- 8 Temmuz 2007
- 462
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla haklısın canım yaaa benim doktorda dün bi beni dövmediği kaldı neyaptın sen diyorrrrrrrrrrrrr bende 1 ayda ona öre 4 kilo almışım ama valla ben evde tartılıyom benim hassas tartım var beni 93 kg gösteriyor onlar 95 kg ölçtüüü tamam ha 95 ha 93 ama bu ay fazla almadım 2 kg aldım dikkat etmeye çalışıyom ama olmuyor işte benim vitamin hapnıda iptal etti yeme artık dedi bana bundan sonra bebişim yediklerimle yetinecek vitamin desteği yok yaniiii valla yürüyüş olayına da başlıyoprum bugün ağrın olmadıkça yürü hergün artık dedi bakalım hayırlısı ben kilo yönünden mahvolmuşum valla kendimi tanıyamıyom artıkkkk sen kaç kilosun ki canım toplam aldığın kilo kaç
EVET CANIM BEN VERMİŞTİM FL DEĞERİNİ 7 İLE ÇARP BULUNAN SONUÇ CM VERİYORMUŞ
mesela benim bugün kontrolde ft 53 tü
52 x 7 = 364 yani yuvarla 36 CM
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız umarım herkes ıyı bır hafta sonu gecırıyordur.
hıcrancım aldıklarını ıyı gunlerde kullansın prensesın ınsallah..
gulsahcım sana da cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda tamamen ıyılesırsın canım..
sımdı sıra bıze geldı,bugun bız oglusumla doktora gıttık.oglusum 1155 gr olmus
doktor kılosunun cok ıyı oldugunu herseyın yolunda oldugunu soyledı:)
ama bu ay cok onemlıymıs,en krıtık ay dedı erken dogum ıcın...cok dıkkat etmen gerek,bol bol dınlen,duzgun beslen,cok ayakta kalma dedı..fisfisfis
ben bu soyledıklerının hıc bırıne bugune kadar dıkkat etmıordum acıkcası
yanı sureklı hareket halındeyım gezıyorum bazen gereksız beslenıyorum fast food
bunun ıcın cok uzuluyorum ama artık yapmamaya dıkkat edıcem
bebegın kılosu super ama senın kılon hıcte super degıl dedı:çok üzgünüm:
5.5 haftada 4.5 g almısım kızlar:çok üzgünüm:
boyle gıdersen sonumuz hıc hayırlı degıl dedı...
ve sankı adam bunları soylememıs gıbı ben bugun yıne ne bulduysam yedım yaa
kendıme cok kızıyorum,ne yapıcam bılmıyorum..
ben bu kadar iradesız bır ınsanmıyım kı:çok üzgünüm:
canım ya havalar o kadar sıcakkı yurucem desen ne zaman yurucen aksam esım gec gelıyor 8de 9 da yemek yıyor yorgunluktan bayılıp kalıyor e havada o saatlerde yuruncek gıbı oluyor..
banada daha yenı ıkı tane daha vıtamın verdı magnezyum ve kalsıyum bugune kadar almıyordum sadece demır alıyordum..onlar dahada ıstah acıyormus galıba demı ya((
canım ben 69 kg hamıle kaldım sımdı 83 çok üzgünüm:doktorun dun tartıgını gore...
adam bana 82 ıle doguma gırersın demıstı saka gıbı yanı..
sen kac kılo hamıle kaldın?kac kılo aldın canım?
evet canım haklısın ama ıste herkes esas kıloyu son 3 ayda alıcaksın dıyorbız daha son 3 aya gırmeden 13 14 kg sunu aldık..yanı 25 kg laları gormekten cok korkuyorum..
agustos temmuz annelerıne bakıyorum 25 30 kg alan cok kısı varbende aynı sonu yasamaktan korkuyorum ama sonum oyle olucak galıba
Canım ben 4. aydan itibaren magnezyum kullanıyorum.. Bende iştah artışı yapmadı.. Gebeliğin kendi seyrindeki artış oldu sadece... Demir ilacımı da günde 2 taneye çıkardı..
Bana en baştan beri vitamin bile vermedi... Doğru ve düzenli beslen bebeğine ve sana yetecektir dedi ki çok da haklı çıktı.. Multi vitaminler biraz fazla kilo aldırıyor galiba.. etrafımda kullananların hepsi kilodan şikayetçi... am magnezyum ve kalsiyum için kilo aldırdığını duymadım canım.. İçin rahat olsun a.s.
kızlar bende 66.3 le hamile kaldım, dün tartıldım 75.3 tü..
ama doktordakı tartı 1-2 kılo fazla tartıyor anlamadım..
yani şuan 28+1 im ve tam 9 kılo almıs bulunmaktayım.. :1no2:
4,5 aydan sonra birden artış oldu bende ne oldugunu bıle anlamadım..:sm_confused:
sizce kalan 2,5 ayda kaç kilo alırım ya.. senağlama
üff ben cok bunaldım bunlar nasıl verıcek gıyıcek bırsey bulamıyorum kendıme yanaklarım ıyıce tombullaştı
moral sıfıra a düşüyor bende sıcaklarda ayrı bır dert ayyy fenalık bastııı ..
Canım bildiğim kadarıyla son ayda pek bir artış olmuyor deniliyor.. kilo konusunda.. Eğer öyleyse çok fazla kilo almayız herhalde.. İki ay var sadece kiloları fazla alabileceğimiz..
Tabi eğer söylenenler doğruysa...
9. ayda çok kilo alınmaz vücut doğum için enerji toplar deniliyor ama ne kadar doğrudur??
bazılarıda tam tersi asıl kilo son 3 ayda alınır diyorlar ... :sm_confused: :1no2:
umarım senın bildiğin doğrudur vallahi ben cok bunalmaya basladım kılolardan... :çok üzgünüm:
gecen sene ıcınde bır dıyet yapmıstım ve acayıp guzel zayıflamıstım spor da birlikte..
ama bı ameliyat gecırdım sonra kılo aldım ve tam en fazla kılo aldıgım zamanda hamile kaldım benıımkıde sans.. :a015:
bırde onun ustune hamıleliğin kilosu iyice daraldım yani.. :çok üzgünüm:
şu doğumu yapıyım eskı kıloma tekrar kavuşmak için son surat calısıcam... senağlama
herseye sabırsız olan ben hamılelığede sabırsız oldum ya hemen doğurmak için.. :roflol:
Slm.kızlar hepinize iyi pazarlar dilerim benden başka kimsecikler evde değil heralde bende malum durumlar yüzünden pek çıkamıyorum,dün sadece bebişime deterjan falan aldım artık çamaşırlarını yıkayıp ütülemenin zamanı geldi inşallah vaktinden önce bi sürpriz yapmaz bizim yaramazlar şu siteye bi bakın derim çok tatlı,Allah ım sağlıkla bizede nasip etsin evlatlarımıza kavuşmayı
http://www.dogumfotosu.com/
kızlar bu ay bebegım dergısı hamıle yogası dvd sı verıyor muhakkak alın cok guzel...evde yapabılcegımız en guzel spor olur sanırım..
ben cosmopolıtana uyeydım ıptal ettırıp bebegım dergısıne gectım cokta ıyı yapmısım herkese tavsıye ederım hatta bu ay uye olanlara 3 lu bebek gelısım ve bebek hakkında hersey dvd sı gonderıyorlarmıs..bılgılerınıze...
Bende aldım bikaç sayısını bebeğim dergisinin,reklamlardada görmüştüm cd.verdiğini dr.lara danışmak gerekmi sence yapmadan önce hani tehlikeli durumlar falan olmasın diye diyorum yinede bende alayım o zaman,bide mother&baby diye bi dergi çıkmış o da emzirme rehberi veriyomuş galiba böyle şeyleri takip etmek lazım,foto olayı çok pahalı ya bende istiyorum ama şöyle hesaplıda bişey bulamadım açıkçası eşime diyorum en iyisi sen girde çek diye o da ben düşer bayılırım doğumda diyo bakcaz artık:1rolleyes:
Kızlar merhaba...
ben hamiş olmadan önceki ay evde yoga yapmaya başlamıştım.. Ama doktorum bırakmamı istedi.. Ve34. haftadan önce yürüyüş ve yüzme dışında bir şeyler yapma dedi..
yüzme için de çok dikkatli olmak koşuluyla izin verdi... Zaten o cd nin en başında da neslihan iskit uyarıyor.. doktora danışmadan yapmayın diye..
Ben 2 yıldır piyasadaki tüm bebek dergilerini alıyorum.. Bazen böyle çok faydalı içeriği olan hediyeleri oluyor.. Bazı aylarda sadece reklamdan ibaret oluyorlar.. Ama almadan duramıyorum.. sırnaşık şey ... Herşey bebişlerimize daha iyi bakabilmek için öğrenilecek ne varsa kaçırmayalım diye yerimseniben