2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Aynı canım akşam oldu mu oturucam diye ödüm patlıyor... Ya ayaktayım ya da sol yanıma uzanıp kitap okuyorum... Sonra da uyuyakalıyorum... :asigim:

Ama akşamları zor geçiyor benimde...

bende temmuz 4 ü gibi gideceğim yazlığa... İnşalalh doktora gideyim de herşey yolundaysa dr ile konuşup gitmek istiyorum... Bu arada eşim de işleriin ayarladı galiba.. O da benimle gelecek en azından bir hafta kalacak yanımda... :teytey::teytey:
oğluşum babamız ve ben ne güzel olacak tatill :dance::dance:

Canım benim sen 26. haftayı bitirmişsin. 27. haftanın içindesin...
26+3 yani 26 hafta bitmiş üstüne 3 gün geçmiş.. Yani 27.haftadasın :teytey:

neeeeeeeeeeeeee kiiiiiiiiiimm benmiiiiiii 27 haftadayım kısss:uhm:

anaaaaaaaaaaaa ay ben ayakta uyuyom herhalll:teytey: emınmısınnn gercı sen benden ii takıp edıyon hee:roflol::roflol: ay ozaman cuukk sevindirik oldum yaaaaawwww :sm_cool: anaaaaa benim bebiş 27 haftalık olmus heeee oleeeeyyyyyy:sm_cool::roflol::roflol:

ohh ohh cok sevındım kısss:teytey: kocısınde senınle gelecek senı ve tosuncugunu yanlız bırakmıcek ooohhhhh:sm_cool: hadı bakalım sızde gusel bı tatıl yapında gelın ama sen benden sonra gelırsın herhalde dımı((( özlicez senı yawwwwwwwww:çok üzgünüm:

evet canım ben en az 15 gün kalmak istiyorum.. Ay sonuna doğru gelirim..
orda da komşumuzda internet var.arada gelirim...Sizi yanlız bırakmam :smiley-cool:a.s.

canım cetvelın eger dogru ayarlanmıssa 27. haftadasın demek oluyor..
ama yanlıs ayarlamısta olabılır.. son adet tarıhın ilk günü ne zaman ?.. oyle hesaplamak daha dogru olur..

herkese merhaba....

pazartesi kontrole gittik..herşey yolunda çok şükür..yanlız doktorum 30. haftadan sonra deniz havuz yok dedi.çok temiz olduğuna inanırsan deniz belki 1-2 hafta daha ama havuz bu yaz bitti dedi..ama ben daha doğru düzgün girememiştim bile..30 haftadan sonra enfeksyon kapmaya daha da müsait oluyormuşuz sabah 10 kadar yada akşam 5 ten sonra 10 dk deniz izni kopardım zorla..oda 1-2 hafta sizin doktorlarınız bu konu için ne diyor arkadaşlar??

Benim doktorum en son konuştuğumda tehlike için bişi demedi.. Yazlığa gideceğimi de biliyor.. Belki bu kontrolde bişiler söyler...
böyle bir imkanın varsa denize gir yüz çok faydalı dedi..

canım ben mayıs sonunda denıze gırmeye basladım o zaman doktora gıttıgımde daha su fazla ısınmadıgı ıcın 5 10 dakıkadan fazla kalma demıstı daha su sıcaklıgı 18 derece cıvarındaydı.suan ıse ızmırde denızsuyu 26 derece yanı daha cok kalınabılır....ama sımdı haftasonları gıttıgımde gunde 2 yada 3 kere gırıyorum herbırınde 20 dakıka kadar kalıyorum yanı toplamda 1 saate yakın kalmıs oluyorum...bır sorun olmadı umarımda olmaz...
bu cumartesı bende gıdıcem doktora ama ben yasaklancagını tahmın etmıyorum tam tersı temız olduktan sonra ve kızgın gunesın alnında gırmedıkten sonra en guzel spor..

evet ya aslında bizim için en faydalısı yüzmek..ama sanırım deniz kirli olur diye çekiniyor doktorum enfeksyon tehlikesi için heralde..

yüzmeye bayılıyorum daha doğrusu suya yüzmeyi tam olarak bılmesemde suyun ıcınde olmak benı cok rahatlatıyor..
ama ıstanbulda sehrın ortasında nerede olucak bu ıs..
zaten gunde 3 kere dus alıyorum anca rahatlatıyorum yoksa delırırm heralde..
ah bırde soyle havuzlu evımız olsaydı canımız ıstedıkce cup cup dalsaydıkk ne guzel olurdu yahu... :icecream:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım
bişşey sorucm hastaneden çıkışta bebişleri neyle taşıcaz ana kucağı mı alıcaz ne dersinizzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım
bişşey sorucm hastaneden çıkışta bebişleri neyle taşıcaz ana kucağı mı alıcaz ne dersinizzz

yok canım ya zaten hastane cıkısında arabayla hemen eve donecegın ıcın battanıyesınde sarılı bır sekılde hemen eve goturuyoruz bıldıgım kadarıyla ana kucagıyla cıkaranı gormedım ama yınede arastır ıstersena.s.
dogumdan cıkan cogu annenın bıle gecelıkle cıktıgına sahıt oldum hastaneden

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım

Canım ben aldığım oto koltuğu ile eve getiricem.. içine ona uygun minderlerden alıcam ya da anneme yastık diktiricem ki bebek yatay olsun içinde oturmasın da yatsın.. kuzenlerim ve çoğu kişiden böyle olduğunu biliyorum... ama kucaktada battaniye ile de çıkarabilirsin.. ilk günden itibaren oto koltuğu kullanıyor benim çevremdekiler içine onlara özel yastıklarıyla

Tatlımm bu kadar çok ilaç neden?sorunların neler?? neden düşükler oluyormuş? ben yalnız gonap. kullanıyorum.ama hiç düşük olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…