2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Günaydın arkadaşlar, gülşahı merak ediyorum gerçi bilgisayarımda virus var zor giriyorum demişti, inşallah ondan girmiyordur.
Benden idrar kültürü istedi drum, bol epitel çıktı idrarımda bugünde kültür verdim.
Bazı arkadaşlar normal doğum isterim derken bazıları sezeryan isterim demiş.Bana bu tartışma çok gereksiz geliyor çünkü sağlıklı ve zamanında doğurayımda bu nasıl olursa olsun hiç önemli değil.Doktor ne derse onu yaparım çok duyuyorum illa normal doğum yapıcam diye ısrar edipde doğum zamanını geçiren ve bebeğini tehlikeye atan, geç doğum erken doğum kadar tehlikelidir.Bebeğim en az nasıl zarar görecekse öyle doğsun ben mühim değilim.Bildiğim kadarıyla bebek için en az risk taşıyan sezeryan doğum.Ama baktım normal doğum olması gerekti aniden onuda olurum, her sancıda allaha şükrederim bile bana onu verdiği için.Bunlar hiç önemli değil.
Birde eğer bebeklerimiz vaktinden önce yani 32. haftadan önce doğarsa sezaryan olmak zorundaymış, çünkü bebeğin kafası henüz yumuşak olduğundan normal doğumda çok zedelenebilirmiş.Beyinm kanaması gibi şeyler olabilirmiş.

hiçbirimiz bebeği tehlikeye atıcak kadar illa normal doğum yapıcaz demiyoruz sadece normal doğumun faydalarından bahsediyoruz vede normal doğum yapabilecekken neden sırf kendi rahatlığımız için sezeryan olalım ki diyoruz yoksa asla bebişlerimizi tehlikeye atmayız doktorumuz ne derse o an onu yaparız

bu konuda bizim ülkemiz çok rahat çok şükür herkes kendi tercih ettiği yöntemi seçebiliyor..
benim bir arkadaşım almanya da yaşıyor ; bebeği henüz 29- 30. haftalarda iken erken doğum oldu vee normal doğum yaptırmışlar...iki gün sancı çektirerek...ama bebeği şimdi maşaAllah tosun gibi :))

Selam kızlar, herkese günydınlar,
Dün bi çok kez kızımın odasını size göstermeye çalıştım ama olmadı ya. Hangisinde oldu bilmiyorum ama bi ara seren'ler gördü galiba bi tanesini. Neyse artık. gün içinde denemeye çalışırım yine.. almadı kafam her neyse.
Bu arada papatya sen nerede oturuyorsun, K.Çekmece yakınlarında mı? Benim annemde K.çekmece cennet'te oturuyor.

nuray canım resmi gözat diyertek seçip, host it deyip indiriyorsun ya; açılan sayfada yüklediğin resim görünüyor , resmin altına doğru inince ''hotlink for forums 1'' yazan yerdeki linki, direkt cevap yazdığım yere yapıştırıyorum ben canım direkt resim açılıyor..

Papatya hoşgeldin;
imageshack adresinden Gözat'tan resmimi çektim ve hostit yaptıktan sonra, çıkan adreslerden en alttaki , Direct link to image'daki http'li adresi alıp, yazı yazdığımız yerdeki üstte zarflı, araya email adresi ekleye mi yapıştıracağım? CADIARZU

canım ben nasıl yaptığımı yazdım yukarıda gördün mü ? bir de öyle dene istersen.. direkt cevap yazar gibi yapıştırıyorum ve resim açılıyo canım..

evet canım ama mail adresi ekle yerine değil araya resim ekle yazan yere sarı kutu var resimli onu tıkla içindekini sil kendi kopyanı yapıştır de Şeniz

Merve link gibi çıkmamış ama , bişey silecekmiydim yazı yazdığım yere yapıştırırken

yok canım birşey silmeden yapıştırıyorum ben ve doğrudan resim açılıyor link şeklinde açılmasın böyle direkt görünüyo daha güzel :))

Merve selam, ben eklediklerimi yazı olarak görüyorum ama bakabiliyosan iyi sevindim. Aşağıda tekrar yapıştırdım. Bu dolap ve park yatağını aldım , kırmızı oldukları için odanın boyasını kırmızı mı yoksa pembe mi yapayım karar veremiyom?Pembe biraz soluk gibi, kırmızı canlı gibi duruyo ama boğmasın da...Ne biliym bana akıl versenize....CADIARZU

http://img

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/2450/odammmsonnnn22copyga6.jpg
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=504&i=odammmsonnnn22copyga6.jpg]

evet canım görünüyorr ben görebiliyorum şu anda sen kendi eklediklerini göremiyor musun ??
bence ikisi arasından tercih edeceksen pembe derim canım ama soluk görünüyor gözüme dersen pembenin bir kaç ton koyusunu tercih et gül pembe mesela benim bebek odası duvarımda..

nunuu canım bence pembe daha ii gibi... Kırmızı gözü çok fazla yoruyor gibi... Fazla dikkat çekici bir renk.. bir de bebişin odasında bebiş rahat uyuması için daha soft renklerle boyayın duvarları diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…