valla cnm dun macı ızlerken şekılden şekıle gırdım yere oturdum ayaklarımı uzattım ama karnım acayıp gerıldı oturamadım bıle e kaynanadaydık yatamıyozda sonra serınlıyelım dıye balkona gectık serınledık ama ınan sandalye tepesınde agrılar resmen arttı bendemı cok agrı oluyooo yoksa herkeste aynımı bılmıyorum:uhm:
Canım benim sen 26. haftayı bitirmişsin. 27. haftanın içindesin...
26+3 yani 26 hafta bitmiş üstüne 3 gün geçmiş.. Yani 27.haftadasın :teytey:
bende temmuz 4 ü gibi gideceğim yazlığa... İnşalalh doktora gideyim de herşey yolundaysa dr ile konuşup gitmek istiyorum... Bu arada eşim de işleriin ayarladı galiba.. O da benimle gelecek en azından bir hafta kalacak yanımda... :teytey::teytey:
oğluşum babamız ve ben ne güzel olacak tatill :dance::dance:
ohh ohh cok sevındım kısss:teytey: kocısınde senınle gelecek senı ve tosuncugunu yanlız bırakmıcek ooohhhhh:sm_cool: hadı bakalım sızde gusel bı tatıl yapında gelın ama sen benden sonra gelırsın herhalde dımı((( özlicez senı yawwwwwwwww:çok üzgünüm:
neeeeeeeeeeeeee kiiiiiiiiiimm benmiiiiiii 27 haftadayım kısss:uhm:
anaaaaaaaaaaaa ay ben ayakta uyuyom herhalll:teytey: emınmısınnn gercı sen benden ii takıp edıyon hee:roflol::roflol: ay ozaman cuukk sevindirik oldum yaaaaawwww :sm_cool: anaaaaa benim bebiş 27 haftalık olmus heeee oleeeeyyyyyy:sm_cool::roflol::roflol:
evet canım ben en az 15 gün kalmak istiyorum.. Ay sonuna doğru gelirim..
orda da komşumuzda internet var.arada gelirim...Sizi yanlız bırakmam :smiley-cool:a.s.
herkese merhaba....
pazartesi kontrole gittik..herşey yolunda çok şükür..yanlız doktorum 30. haftadan sonra deniz havuz yok dedi.çok temiz olduğuna inanırsan deniz belki 1-2 hafta daha ama havuz bu yaz bitti dedi..ama ben daha doğru düzgün girememiştim bile..30 haftadan sonra enfeksyon kapmaya daha da müsait oluyormuşuz sabah 10 kadar yada akşam 5 ten sonra 10 dk deniz izni kopardım zorla..oda 1-2 hafta sizin doktorlarınız bu konu için ne diyor arkadaşlar??
herkese merhaba....
pazartesi kontrole gittik..herşey yolunda çok şükür..yanlız doktorum 30. haftadan sonra deniz havuz yok dedi.çok temiz olduğuna inanırsan deniz belki 1-2 hafta daha ama havuz bu yaz bitti dedi..ama ben daha doğru düzgün girememiştim bile..30 haftadan sonra enfeksyon kapmaya daha da müsait oluyormuşuz sabah 10 kadar yada akşam 5 ten sonra 10 dk deniz izni kopardım zorla..oda 1-2 hafta sizin doktorlarınız bu konu için ne diyor arkadaşlar??
tmm cnm girmeye calıs anlatırsın bol bol naptıklarınıısengözlerimebaksanab
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım
bişşey sorucm hastaneden çıkışta bebişleri neyle taşıcaz ana kucağı mı alıcaz ne dersinizzz
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım
bişşey sorucm hastaneden çıkışta bebişleri neyle taşıcaz ana kucağı mı alıcaz ne dersinizzz
SELAM KISLARRRR EVET BAŞLIKTANDA OKUDUĞUNUZ GİBİ EYLÜLDE ANNE OLACAKLARIN BURADA BULUŞMASINI İSTİYORUMMM BİRBİRİMİZE GELİŞMELERİMİZİ YAPILAN TESTLERİ HİSSETTİKLERİMİZİ TÜM GELİŞMELERİ ANLATALIMMM OKKKK BEN 25 EYLÜLDE ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH ŞUAN CLEXANE-CRİNONE JEL-FOLBİOL VE BEBE ASPİRİNİ KULLANIYORUM DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜK YAPTIĞIM İÇİN BU İLAÇLAR VERİLDİ 8 ŞUBATTA ALLAHIN İZNİ İLE BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYACAĞIM İNŞALLAHHHH