- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar canim,benimde derdim ayni kilo,bende senin gibi 69 kg kilo ile hamile kaldim ,bir hafta önce kontrolde 81 kg cikti,simdi allah bilir kac olmustur.yürürken pinguenler gibi yürümeye basladim.son üc ayi düsündükce uykularim kaciyor valla ,kac olurum bilemiyorum..:senağlama . benim suanda 28 +2 senin nekadar oldu ?
Günaydın kızlarrr yenı bır haftaya daha girdik inşallah sorunsuz agrısız saglıklı bır hafta olur:))
ben bu cumartesı taşınıyorum inşallah ev bulduk allaha şükür,ama gözümde o kadar büyüyorki nasıl tasıncam dıye..ınsallah allah kolaylıgını verir...
gözün aydın umarım yeni evinde yeni mutluluklar yaşarsın allah kolaylık versin sana ev taşımakta zrdur ama şu nakliye firmalarından tutsaydın herşeyi topluyorar kolaylık olur yorma kendini dikkat et Şeniz
Günaydın kızlarrr yenı bır haftaya daha girdik inşallah sorunsuz agrısız saglıklı bır hafta olur:))
ben bu cumartesı taşınıyorum inşallah ev bulduk allaha şükür,ama gözümde o kadar büyüyorki nasıl tasıncam dıye..ınsallah allah kolaylıgını verir...
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bi hafta diliyorum
duygu yardıma geleyim hayatım bende izmirdeyim nasıl olsa bir elin nesi var iki elin sesi var dimi :)))))))) bu arada nereye taşınıyosun
herkese merhabaaaaaaaaaaaaa tüm hamişlereeeeeeee :sm_cool:
nasılsınız görüşmeyeli hanımlarrrrr umarım iyisinizdir
duygucum çok dikkatli ol sakın kendini yorma hava da çok sıcak anlamadan yorulursun hee ,ben de kardeşim taşınıyor ona yardım ediyorum ama sonra ağrılarım oluyor inan ki
esracımmm canım nerdesin kızzz Şeniz
gülşah sen de iyiymişsin çok sevindimmm :1hug:
işte böyle kızlar evde olsaydım aldıklarımın rsmini çekecektim ama hafta sonu hep kardeşime yardım ettik evde durmadım dün de hastane çıkışını aldım NAZ ımın
öptüm kocamannnnnnnnnnsırnaşık şey
herkese merhabaaaaaaaaaaaaa tüm hamişlereeeeeeee :sm_cool:
nasılsınız görüşmeyeli hanımlarrrrr umarım iyisinizdir
duygucum çok dikkatli ol sakın kendini yorma hava da çok sıcak anlamadan yorulursun hee ,ben de kardeşim taşınıyor ona yardım ediyorum ama sonra ağrılarım oluyor inan ki
esracımmm canım nerdesin kızzz Şeniz
gülşah sen de iyiymişsin çok sevindimmm :1hug:
işte böyle kızlar evde olsaydım aldıklarımın rsmini çekecektim ama hafta sonu hep kardeşime yardım ettik evde durmadım dün de hastane çıkışını aldım NAZ ımın
öptüm kocamannnnnnnnnnsırnaşık şey
evet canım çalışıyorum dediğin gibi bi pazarları evdeyim o da kayınvalideyle altıüstülü oturuyoruz yeme içme bir onun evinin temizliği benim evin temizliği öyle zaaman geçiyo işte
teşekkür ederim canlarımm
evet cansucum isim olayı baya bir süredir kesin.
duygucum hastane çıkışımız pembeli sarılı 15 parça ve peşin olduğu için 35 ytl ye aldım.aslında çok parçalı diye değil penyesi daha kaliteli diye bunu tercih ettim canım.senin de bilgin olsunnn
canım temizletmiyoda yinede işin bi ucundan tutuyorum mesela cumartesi akşam tansiyonu çıktı 20/12 gece saat 4,30 acilden eve geldik sonra dünde kadın hasta ben kalktım biraz evi süpürdüm felan ama o da dayanamdı kalktı sildi :)))))))) bu aralaar biraz belimde ağrıyo allah yardımcımız olsun
gecmıs olsun canım,ama yınede sen kendıne dıkkat et benımde cok belım agrıyor
nasıl otursam rahat edemıyorum ayaga kalkıp dolasıyorum..
ya kızlar bu arada doktor bana magnezyum kalsıyum verdı dedım ya,bunu ssk karsılıyormu yoksa kendımızmı alıyoruz?
bosuna saglık ocagına gıtmıyım yazılmıyorsa...