kızlar çatlakları tedavi eden bir ilaç çıkmış eczanelerde satılıyomuş henüz adını bilmiyorum duyan var mı?
benim baldırlarımda çatlak oluştu gördükçe moralim bozuluyor
teşekkürler hilaryacım oğluşumun hareketini hissettim şimdi daha iyiyim :) ya sen?
slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir,bende kızımla başbaşayım,babamız play station başında,oh be dünyada erkek olmak varmış.
canım ya kıyafet yıkamak ıcın erken gıbı sankı 3 ay var daha..3ayda yıne kırlenmezmı??
ben de rüyamda yıkasam ütülesem diyordum kendime.. peki canım neyle yıkıyorsun bebek kıyafetleri için uygun olan deterjanlardan almayı düşünüyorum ben ilk zamanlar tenleri çok daha hassas oluyor diye.. "Dalin" de vardı sıvı deterjan ve yumuşatıcı
merhaba hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..
biz dr dan geldik bebişi 1200 gr olmuş gayet iyi dedi dr veee 2 hafta kadar önden gidiyoruz hala :)) 1,5 ya da 2 hafta önce doğabilir dedi dr um :)) bu durumda eylül başından itibaren doğabilirmiş benim minişim.. ayy bir an önce gelse eylül ayı..
haklısın hilaryacım,ne anlıyo saatlerce başında anlam veremiyorum
Ya kızlar bende bi korku başladı,doğumla ilgili,nnasıl olucak diye,şimdiye kadar rahattım,bugünlerde biraz endişeleniyorum,niye böyle oldu anlam veremiyorum,sizde durumlar nasıl?