evet canım zaten bunlar sorun degıl..
ağız mendılı alt degıstırme mınderı fılan en basıt seyler nerdeyse..
GÜNAYDIIIIINNNNNNNNNNN annişlerrrrrrrrrrrrrrr biz bugün 27 haftayı bitirdikkkk 6 ay bitti yaniiiii maşallahhhhhhohhhhh yandannnnnnnn:teytey::teytey:
Kızlar selam herkese ; :dance::dance::dance::teytey:
Bugün ağbimin nikahı var, öğlen ikide , işe geldim 11 gibi çıkacam.Akşam annemde kaldık. anam ne sıcaktı akşam fenalık geçirdim.Sokağa atacaktım kendimi ya, evlerde durulmuyo...Öyle fenalaşırkene uymuşum zaten...Ama akşam maçta vardı, ailemle oturmak isterdim. Hiç halim yoktu anneme de yardım edemedim. Sabah işe gitmem diyodum , eşimde git bende çıkarsın sonra deyince , çıktım onunla beraber
Sıcakta gidip gelmek istememiştim aslında, oda bazen hiç anlamıyo beni ya..Dışardan çok sağlam duruyorum heralde ya..Offlandığım zaman olacak bunlar diyoo. uyuz ediyo beni bazen...
Duygu selam canım;
Aslında bu ay hesaplamayı bende pek anlamıyorum. Bende dün 29.haftaya girdim.4 hafta olarak bir ayı hesapladığında ben 8.aya girmiş oluyorum. Ama 30, 30 sayılırsa 26'da 6. ay bitiriliyomuş galiba.. CADIARZU
Ama 30 30 saydığımda doktorun verdiği doğum tarihi tam oluyor.9.ay 10 gün yani a.s
O zaman ben şimdi 10 temmuza kadar 7.ay içindeyim.:teytey:
günaydınnn.. herkese güzel bir gün diliyorum.. bizim bugün dr kontrolümüz var.. bakalım minişim nasıl kaç kilo olmuş çook heyecanlıyım..
nuray canım abinin nikahı , hayırlı uğurlu olsun inşAllah bir ömür boyu mutlu huzurlu olurlar ..
günaydınnn.. herkese güzel bir gün diliyorum.. bizim bugün dr kontrolümüz var.. bakalım minişim nasıl kaç kilo olmuş çook heyecanlıyım..
nuray canım abinin nikahı , hayırlı uğurlu olsun inşAllah bir ömür boyu mutlu huzurlu olurlar ..