse ben çok konuştum çenem düştü pardon yaakafamçokkarıştıgamyoncuiremsu