2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar çatlakları tedavi eden bir ilaç çıkmış eczanelerde satılıyomuş henüz adını bilmiyorum duyan var mı?
benim baldırlarımda çatlak oluştu gördükçe moralim bozuluyor :KK43:

kızlar çatlakları tedavi eden bir ilaç çıkmış eczanelerde satılıyomuş henüz adını bilmiyorum duyan var mı?
benim baldırlarımda çatlak oluştu gördükçe moralim bozuluyor :KK43:

bildiğim kadarıyla çatlakları peeling yöntemiyle deriyi soyup tedavi ediyorlarmış.. Ama ilacı hakkında bişi duymadım
:uhm:

teşekkürler hilaryacım oğluşumun hareketini hissettim şimdi daha iyiyim :) ya sen?

saol bende iim.. Ama biraz yorgunum... Bende oğlumun eşyalarını yıkayıp ütülüyorum..
Daha erken ama annem sürekli erken davran diyor... İçine doğuyordur belki diye bende korkudan işleri bitireyim dedim..
fisfisfis

slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir,bende kızımla başbaşayım,babamız play station başında,oh be dünyada erkek olmak varmış.

ben de rüyamda yıkasam ütülesem diyordum kendime.. peki canım neyle yıkıyorsun bebek kıyafetleri için uygun olan deterjanlardan almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar tenleri çok daha hassas oluyor diye.. "Dalin" de vardı sıvı deterjan ve yumuşatıcı

canım ya kıyafet yıkamak ıcın erken gıbı sankı 3 ay var daha..3ayda yıne kırlenmezmı??

ben temmuz ayını evde geçirmiycem.. eşyalarını yıkayıp ütüleyip bohça gibi tozlanmasın diye paketliyorum.. sonrada küçük hurçlara koyuyorum.. Ağustos ayında da açıp dolabına yerleştiririm..

merhaba hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..
biz dr dan geldik bebişi 1200 gr olmuş gayet iyi dedi dr veee 2 hafta kadar önden gidiyoruz hala :)) 1,5 ya da 2 hafta önce doğabilir dedi dr um :)) bu durumda eylül başından itibaren doğabilirmiş benim minişim.. ayy bir an önce gelse eylül ayı..

ben de rüyamda yıkasam ütülesem diyordum kendime.. peki canım neyle yıkıyorsun bebek kıyafetleri için uygun olan deterjanlardan almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar tenleri çok daha hassas oluyor diye.. "Dalin" de vardı sıvı deterjan ve yumuşatıcı

Canım benim kuzenin arkadaşı çocuk doktoru... O kuzenime omo baby i önermiş.. yumuşatıcı kullanma demiş... Bir de yıkarken ilave durulama yaptırmasını önermişti... Deterjan kalıntısı olmasın diye.. Yumuşatıcı da ilk zamanlar kullanma demiş. çünkü eşyalardan tam durulanmıyormuş.. O da bebişin cildinde hassasiyete neden olabilirmiş..

alin ben de dalin in bebekler için olan sıvı deterjanı aldım.. ama toz şeklinde istersen hacışakir ve omo baby de var alternatif olarak..

haklısın hilaryacım,ne anlıyo saatlerce başında anlam veremiyorum
Ya kızlar bende bi korku başladı,doğumla ilgili,nnasıl olucak diye,şimdiye kadar rahattım,bugünlerde biraz endişeleniyorum,niye böyle oldu anlam veremiyorum,sizde durumlar nasıl?

merhaba hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..
biz dr dan geldik bebişi 1200 gr olmuş gayet iyi dedi dr veee 2 hafta kadar önden gidiyoruz hala :)) 1,5 ya da 2 hafta önce doğabilir dedi dr um :)) bu durumda eylül başından itibaren doğabilirmiş benim minişim.. ayy bir an önce gelse eylül ayı..

gözün aydın canım.. Maşallahh bebişinee :nazar:

sagol canım.. hepimizin bebiişlerine maşaAllah .. ayy doğsalar resimlerini koyarız bir sürü bebiş resmiyle dolar sayfamız :)))

haklısın hilaryacım,ne anlıyo saatlerce başında anlam veremiyorum
Ya kızlar bende bi korku başladı,doğumla ilgili,nnasıl olucak diye,şimdiye kadar rahattım,bugünlerde biraz endişeleniyorum,niye böyle oldu anlam veremiyorum,sizde durumlar nasıl?

Valla canım aynısını birkaç gündür bende yaşıyorum.. Birkaç gün sonra doktor da randevum var... sorularımı hazırladım... doktorumun beni biraz rahatlatmasını bekliyorum..
yoksa şimdiden deyim yerindeyse üç buçuk atmaya başladımm tatlicadiarzu

valla rüyama kadar girdi benim niye bu kadar zor bir şey olduğunu sölemediler diye bağırdığımı hatırlıyorum,iki gündür,acaba sezeryanmı olsa diye tereddüt ediyorum,inş.hepimizin doğumu kolay geçer ya..

omo baby alınacak o zaman.benim ark. da doktoru sıvı olanlardan al çünkü daha kolay durulanıyo demiş.. ayy kesin ve tam bilgi lazım bizlere bu konudakafamçokkarıştı omo baby nin sıvı olanı var mı acaba..biz çıkıyoruz kocişimle heopinize iyi akşamlar yarın akşam grşmk üzere bebişler ve tatlış annelerii byee

X