2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım yaramaz oğluşun vee hepimizin minişleri sağlıkla zamanında gelir inşAllah..biz üzerimize düşeni yapalım yeter ki..sen dinlen kendini sakın yorma canım temizlik falan hiçbirşeye elini sürme .. bırak eşin süpürsün silsin jeyyar jeyyar kendine ve bebişine iyi bak iyi beslen tamam mı gülşahcım a.s.

Tamam arkadaşım zaten eşim şimdilerde daha üzerime titrer oldu senden hiçbişey istemiyorum yapma sakın diyo,aslında birazda benim kabahatim hiç dikkat etmedim kendime kanamanın olduğu o gecenin gündüzünde çok yorulmuştum dışarıda güneşin altında saatlerce yürüdüm sonrada işte böyle oldu şimdi adımımı atmıyorum inan bu korku bana yetti Allah ım daha kötülerinden korusun hepimizi inşallah sağlıkla alalım bebişlerim kucaklarımıza

cok gecmiş olsun dream81 Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kavusalım bebişlerimize
cnm banad adr um bebegin bası olması gerektiğinden asğıda erken doğum riski var demişti 4 hafta önce bakalım bugün dra gidecem değişiklik var mı cok merak ediyorum

Ben bugün doktora gidicem ve oğluşumu görücem... Allah ın izniyle iyi haberlerini de alıcam inşallahhh

:nazar:

selin cansu inşallah iyi haberlelrle gelirsiniz arkadaşlar,selincim endişelenme canım inşallah erken doğum riskin falan yoktur yüreğini ferah tut,akşama yazın mutlaka iyi haberleri ok.

Dün doktor kontrolümüz vardı kızlar.Oğlumun kilosu 1.400 olmuş.Yanakları felan dolmuştu,eli yine gözünün üstündeydi ,öbür gözünün üstündede göbek kordonu vardı net göremedik ama olsun.Ağzını sürekli açıp kapatıyordu.Aradan küçücük dili gözüküyor ya çok hoşuma gidiyor.Artık 15 günde bir görüşücez dedi doktor.Herşey yolundaymış.Sadece bu ay 3 kilo almamın dışında tabi.Bende bişey yediğim yokki bol bol meyve yiyiyorum dedim.Azaltıcaksın meyvenin fazlası kilo yapar dedi.Karpuzu tavsiye etti.37. haftada çatı muayenem varmış,acıyor diyorlar doğrumu dedim ne alakası var internete fazla bakıpta kafanı karıştırma,kesinlikle acı veren birşey değil dedi.

günaydın arkadasşlar
betül ben de aynıyım sen birinemi kızdın bilmiyorum ama benim ki tamamen uykusuzluk uyusamda husursuzum hep kabus
hee bi de hemen hemen her gece rüyamda sigara içiyorum sonra kızxıyorum kendime ciddi ciddi vicdan azabı duyuyoorum gercek gib iya :sm_confused:

eşime sinirlendim biraz Kötü Kazen
hayrolsun canım ruyaların, ama kafana takma..
ama ilginçtir ki bende ruyamda kendımı sigara içerken görüyorum sonra pişman oluyorum..kaç kere oldu bu.. niye acaba.. :sm_confused:

selin inşAllah herşey yolundadır bebişin vaktinde hayırlısıyla doğar inşAllah..hilarya iyi haberlerini alırsın bebişinin inşAllah.. Mavili canım ne güzel yaa bebişin iyiymiş çok şükür.. benim bebişim de perşembe kontrole gittiğimde 1200 gr olmuştu..tombiş bebişlerimiz yerim ben onları.. :))

eşime sinirlendim biraz Kötü Kazen
hayrolsun canım ruyaların, ama kafana takma..
ama ilginçtir ki bende ruyamda kendımı sigara içerken görüyorum sonra pişman oluyorum..kaç kere oldu bu.. niye acaba.. :sm_confused:

boşver cnm ne yapıyosak kendimize erkekler cok ince düşünemiyo
sen hamilelikten önce içyomuydun bilmiyorum ama ben maalesef kullanıyordum sigara sanırım bitiremedim beynimdee

boşver cnm ne yapıyosak kendimize erkekler cok ince düşünemiyo
sen hamilelikten önce içyomuydun bilmiyorum ama ben maalesef kullanıyordum sigara sanırım bitiremedim beynimdee

evet içiyordum.. :bbo:
ama tiryaki değildim yani benim sigara içişim biraz farklıdır..
bazen olur arkadas sohbet ortamı bi iki saat içinde 1 paket bitiririm, ama sonra 2 ay içmem sonra canım ceker bı daha içerim 1 hafta, sonra canım istemez yıne içmem ilginç yani... :smiley-cool:
hamileliğin ilk 4 ayında çok tiksindim zaten ama sonra tiksinti geçti..
bazen oluyor sımdı canım cekıyor şöyle türk kahvesıyle bi keyif yapıcam doğurunca dıyorum.. :asigim:
ama fena sekılde değil tabi.. ondan olsa gerek gordugumuz ruyalar..
hakikaten bi doğursam dediğim giib bi keyif yapıcam.. :icecream:

evet içiyordum.. :bbo:
ama tiryaki değildim yani benim sigara içişim biraz farklıdır..
bazen olur arkadas sohbet ortamı bi iki saat içinde 1 paket bitiririm, ama sonra 2 ay içmem sonra canım ceker bı daha içerim 1 hafta, sonra canım istemez yıne içmem ilginç yani... :smiley-cool:
hamileliğin ilk 4 ayında çok tiksindim zaten ama sonra tiksinti geçti..
bazen oluyor sımdı canım cekıyor şöyle türk kahvesıyle bi keyif yapıcam doğurunca dıyorum.. :asigim:
ama fena sekılde değil tabi.. ondan olsa gerek gordugumuz ruyalar..
hakikaten bi doğursam dediğim giib bi keyif yapıcam.. :icecream:

aynen şimdi kahve bile içmiyorum sigara yok diye herhalde eşim ısrarla bıraktığımı söylüyo ben de ara verdiğimi bakalım ne olcak
arkadaslar ben bi dusa giriyim 2:30 da bebişimi görcem inşallah hepinize iyi sohbetler iyi günler

aynen şimdi kahve bile içmiyorum sigara yok diye herhalde eşim ısrarla bıraktığımı söylüyo ben de ara verdiğimi bakalım ne olcak
arkadaslar ben bi dusa giriyim 2:30 da bebişimi görcem inşallah hepinize iyi sohbetler iyi günler

tamam canım, umarım doktordan guzel gelısmelerle cıkarsın..
tombiş tombiş olmustur boyuda uzamıstır sımdı bebısının.. buraya yazmayı unutma canım..
güle güle.. :a015:

Emel,merve ne güzel kocaman olmuş bebişleriniz Allah ım hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin büyüdüklerini görmek ne güzel kimbilir onları kucağımıza alınca neler hissedicez,inşallah o günleride hayırlısıyla görmek nasip olsun...

herkese meraba arkadaşlar mavili gözün aydın bebişini görmüşsün kocaman olmuş maşallah inşallah bizde 30lu haftaları görürüz senin bebişe göre daha küçük bizim bebişler senin ki abisi olucak inşallah bizimkilerin

[/QUOTE .!.:
selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallah:nazar::nazar: ve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallah:nazar::nazar: ve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ohh ohh maşşallahhh kızına annesi,kocaman olmuş..
cicilerinide iyi günlerde kullanın canımm
resimlerini de bekliyoruz unutma olurmu

Bende bugün doktora gittim..
Bebişim maşallah çok iyiydi... 1200gr olmuş..:nazar:
doktorumuzdan yazlığa gitmek için izin de çıktı.. hem de bir ay kalabilirsin dedi.. yüzme konusunda da sıkıntı yokmuş... :sm_cool::sm_cool:

papatyam senin de gözünaydın... Maşallah bebişlerimizee :nazar:

Bu arada doktorum kilomu da çok beğendi... Bugüne kadar 6 kilo olmuş.. :nazar:

Son düzenleme:

X