2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

gulan hoşgeldin canım..aynen burası da çok sıcak yapış yapış oluyorum sıcaktan iki kere soğuk suyla duş almazsam rahatlıyamıyorum canım seninkiler iki tane sıkıntıların da çoktur kaç kilo aldın toplamda ??

ayy evet canım çok güzel olur geldiğinde mutlaka ara beni çayımı içmeye gelirsin canım çoook sevinirim.. :1hug:
evet senin de önerdiğin gibi nuk marka aldım ortodontik miş aynı zamanda, şimdilik birer tane aldım canım.. göğüs ucu silikonu da aldım canım onu da cansu dan duymuştum sağ olsun a.s. onu da nuk marka aldım canımm..hepsi diş ve damak yapısıyla uyumlu..

İnşallah güzelim çok isterim dediğim gibi,en kısa zamanda almak istiyorum bende şu sıcaklardan doğru düzgün çıkamıyorumki,daha bende hazırlamadım çanta falan yapılacak o kadar çok şey varki sanki herşey duruyo daha eşime diyorum acele etme alırız diyo ama inşallah bizim kuzu acele etmezde vaktinde gelir bende yavaş yavaş hazırlarım

İnşallah güzelim çok isterim dediğim gibi,en kısa zamanda almak istiyorum bende şu sıcaklardan doğru düzgün çıkamıyorumki,daha bende hazırlamadım çanta falan yapılacak o kadar çok şey varki sanki herşey duruyo daha eşime diyorum acele etme alırız diyo ama inşallah bizim kuzu acele etmezde vaktinde gelir bende yavaş yavaş hazırlarım

inşAllah vaktinde gelirler canım..bu ay içerisinde tamamlamayı düşünüyorum ben de artık ne var ne yoksa..ağustosta iyice ağırlaşacağız sıcaklar da iyice artacak iyice zorlanırız Allah yardımcıımız olsun canım :1hug:

bende bu aralar cok sık ıdrara cıkmaya basladım yıne hamılıgın basındakı gıbı..
1 bardak su ıcıyorum gece 2-3 kere kalkıyorum vala..
baskıyı da hıssedıyorum artık yıne rahım asagıda dogru buyumeyemı basladı baskıya mı heralde ondan..

Canım bende sürekli tuvaletteyim hamileliğimin başından beri sürekli çıkıyorum zaten hiç geçmedi dediğim gibi işte okuduğum kitaplardada aynı şey yazıyo bebeği aşağıda hissediyorum ve hep baskı yapıyor,sende endişelenme

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ??
burası çok sıcak ve akşama kadar halsizyattım.bakalım yarın nasıl olacak
daha tamda yaz gelmedi bunun temmuzu ağustosu var hayırlısı artık.....

gulancım benim de evim çok sıcak oluyor sabahları uyuyamaz oldum .iki gün önce soğuk duş aldım ve soğuk su içtim ardından iki gün hasta oldum çok fenaydı gözümü açamadım..dikkat et birden soğuk şeylere atma kendini benim gibi..

inşAllah vaktinde gelirler canım..bu ay içerisinde tamamlamayı düşünüyorum ben de artık ne var ne yoksa..ağustosta iyice ağırlaşacağız sıcaklar da iyice artacak iyice zorlanırız Allah yardımcıımız olsun canım :1hug:

Bu ay içinde tamamlamak en iyisi,merve benim bebeğin kafası hep aşağıda bacaklar yukarıda tabi belki daha pozisyon değiştirir belki ama değiştirmezse sezeryanmı olurumki merak ediyorum normal istiyorum ama sezeryan dersede dr.kaçarı yok:çok üzgünüm:

yok canım o kaar soğuk şeyler yapamamıyorum zaten boğazım ağırır .
ilaçta kullanamaıyoruz.......vantilatörle yatıyorum ama üstüme tutmuyorum ..............

dream senin ilk bebeğin mi? ben anlayamıyorum da kafası nerede eli ayağı nerede nasıl bilebiliyorsun?

Bu ay içinde tamamlamak en iyisi,merve benim bebeğin kafası hep aşağıda bacaklar yukarıda tabi belki daha pozisyon değiştirir belki ama değiştirmezse sezeryanmı olurumki merak ediyorum normal istiyorum ama sezeryan dersede dr.kaçarı yok:çok üzgünüm:

bildiğim kadarıyla şu anki pozisyonu normal doğum pozisyonu zaten canım.. başının aşağıda olması gerekli .. ayaklar aşağıda baş yukarıda olursa mecburi sezeryan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. canım şimdiden bunları düşünüp de stres yapma bence, o anki durumumuz neyi elveriyorsa onu yaptıracağız mecburen ..Allah kolaylığını veriyordur mutlaka.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

dream senin ilk bebeğin mi? ben anlayamıyorum da kafası nerede eli ayağı nerede nasıl bilebiliyorsun?

Canım ultrasondan tabikide dr.um bana gösteriyo her seferinde başı aşağıda bacaklarıda yukarıdaymış ordan biliyorum yani sende dr.una sorabilirsin,yoksa bilmem mümkün değil

bildiğim kadarıyla şu anki pozisyonu normal doğum pozisyonu zaten canım.. başının aşağıda olması gerekli .. ayaklar aşağıda baş yukarıda olursa mecburi sezeryan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.. canım şimdiden bunları düşünüp de stres yapma bence, o anki durumumuz neyi elveriyorsa onu yaptıracağız mecburen ..Allah kolaylığını veriyordur mutlaka.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

Merak işte haklısın canım çok evham yapıyorum galiba hayırlısı olsun,ben tersini biliyomuşum o zaman saol canım önemli olan zaten bebişlerin sağlıkla doğmaları:1hug:

Merak işte haklısın canım çok evham yapıyorum galiba hayırlısı olsun,ben tersini biliyomuşum o zaman saol canım önemli olan zaten bebişlerin sağlıkla doğmaları:1hug:

evet canım kafadan doğuyor bildiğim kadarıyla bebişler..seninki tam uygun pozisyonda demek değiştirmezse zorlanmazsınız inşAllah canım..bizimki hep yan duruyo ya da toplanmış kendini kapatmış bi şekilde öyle yaptığı zamanlarda anlayabiliyorum kaburgama batıyor çünkü senin kaburgana battığı oluyo mu hiç canım yoksa benimki mi çok yukarda duruyoo :smiley-cool:

Mervecim canım eşim el koymuştu bilg.a şimdi gördüm hayatım inşallah değiştirmez öyleyse çok iyi valla,benim bebiş genellikle aşağıda bacaklarıyla fazla vurmuyo genellikle elleriyle falan galiba o yüzden hep aşağıda hissediyorum aşağı tarafıma baskı yapıyo kerata sen yukarıda hissediyomuşsun bak kaburgalara benim batmıyo,ah bebişler işte hepimizin ayrı yerlerde,gece yatıyorum soluma dönüyorum soluma vuruyo sağıma dönüyorum bu seferde sağdan inşallah canını acıtmıyorumdur bende onun,güzel bebişlerimiz hayırlısıyla doğsalarda sevsek ne güzel olur

gunaydın canım aynı benımde vucudumu kılolar cok zorluyor yuruyusum hareket kabılıyetım herseyım kısıtlanıyor:KK43:
eskıden saatlerce yuruyunce yorulmazdım sımdı yarım saatte nefes nefese kalıyorum...
ben 27+4 oldum canım..hemen hemen aynıyız senınle..
allah hepımıze yardım etsın valla butun sıcaklar üstümüzden geçecek...

Bu sicaklarda Allah herkeze kolayliklar versin gercektende zor.Birde sen tasiniyormussun hayirli olsun canim,yeni evinde saglikla mutlulukla oturun insallah.Ama dikkat et,bu son aylarda bizim icin tehlikeli,hicbirsey bebislerden önemli degil,bazi seyleri oluruna birak,stres yapma.Isler sonra olsada olur.Sana kolay gelsin canim.

duygucugum ,su yumurta isine takildim,dr un neden hergün yumurta yemeni önerdi sana ,yumurta protein iceriyor ondanmi acaba ,yoksa baska birsey mi var? :) :) :)

evet canım kafadan doğuyor bildiğim kadarıyla bebişler..seninki tam uygun pozisyonda demek değiştirmezse zorlanmazsınız inşAllah canım..bizimki hep yan duruyo ya da toplanmış kendini kapatmış bi şekilde öyle yaptığı zamanlarda anlayabiliyorum kaburgama batıyor çünkü senin kaburgana battığı oluyo mu hiç canım yoksa benimki mi çok yukarda duruyoo :smiley-cool:

Minik Annis cigim ,normal dogumlarda bebisler kafayla gelir,ayaklariyla yani ters gelmesi,dogumlarda sorun yasatabilir.Su anlarda zaten bebegin dogumda nasil gelecegi tespit edilemez,bizim bebisler su anda okadar cok yer degistiriyorlar ki,buda cok normal.Bebegin nasil gelecegi ancak son haftada anlasilabilir.bazen son ana kadarda anlasilamiyor.
Bebisler son ayda canimizi daha cok acitacaklar,hareketleri vuruslari daha beligin olacak.herkez icin herseyin yolunda gitmesi dilegiyle... a.s.

Arkadaşlar bu arada henüz almayanlar için söylüyorum -arkadaşlrımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla- bebek çantası daha sonrası hiçbir işe yaramıyormuş.ben de bir ark. gibi yapıp büyük spor çantası alcam.çok gözlü olanlarından.böyece sonrasında da eşimle spora falan normal çanta olarak kullanırız dedik.belki oğluşum da büyüyünce okula falan götürür.. nasıl bi çanytaysa bahsettiğim hiç eskimeyen:)
ama bu aralar nike da falam indirim var bakcaz bugün..

BENDE BEBEK ÇANTALARINI SEVMİYORUM DANDİK DUNDİK CEPLİ TUHAF SEYLER AMA BEN ESPRİT ÇANTA ALDIM SPNRADANDA KULLANILABİLİR İÇİNDE BİBERON TERMOSU BİRDE UFAK CÜZDAN VAR İYİ OLMASADA ALT DEĞİŞTİRME(PVC)BEZ VAR CEPLİ FALAN HOŞ YANİİ İŞTE BUNU ALDIM BAKIN BAKALIM NASIL

http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1948

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
rahmin büyümesinden ve bağların gerilmesinden kaynaklanan sancı regl ağrısına benzemiyor, onu ayırt edebiliyorum, benimde regl ağrısı oluyordu geçen hafta idrarımda ihtahap çıktı, ilaç kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu ve ishal rahmi harekete geçiriyor.

Bende de 2 gündür alt tarafımda sanki birşeyçıkmış gibi bir his var, su kesem olmasın yaa :KK43:( yarın gel dedi doktorum.

allah allah nasıl bişii çıkmış gibi yanii allah korusun canım yaaa yoktur öle bişii sana öle geliyordur inşallah iyi haberlerle gel yarın emi canım

kız takma bunu kafana bukadar ben 10 gün önce gittiğimde doktorum kafası rahimde demişti cumartesi gittim gene bu defa kafa yukarıda bacaklar aşağıda bir süre böyle yer değişecek 7 ayı bitirdiğinde kafa aşağıda kalır hep dedi erken doğum olmazda zamanında doğarsa tabii normali böleymişş

duygucugum ,su yumurta isine takildim,dr un neden hergün yumurta yemeni önerdi sana ,yumurta protein iceriyor ondanmi acaba ,yoksa baska birsey mi var? :) :) :)

canım gebelikte yumurta alımı heleki bu haftalarda kolesterol çok gerekliymiş oku bak aşağıyı ondandır ama ben yiyemiyorum şu mereti alerjim var eşim yerken sarısından accık ağzıma atıyom nadiren ama korkuyomda oyüzden yiyemiyorumm

http://www.e-gebelik.net/hafta_26.asp

X