2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

5bf5686bfc93qy0qd9.jpg

ben bunlardan ördüreceğim kızıma : )) çok ciciler yaa.. bu sitede bi arkadaşımız örüyor çok güzelller..

gulan, halime hoşgeldiniz kızlar..
halime tansiyonun düşüyorsa dikkat et canım eşinle birlikte gitmen iyi ben de yalnız biyerlere gitmeye güvenemiyorum ne olur ne olmaz bu sıccaklarda.. Allah yardımcımız olsunn..

sağol mervecim.evet bayılacak gibi oluyorum çünkü.gerçi düşmesi bizim için iyiyen işaretmiş.yükselmesinde allah korusun.

bide kızlar sağ tarafa toplanmasından bahsetmişsiniz ya.bende oluyo öyle şeyler.bi baskı hissediyorum sağ tarafımda.bi yerlerini dayıyor oğlum sanki sağ tarafıma.gene hafta dr.a gittiğimde sordum.sırtını dayıyordur dedi.doğuma yakında sol taraf geçerlerbu sefer sol tarafa sırtlarını dayarlar dedi.ben çok kötü oluyorum ama dayandığında.kaburgalarımın arasına kadar giriyo sanki velet.

napalım dayanacaz artıkın.ben çıkacağım birazdan kızlar.kendinize iyi bakın.sıcaklarda fazla dolaşmayın.öpüyorum hepinizi.

kızlar Selam Herkese ; :dance::dance::dance::teytey:

Bugün Ağbimin Nikahı Var, öğlen Ikide , Işe Geldim 11 Gibi çıkacam.akşam Annemde Kaldık. Anam Ne Sıcaktı Akşam Fenalık Geçirdim.sokağa Atacaktım Kendimi Ya, Evlerde Durulmuyo...öyle Fenalaşırkene Uymuşum Zaten...ama Akşam Maçta Vardı, Ailemle Oturmak Isterdim. Hiç Halim Yoktu Anneme De Yardım Edemedim. Sabah Işe Gitmem Diyodum , Eşimde Git Bende çıkarsın Sonra Deyince , çıktım Onunla Beraber:kızgın:
Sıcakta Gidip Gelmek Istememiştim Aslında, Oda Bazen Hiç Anlamıyo Beni Ya..dışardan çok Sağlam Duruyorum Heralde Ya..offlandığım Zaman Olacak Bunlar Diyoo. Uyuz Ediyo Beni Bazen...

Canim Abini Tebrik Eder Mutluluklar Dilerim Allah Mesut Etsin.
Sende Eşini Takma Kafaya Benimkide Arada Kizdiriyor Beni Erkek Milletiişte Onlar Anlayamazlar Asla Bizi Ve Hissettiklerimizi

evet canım benim de sağ tarafımda kaburgama batıyor oturunca demek sırtını dayıyormuş yaramazlar..
sağol canım sen de kendine dikkat et bebişine iyi bak.. öptüm :))

Duygu selam canım;

Aslında bu ay hesaplamayı bende pek anlamıyorum. Bende dün 29.haftaya girdim.4 hafta olarak bir ayı hesapladığında ben 8.aya girmiş oluyorum. Ama 30, 30 sayılırsa 26'da 6. ay bitiriliyomuş galiba.. CADIARZU
Ama 30 30 saydığımda doktorun verdiği doğum tarihi tam oluyor.9.ay 10 gün yani a.s
O zaman ben şimdi 10 temmuza kadar 7.ay içindeyim.:teytey:

canım hamilelik hesabında 4 hafta diye bişii yok 4 hafta 1 ay olmuyor 1 ay 4+3 e falan tekabül ediyor yanii o yüzden bende internetten baktım öle anladım yanii ben şimdi 27 haftayı bitirdimya 6 ay oluyorrr 3 ayım kalmış oldu yaniii ama haftaya göre 13 hafta kalmış oluyor

günaydınnn.. herkese güzel bir gün diliyorum.. bizim bugün dr kontrolümüz var.. bakalım minişim nasıl kaç kilo olmuş çook heyecanlıyım..

nuray canım abinin nikahı , hayırlı uğurlu olsun inşAllah bir ömür boyu mutlu huzurlu olurlar ..

oh ne güzel bebişini görcen yaniii inşallah iyi habelerle gelirsin herşey yolundadır inşallah resim almayı unutmaaaaaaaaaaaa ben arada heyecandan unutuyorum almayı daaaasırnaşık şey

ay demek sag tarafa toplanınca sırtını dayıyormus yumağım benım:)))
benı gece uykudan bıle kaldırıyor artık kızlar yaaa,resmen sımdıden hadı uyu annecım demeye basladım:asigim:
dıyorum sımdıden alıstırma yapıyor herhalde uykusuz gecelere,alış bak boyle gece kaldırcam ben senı dıyorsırnaşık şey

bu arada kızlar ben 10 tane falan tulum aldım 10 tane falanda alttan cıtcıtlı badısı var..
cok cabuk buyuduklerı ıcın ve olmama ıhtımalıne karsı herkes yeterlı abartma dıyor ama sız ne dersınız??

tunaydın bayanlar...
benım oğlan da artık poposunu mu dayıyor sırtını mı bılmıyorum ama sağ tarafım dümbek gıbı sısıyor kımı zaman.. karnım ılgınc bır hal alıyor :)...

günaydınlarr arkadaşlarr

Bugün oğluşumun eşyalarını yıkamaya başladım.... Daha erken ama temmuz ayında burada olmazsam ağustosa pek işim kalmasın.... güzelce küçük hurçlara yerleştiricem yıkadıklarımı tozlanmasınlar diye...

Herkese güzel bir gün diliyorum.....

evet papatyam yaa valla ben de hep heyecandan resmi falan unutuyorum iyi ki hatırlattın.. :roflol: sagol canım..

betül hoşgeldin nasılsın ? dümbek gibi oluyor demek he he :roflol: :roflol:

duygu 10 ar tane almışsın bence de yeterli yani deneyimli anneler hep aynı şeyi diyor.. küçüklerden fazla almayın hemen büyüyolar diye...

evet papatyam yaa valla ben de hep heyecandan resmi falan unutuyorum iyi ki hatırlattın.. :roflol: sagol canım..

betül hoşgeldin nasılsın ? dümbek gibi oluyor demek he he :roflol: :roflol:

hoşbulduk iyiyim çok sükür.. sen ve bebişin nasıl..
dümbek gibi oluyor sorma :roflol:
gece baya gec yattık mac yuzunden amma uyumusum bugun..
ama bebişler doğunca böyle bır luksumuz olmayacak sımdıden hevesımızı almak gerek.. :1rolleyes:

Günaydınnnnnn Günaydııınnna.s.

insallah hepınız iisinizdir canlarımm...

ben gecelerı uyuyamıyorum artık gec vakte kadarda oturamıyorum karnım hemen gerıylıyo patlıcak gibi oluyorum yaa:KK43:(( sizdede ole oluyormu??

ve kızlar bişi daha sorucam doktorum bu ay sonuna kadar tetanoz aşısı ol demıstı ama ben hala olamadım işten ızın alamadım nebılım bişiler cıktı bir turlu olamadım. pzartesı kontrolum var hem 50gr glıkoz yuklemesı yapılacak hemde kontrolum var dıyorumkı ogun bırde gıdıpte tetanoz asısı olsam gec kalmıs sayılmam dımıı??? hepınız ılk tetanozlarınızı oldunuzmu?????? gec kaldım diye bebeğimle ilgili bir problem olmaz dımı yaa:çok üzgünüm:

ben gecelerı uyuyamıyorum artık gec vakte kadarda oturamıyorum karnım hemen gerıylıyo patlıcak gibi oluyorum yaa:KK43:(( sizdede ole oluyormu??

ve kızlar bişi daha sorucam doktorum bu ay sonuna kadar tetanoz aşısı ol demıstı ama ben hala olamadım işten ızın alamadım nebılım bişiler cıktı bir turlu olamadım. pzartesı kontrolum var hem 50gr glıkoz yuklemesı yapılacak hemde kontrolum var dıyorumkı ogun bırde gıdıpte tetanoz asısı olsam gec kalmıs sayılmam dımıı??? hepınız ılk tetanozlarınızı oldunuzmu?????? gec kaldım diye bebeğimle ilgili bir problem olmaz dımı yaa:çok üzgünüm:

günaydın canım...
Bana sağlık ocağındaki hemşire gebelikte her zaman olabilirsin demişti... Sadece ilk 3 ay yapmıyoruz ki bebeğe bişi olursa aklınıza aşıdan olduğu gelmesin diye dediler... Bence geç kalmış sayılmazsın.. Ama 2 doz olduğu için bence bir an önce git ol ki aşını gebeliğin son günlerine vücuduna aşının yükü binmesin bir de...

canım bende 24+3 gıbı gıtmıstım doktora tetanoz asısını soylemıstı..
anca 2 hafta sonra olabıldım fırsat bulup.. 26+4 te ası oldum.. çok geç kalmış sayılmazsın canım daha fazla gecıktırme bu haftada olabılırsın..
yerimseniben

hoşbulduk iyiyim çok sükür.. sen ve bebişin nasıl..
dümbek gibi oluyor sorma :roflol:
gece baya gec yattık mac yuzunden amma uyumusum bugun..
ama bebişler doğunca böyle bır luksumuz olmayacak sımdıden hevesımızı almak gerek.. :1rolleyes:

sagol canım biz de iyiyiz çok şükür.. bebiş pek bi hareketli bugün dr amcaya gidiceğimizi anladı o da heyecanlandı galiba :sm_cool:
evet bunlar rahat rahat geçirdiğimiz son günler uykusuz yorgun geceler bizleri bekliyor ama olsun bebişlerimiz için herşeye değeer :asigim:

seren hilarya hoşgeldiniz nasılsınız a.s.

günaydın canım...
Bana sağlık ocağındaki hemşire gebelikte her zaman olabilirsin demişti... Sadece ilk 3 ay yapmıyoruz ki bebeğe bişi olursa aklınıza aşıdan olduğu gelmesin diye dediler... Bence geç kalmış sayılmazsın.. Ama 2 doz olduğu için bence bir an önce git ol ki aşını gebeliğin son günlerine vücuduna aşının yükü binmesin bir de...

canım bende 24+3 gıbı gıtmıstım doktora tetanoz asısını soylemıstı..
anca 2 hafta sonra olabıldım fırsat bulup.. 26+4 te ası oldum.. çok geç kalmış sayılmazsın canım daha fazla gecıktırme bu haftada olabılırsın..

cok saolun kızlar yaa bende acaba cokmu gec kaldım dıye uzuluyordum rahatladım şimdi bu hafta 25. haftam bıtıyor 26. haftaya giriyorum cok şukur:sm_cool:
ve herkes gerılmemden hafıf agrılarımdan korkuyo erken dogum olmasın dıyolar benıde korkutuyolar valla oda allahtan gercı erken gelırsede kabulumuzdur ama zamanında gelmesı herseyını tamamlayıp kollarımda olması bızım ıcın daha ii tabıkıde cunku kuvezde kalmasına gonlum razı olmaz yaa:çok üzgünüm: cok uzulurum cookkkk:KK43:(((

pazartesı bı gıdımde konusayım doktorumla bakalım o nedıcek erken rıskı olsada soler herhalde:uhm:

buarada 1 temmuzdan 7 temmuza kadar yokuuuuuuuummmm 1 haftalık iznim var kıslaarrrrr ohh bee azcık dınlenım eşimle bırlıkteeeee:teytey::teytey:

sagol canım biz de iyiyiz çok şükür.. bebiş pek bi hareketli bugün dr amcaya gidiceğimizi anladı o da heyecanlandı galiba :sm_cool:
evet bunlar rahat rahat geçirdiğimiz son günler uykusuz yorgun geceler bizleri bekliyor ama olsun bebişlerimiz için herşeye değeer :asigim:

seren hilarya hoşgeldiniz nasılsınız a.s.

valla cnm dun macı ızlerken şekılden şekıle gırdım yere oturdum ayaklarımı uzattım ama karnım acayıp gerıldı oturamadım bıle e kaynanadaydık yatamıyozda sonra serınlıyelım dıye balkona gectık serınledık ama ınan sandalye tepesınde agrılar resmen arttı bendemı cok agrı oluyooo yoksa herkeste aynımı bılmıyorum:uhm:

cok saolun kızlar yaa bende acaba cokmu gec kaldım dıye uzuluyordum rahatladım şimdi bu hafta 25. haftam bıtıyor 26. haftaya giriyorum cok şukur:sm_cool:
ve herkes gerılmemden hafıf agrılarımdan korkuyo erken dogum olmasın dıyolar benıde korkutuyolar valla oda allahtan gercı erken gelırsede kabulumuzdur ama zamanında gelmesı herseyını tamamlayıp kollarımda olması bızım ıcın daha ii tabıkıde cunku kuvezde kalmasına gonlum razı olmaz yaa:çok üzgünüm: cok uzulurum cookkkk:KK43:(((

pazartesı bı gıdımde konusayım doktorumla bakalım o nedıcek erken rıskı olsada soler herhalde:uhm:

buarada 1 temmuzdan 7 temmuza kadar yokuuuuuuuummmm 1 haftalık iznim var kıslaarrrrr ohh bee azcık dınlenım eşimle bırlıkteeeee:teytey::teytey:

Canım benim sen 26. haftayı bitirmişsin. 27. haftanın içindesin...
26+3 yani 26 hafta bitmiş üstüne 3 gün geçmiş.. Yani 27.haftadasın :teytey:

X