2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
saglıklı sıhatlı bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsallah ve herkeste verdıgı kararda pişmanlık duymadan doğumunu gerçekleştirsin...

tatlicadiarzu
ya kızlar sımdı cok alakasız bır soru olucak ama balık yemeye devam edıyormusunuz??
ben artık her hafta yememeye basladım havalar ısındıkca ıyıce canım yemek ıstemıyor sız napıyorsunuz ya??bır yandanda vıcdan azabı duyuyorum:KK43:(

Duygucum ben balıktan tiksindim bu yüzden haftada bir kez balık hapı alıyorum büyük bir hap onu yutuyorum 3 aydır ve ceviz yiyorum hergün mutlaka idare ediyoz işte

günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrr bir gün daha yaklaştık bebişlerimizi kucaklamaya na kadar güzel değilmiii iyisiyle kötüsüyle her anımızı paylaştık ilk tekmeler ilk eşyalar ilaçlar ağrılar sızılar güzelde oldu ama değili kızlar iyiki bu site varki duygularımızı buradan paylaşabildik hayatımıza yeni arkadaşlıklar dostluklar girdi ve bence çoğu arkadaşlardan daha değerli buradaki paylaşılan dostluklar HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH

günaydınlarrrrrr

Papatya ne güzel şeyler yazmışsın... Gözlerim doldu.... a.s.

Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :nazar:a.s.

günaydınlarrrrrr

Papatya ne güzel şeyler yazmışsın... Gözlerim doldu.... a.s.

Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :nazar:a.s.

canım benim içimden gelemnleri yazdım az bile yazdımmm .napıyorsun nasılsın bu sabah

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN :teytey::teytey:
HİCRANCIM EVET SABAH SABAH İÇİMİZİ AÇTIN
NASILSINIZ KIZLARRRRRRRRR VE DE BEBİŞLERİMİZZZZZZZZ

canım benim içimden gelemnleri yazdım az bile yazdımmm .napıyorsun nasılsın bu sabah

Saol canımm ben iyiyim.. Allaha şükür bir sıkıntımız yok... Oğluşum fıkır fıkır anneciğini mutlu etmek için hareket ediyor durmadan :nazar::teytey:

Sen nasılsın???

evde pinekliyorum sıcak olduğu için siz nerdesiniz ne yapıyorsunuz bugün bakalım

Ayy canım bende evdeyim ama yorgunum biraz...

Bizim ufaklığın odası ile uğraşıyorum.. annem yıkamaya başla artık eşyaları diye tutturdu.. Bugün oğluşumun eşyalarını yıkamaya başlıycam...
Dağ gibi de ütüm var beni bekleyen.. Yavaş yavaş onları halledicem bugün...

biz de kızımla çok şükür iyiyiz
papatyam sana çok katılıyorum bu site bana o kadar faydalı oldu ki hatta doktorum her seferinde diyo ki sen bana neden fazla soru sormuyosun diğer hastalarım neler neler soruyo eşim de diyo ki o sormaz tabi onun bi sitesi var ordan okuyup öğreniyo herşeyi doktorum da gülüyo kıskanırım ama diyoo gerçekten burası herşeyimizi özgürce çekinmeden paylaşabildiğimiz sorularımıza yanıt bulabildiğimiz sevinçlerimizi üzüntülerimizi duygularımızı paylaşabildiğimiz ender yerlerden biyer bence inşallah son günlerimize kadar aynı şekilde devam eder ve tabiki sonrada

ben de iyiyim arkadaşlarımmmm kızım da iyidir heralde ,.çok yoruluyoruz ama napalım herşey onun için :teselli:
kızlar dün gülşah yazmadı hiç inşallah iyidir acaba bir sorun mu varr

günaydın fıstıklarrrr
hicrancım valla gözlerim doldu birden ..
aynen katılıyorum canımm, normal arkadaşlıklardan farklı bizim durumumuz
biz burda hayatımızın en önemli olayını birlikte yaşıyoruz ve iyişallah yaşamaya devam edeceğiz

günaydın herkes çook iyidiri inşAllah..

gülşahı ben de çok merak ediyorum yazmadı dün önemli birşeyi yoktur inşAllah..

gülşahcım siteye girer girmez yaz bizeee :KK43:(

Saol canımm ben iyiyim.. Allaha şükür bir sıkıntımız yok... Oğluşum fıkır fıkır anneciğini mutlu etmek için hareket ediyor durmadan :nazar::teytey:

Sen nasılsın???

sıcaktan bezmiş vaziyette evde pinekliyorumvalla dışarı burnumun uzunu çıkaramıyorum bunaldım evde oturmaktan bugün belki öğlen bizim burda pazar kuruluyor sebze meyve almaya çıkarım belki kızımla

Ayy canım bende evdeyim ama yorgunum biraz...

Bizim ufaklığın odası ile uğraşıyorum.. annem yıkamaya başla artık eşyaları diye tutturdu.. Bugün oğluşumun eşyalarını yıkamaya başlıycam...
Dağ gibi de ütüm var beni bekleyen.. Yavaş yavaş onları halledicem bugün...

kolay gelsin sana ozaman yorma kendini yavaş yavaş dinlen arada öle yap

sıcaktan bezmiş vaziyette evde pinekliyorumvalla dışarı burnumun uzunu çıkaramıyorum bunaldım evde oturmaktan bugün belki öğlen bizim burda pazar kuruluyor sebze meyve almaya çıkarım belki kızımla

canım sana tavsiyem 5 buçukdan önce dışarıya çıkma....
Çok sıcakkk pazara da ne kadar geç gidersen okadar ii olur.. pazarlar zaten kalabalık ve havasız oluyor... sıcak geçsin öyle git.. a.s.

X