Saol Canim çok Yoruldum Ama Değdi Yorgunluğuma Yanii
selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallahve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallahve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Bende bugün doktora gittim..
Bebişim maşallah çok iyiydi... 1200gr olmuş..
doktorumuzdan yazlığa gitmek için izin de çıktı.. hem de bir ay kalabilirsin dedi.. yüzme konusunda da sıkıntı yokmuş... :sm_cool::sm_cool:
papatyam senin de gözünaydın... Maşallah bebişlerimizee
Bu arada doktorum kilomu da çok beğendi... Bugüne kadar 6 kilo olmuş..
Cansu maşallah canım senin bebişinede kocaman olmuş valla Allah ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah dünyanın en güzel şeyi buymuş meğer,kilonda çok iyi oh yazlığada gidicen inşallah ne güzel valla bol bol yüz canım benim yerimede yüz ok:icecream:
e olacak o kadar annesi.. minik kızına herşey feda olsun...
Canım ya siteye biri bebeğin boyunu FL den hesaplamak için bir formul vermişti.. Sen miydin?? Ben onu bulamıyorum... Eğer sen eklediysen tekrar etmeni rica edecektim..
Maşallah tombiş olucak seninkiBenim 27. haftada 750 grdı.Aldıkların hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın inşallah.
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız umarım herkes ıyı bır hafta sonu gecırıyordur.
hıcrancım aldıklarını ıyı gunlerde kullansın prensesın ınsallah..
gulsahcım sana da cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda tamamen ıyılesırsın canım..
sımdı sıra bıze geldı,bugun bız oglusumla doktora gıttık.oglusum 1155 gr olmus
doktor kılosunun cok ıyı oldugunu herseyın yolunda oldugunu soyledı:)
ama bu ay cok onemlıymıs,en krıtık ay dedı erken dogum ıcın...cok dıkkat etmen gerek,bol bol dınlen,duzgun beslen,cok ayakta kalma dedı..fisfisfis
ben bu soyledıklerının hıc bırıne bugune kadar dıkkat etmıordum acıkcası
yanı sureklı hareket halındeyım gezıyorum bazen gereksız beslenıyorum fast food
bunun ıcın cok uzuluyorum ama artık yapmamaya dıkkat edıcem
bebegın kılosu super ama senın kılon hıcte super degıl dedı:çok üzgünüm:
5.5 haftada 4.5 g almısım kızlar:çok üzgünüm:
boyle gıdersen sonumuz hıc hayırlı degıl dedı...
ve sankı adam bunları soylememıs gıbı ben bugun yıne ne bulduysam yedım yaa
kendıme cok kızıyorum,ne yapıcam bılmıyorum..
ben bu kadar iradesız bır ınsanmıyım kı:çok üzgünüm:
suzi cim dahada iyi olacaksnız iyişallah canımmm
canım umarım en kısa zamanda tehlıkelı donemını atlatırsın,daha ıyı olmana cok sevındım...kızını annenlere gondermekle ıyı yapmısın bence hem tatıl yapar hemde senın kafan daha rahat olur canım..
bebıslerımız artık buyudugu ıcın sanırım kendılerıne yer begenıyorlar ve sag taraf senın dedıgın gıbı hosuna gıdıyor sanırım:)))
ıyı haberlerını beklıyorum canım..sevgılera.s.
kızlar herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..ıyı aksamlar...
gunaydın canımsırnaşık şeyiyi aksamlar duygucugum,benim bebisde cok hareketli,seninkide öylemi.birde sürekli asgilardan cok vuruyor,nezaman yukari cikacak bilmiyorum.
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız umarım herkes ıyı bır hafta sonu gecırıyordur.
hıcrancım aldıklarını ıyı gunlerde kullansın prensesın ınsallah..
gulsahcım sana da cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda tamamen ıyılesırsın canım..
sımdı sıra bıze geldı,bugun bız oglusumla doktora gıttık.oglusum 1155 gr olmus
doktor kılosunun cok ıyı oldugunu herseyın yolunda oldugunu soyledı:)
ama bu ay cok onemlıymıs,en krıtık ay dedı erken dogum ıcın...cok dıkkat etmen gerek,bol bol dınlen,duzgun beslen,cok ayakta kalma dedı..fisfisfis
ben bu soyledıklerının hıc bırıne bugune kadar dıkkat etmıordum acıkcası
yanı sureklı hareket halındeyım gezıyorum bazen gereksız beslenıyorum fast food
bunun ıcın cok uzuluyorum ama artık yapmamaya dıkkat edıcem
bebegın kılosu super ama senın kılon hıcte super degıl dedı:çok üzgünüm:
5.5 haftada 4.5 g almısım kızlar:çok üzgünüm:
boyle gıdersen sonumuz hıc hayırlı degıl dedı...
ve sankı adam bunları soylememıs gıbı ben bugun yıne ne bulduysam yedım yaa
kendıme cok kızıyorum,ne yapıcam bılmıyorum..
ben bu kadar iradesız bır ınsanmıyım kı:çok üzgünüm: