2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merhaba duygucugum, a.s. senin ve bebisin iyi olduguna cok sevindim,bu sabah dr daydim,bu sefer birazdaha iyi görünüyor ama daha tehlike gecmis degil dedi.bol bol yatiyorum.Annemlerde marmariste yazliktalar,belki kizlari oraya gönderecegim,dönüste annemle beraber buraya gelirler,bende yalniz kalacagim ama ,hastaneye yatarsam daha zor.
bu siteyide takip etmek cok zor,bir bakiyorum yazismalar artmis.bende sohbetlere katilayim diyorum ama yetisemiyorum. senağlama .ben öyle sik giremiyorum,ondan herhalde.
Bebisin sürekli sag tarafa gecip vücudunu orada toplamasi normal bece ,cünkü bir dr ,anne karninda bebeklerinde sevdikleri rahat ettikleri yer ve pozisyonlar oluyormus diye anlatmisti.belkide seninkinin orasi hosuna gidiyor.. :)

merhabalar güzel anneler nasılsınız
ben de grip soguk algınlıgı yeni yeni iyleşiyorum havalar çok sıcak hepimize Allah kolaylık versin

canım umarım en kısa zamanda tehlıkelı donemını atlatırsın,daha ıyı olmana cok sevındım...kızını annenlere gondermekle ıyı yapmısın bence hem tatıl yapar hemde senın kafan daha rahat olur canım..
bebıslerımız artık buyudugu ıcın sanırım kendılerıne yer begenıyorlar ve sag taraf senın dedıgın gıbı hosuna gıdıyor sanırım:)))
ıyı haberlerını beklıyorum canım..sevgılera.s.

kızlar herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..ıyı aksamlar...

merhaba fıstıklarrrr
diyorum ama sanırım kimse yok(
ayşecim mobilyanız çok cici canımm
iyi günlerde kullanın iyişallahhh

bende bugün lohusalık için bir gecelik ve bir gecelik sabahlık takım aldım
ama kazıklandım sanırım:))çok pahalı yaaibirde hep kadınsı modeller,zor buldum aldım
eve geldim denedim küçük gibi,yani bir beden büyüğü daha iyi olur,yarın gidip değiştirmem gerekecek(

Kızlar hepinize iyi geceler şimdi anca girebildim nete,o gün size bi miktar kanamam olduğunu söylemiştim dr.umda önemli değil demişti ama benim o gün kasık ağrılarım çok oldu o yüzden tekrar görüştüm dr.la kasık ağrısıyla beraber kanama olması kötüymüş aslında bikaç damla bile olsa o yüzden o günden beri yatıyorum istirahat verdi ama en güzel nokta şükürler olsunki bebeğim iyi bu yüzden biraz olsun toparladım kendimi sizlerde kendinizi yormayın artık sona yaklaşmak üzereyiz bolbol dinlenin Allah ım hiç birimizi kötü şeylerle sınamasın,sonunda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah biraz daha katlanıcaz artık,herkese tekrar iyi geceler dilerim kızlar rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inşallah...

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar;
gülşahcım herkes seni merak ediyodu valla sende kendine dikkat et bol bol dinlen duamız tüm hamişlerin bebeklerini zamanında kucağına almalarıdır

günaydın hanımlar , gülşah geçmiş olsun .
kimse yok galiba c.tesi çalışmak sıkıcı

Günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları dilerim çok saolun hepinize ilgilendiğiniz için inşallah kimsenin başına kötü bişeyler gelmesin,bugün yine kasıklarımda ağrı var korkuyorum ama yeterince dinlenmeye çalışıyorum şu günler bi geçseydi,hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yormayın kendinizi ok.herkese güzel bi gün dilerim...

merhaba arkadaşlar..
gülşahcım seni çok merak etmiştim yazını görünce çok sevindim canım geçmiş olsun yat dinlen bol bol bebişimize iyi bak tamam mı canım korkuttun bizi o gün konuştuklarımızın üzerine seni göremeyiince endişelendim canım.. inşAllah azıcık kaldı.. kalan günlerimiz de hayırlısıyla sağlıkla geçer inşAllah..

Saol mervecim benim kerata benide korkuttu şimdilerde bolbol konuşuyorum onunla diyorum annecim vaktinde gel acele etme falan diyorum inşallah dinler annesinin sözünü,dinlenmeye çalışıyorum mervecim,inşallah çabucak geçer şu günler hepimiz için...

Canım senin ve bebişin iyi olmanıza çok sevindim....
evet sona az kaldı... Çok daha dikkatli olmalıyız hepimiz...
Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler ide göstersin inşallahhh

canım yaramaz oğluşun vee hepimizin minişleri sağlıkla zamanında gelir inşAllah..biz üzerimize düşeni yapalım yeter ki..sen dinlen kendini sakın yorma canım temizlik falan hiçbirşeye elini sürme .. bırak eşin süpürsün silsin jeyyar jeyyar kendine ve bebişine iyi bak iyi beslen tamam mı gülşahcım a.s.

gunaydın arkadaslar..
ben gune yeterınce sınırlı basladım, sizin nasıl gidiyor..

günaydın arkadasşlar
betül ben de aynıyım sen birinemi kızdın bilmiyorum ama benim ki tamamen uykusuzluk uyusamda husursuzum hep kabus
hee bi de hemen hemen her gece rüyamda sigara içiyorum sonra kızxıyorum kendime ciddi ciddi vicdan azabı duyuyoorum gercek gib iya :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…