2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Tatlımm bu kadar çok ilaç neden?sorunların neler?? neden düşükler oluyormuş? ben yalnız gonap. kullanıyorum.ama hiç düşük olmadı.

Merhaba
papatya şu anda online değil galiba...

zaten saydıklarının içinde folibol folik asit , bebe asprini de kanı sulundırmak ve bebeğe daha fazla kan akışı sağlayıp daha ii beslenmesini sağlamak amacıyla veriliyor...
Bende ara ara doktorumun kontrolunde bebe asprini kulanıyorum

diğerleri ile ilgili bir bilgim yok

yeter hayatım yeter zaten hediye de gelir birsürü giydiremezsin bile çoğu küçülür yanii bende 3 komple takım aldım hastane çıkışı 5 askılı alttan bağlamalı 5 yarım kollu alttan bağlamalı 5 tanede tulum aldım başkada almam herhalde artıkk

sağolun kızlar ,ben arabasını daha sonra alayım diyorum cansucum o yüzden de doğduğunda oto koltuğu olmayabilir bunların dışında ayrıca ana kucağına da gerek yok o zman

sağolun kızlar ,ben arabasını daha sonra alayım diyorum cansucum o yüzden de doğduğunda oto koltuğu olmayabilir bunların dışında ayrıca ana kucağına da gerek yok o zman

Canım biz çok fazla seyahat ettiğimiz için ilk aldıklarımız puset ve oto koltuğu oldu..
Zaten oto koltuğu alırsan ayrı bir ana kucağına gerek kalmıyor...
a.s.Eve kucağında güvenle sımsıcak getirirsin minik kızını

kızlar yeni üye oldum hangi haftada doğum yapılıyor ortalama bilginiz var mı ? 40 hafta
çok değil mi ya ben 40 haftasına geleni görmedim

kızlar yeni üye oldum hangi haftada doğum yapılıyor ortalama bilginiz var mı ? 40 hafta
çok değil mi ya ben 40 haftasına geleni görmedim

eğer sezeryan olursa 38. haftada alıyorlar bebişi.. Ama normal dersen genelde 40. hafta da tam zamanında hatta 41. haftayı bulan oluyormuş..

eveeeeeeeeeeeeet hastanede giymek için gecelik alayım diyorum ben önden düğmeli iki tane ama saten takım falan da götürecek misiniz hanımlarrr sırnaşık şey

eveeeeeeeeeeeeet hastanede giymek için gecelik alayım diyorum ben önden düğmeli iki tane ama saten takım falan da götürecek misiniz hanımlarrr sırnaşık şey

hayırrrrrrrrrrrr ben götürmiycem

Ben iki sabahlık aldım.. biri pembe-lila biri de beyaz üstüne kırmızı güllü.. içlerine de en rahat edebileceğim fazla pahalı olmayan önden düğmeli gecelik ve pijama takımı uyduracağım..
bir doktorun kitabında fazla pahalı olmayan gecelikler tercih edin demiş.. Bazı kan lekeleri çıkmayabiliyormuş..

ben hala kendime gecelik sabahlık terlik falan almadımm yaaa
annem söyliyip duruyor, haftaya alırım iyişallahh
ama bu havalarda kızılayda nasıl dolaşıp ararım hiçç bilmiyorumm

hıcrancım eylulde dogcak ya bızım bebısler nasıpse o zaman ıcın ben uzun kollu tulum aldım 3 4 tane alttan patıklı bırde bodylerın yarısı atlet seklınde yarısı uzun kollu..dogduklarında uzun kollumu gıydırcez bız sımdı bebıslerımıze yaaafisfisfis

bende hastane ıcın bır tane pamuklu gecelık sabahlık takım alıcam ucuz bırsey olucak..cunku yıkayıp kaldırmayı dusunuyorum hatıra olsun dıye...
bır tanede pıjama takımı alıcam renklerını uydurup sabahlıgı pıjama ıcınde kullanırım herhalde

ya ben hala güzel olabilmek adına lohusa takımı araştırıyorum güzel bişey olsun diye ama tubatex diye bir marka var fiyatları uygun hemde gördüğüm en sade ve genç işi takımlar var onu düşünüyorum bende

merhabaa güzel eylül annelerimm kaç gündürr yazılarınızı okuyordum fakat bir türlü yazamadımmm hepinizi çok özledimm umarım hepinizz bebişlerinizzle iyisinizdirr. bende iş yogunlugundan ve yorgunlugundan ev işlerinden misafirlerden fırsat bulup yazamadım eve geldigimde gecenin uykusuzlugu ve yorgunluktan hep uykuya daldımm. keyifler yerindedir inşllah.
hepinizi çook öpüyorumm.

amann kimseciklerrr yokk herkes gitmişş sanırım geldim dedim ama kendi kendime konuşmuşumm nerdesinn arkadaşlarrr.

selam ben geldim hamişler nasıl gidiyor.........
duygu nasılsın sen benden 2 hafta önde gidiyorsun doğumun hangi gün bellimi............

hosgeldın canım bende tam cıkıyordum kımseler yok diye
benım tahmını dogum tarıhım 25 eylul ama sezeryan olursa 10-11 eylul falan olucak sanırım doktorun dedıgıne gore...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…