2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam kızlar nasılsınız öğlen tatlıyı fazla kaçırmışım kalbim çok fena çarpıyo.Korkuyorum bi acile falanmı gitsem acaba ya üstelik bide sıcak napçam bilmiyorum.

Selam kızlar nasılsınız öğlen tatlıyı fazla kaçırmışım kalbim çok fena çarpıyo.Korkuyorum bi acile falanmı gitsem acaba ya üstelik bide sıcak napçam bilmiyorum.

doktoruna ulaşabiliyorsan bence ilk onu ara.... O seni yönlendirecektir...
İhmal etme eğer ulaşamazsan da bir doktora görün derim..
Geçmiş olsunn

Bende dün yaptırdım şeker yüklemesini benden önce koldan kan aldılar (hemogramda istemişti doktorum) sonra 1 bardak glikozlu su içtim ve kıpırdamadan 1 saat oturdum, yürümeyin dedi dr, yürürsek glikoz yakmaya başlarmış sonuç farklı çıkarmış.1 saatin sonunda yine koldan kan verdim.Sonucum 102 çıktı...

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun zamandır giremiyordum.ama yazılarınızı ara ara takip ediyorum. hamişlik nasıl gidiyo bu sıcaklarda alah kolaylık versin

yattım dınlendım ben geldım kızlar:)
canımcım yaaa agustosa kadar calısmasan bırazcık daha erken bıraksan yaa
arkadasım cok sıcak hava hem sana yazık hem bebegıne.evınde serın serın yatsan dınlensen..a.s.haklısın bebısınle daha cok vakıt gecırmek ıstedıgın ıcın sonuna kadar calısayım dıyorsun ama sende onemlısın bunu unutma canımcım.
bu arada yanı sızın gelınede sımdı bırsey soylucem ama neyse:roflol:
yanı evlenmeden daha boyleyse evlenınce ne yapıcak merak edıyorum,allah annecıgıne sabır versın yardım etsın...
ben agustos 23 te evlenmıstım ve agustos basıydı kayınvalıdem yazlıktaydı bız evde temızlık yaptık ev yerlestırdık:))))))ahhhh ahhhh...

halımecım su seker olayı herkese farklı bırseyler yapmıslar sag salım atlatalımda bakalım..
senın sonucların cok ıyı cıkmıs gercekten arkadasım darısı ınsallah benım basıma...a.s.

doktoruna ulaşabiliyorsan bence ilk onu ara.... O seni yönlendirecektir...
İhmal etme eğer ulaşamazsan da bir doktora görün derim..
Geçmiş olsunn

Sağol cnm nasıl sinirlerim bozuk iş yerindede gözümün içine bakıyolar akşama mesaiye kalayım diye ya bunlar ne düşüncesiz insanlar ya ağlıycam şimdi valla senağlama

Napıym duygu ya... Bi sürü düğün var zaten. Temmuz 23'te çıksam çok erken olacak.Eşim iş değiştirdi yeni zaten.Ve eski çıktığı yerden son maaşını alamadı, o sırada bayağı sıkıştık.Bide düğünler başladı, bi yandan da bebeğe bişeyler lazım. Bide ben temmuzda çıkarsam maaş alamayacakmışı , izin dönüşü başlayınca hepsini toplu alacakmışım.İyice sıkışacağız yani...

Haftasonları da hep dolu dolu geçiyo ya.. Hiç dinlenemiyorum.Denize gideriz diyodum, her haftaım. bi bişey çıkıyo. Ya çeyiz al, ya düğün, ya eşimin işi var.. Uff ya çok sıkıldım.İş yerindede bazı çirkef insanlarla uğraşıyoz bu aralar ona da canım sıkılıyo, bide ağbimin şu düğün işleri ve rahat olmaları beni deli ediyo...
Bakalım belki temmuz 23'te çıkarız kendimizi toparlayabilirsek...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...Bi daha hamile kalmak istediğimde doğumu yazın başlamasına göre ve çin takvimine göre ayarlayacağım. :roflol:
Tabiii Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

kumralım hoşgeldin sağol canım iyiyiz sen nasılsın sıcaklar çok fena ne yapalım dayanmaya çalışıyoruz buna da şükür..

amonra canım çok geçmiş olsun dr git ve kendine çok iyi bakkk canımm ..

canım benım ya kıyamambızdede durum pek farklı degıl aslında benımde eşim iş degıstırdı o yetmıyormus gıbı yenı ısyerı bızım evden tam 110 km.kafamçokkarıştı
sabah 6.30 evden cıkıyor otobuse bınıp servıse gıdıyor aksam bır gelıyor 8.30 zaten pestıl olmus..dolayısıyla bızde sımdı ev tasıcaz ve maddı acıdan ınanılmaz sarsılcaz...
gecen sefer 3000 ytl gıttı ev tasırkentam bebek esyaları alıncak olmadık masraf cıktı
onun yanında esımın yuzunu goremıyorum hep yorgun argın gelıyor...benımde canım bu yuzden cok sıkılıyor ama ne yapalım..allah hepımızın yardımcısı olsun..hem maddı hem manevı

kızlar size sorum olacak benim bacaklarım cok agrıyo.bişey giyerken bile geri çekemiyorum.ebeye söyldim catın doguma hazırlanıyo dedi erken dogumdan korkuyorum sizlerde d böyle bi durum varmı

slm kızlar
bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım.Glikozdan önce parmağımdan kan aldılar.
sonra glikozu içtikten 1 saat sonra aldılar.sonuçlarım açlık kan şekeri normal 76 ama diğeri yüksek çıktı 152 çıktı. Üç gün sonra yine 100mg şeker yüklemesi yapılacak kesin sonuç o zaman söyleriz dedi doktor. Yaa bu sefer 4 kez kan alacaklarmış.parmaktan acıtıyorda off

nuray canım çin takvimi uydurma yahu bana iki kez farklı metodlarla kesin erkek olarak çıktı ama kızım olacak :)) Allah sağlıklı eli yüzü düzgü hayırlı evlat versin canım hepimize inşAllah...

iletişim hoşgeldin geçmiş olsun inşAllah 100 gr lık yüklemeden sonra sonucunun normal olduğunu öğrenirsin canım..

kumralım benim de bacağım çok yorulduğum zamanlarda ağrıyor tek bacağımın üzerine basarken kramp giriyor kasılıyor dinlenince geçiyor ... inşAllah vaktinde sağlıkla gelirler bebeklerimiz...

inşallahcanım vaktinde gelirler sağlıklı sıhhtli ama korku oluştu gözümde annem ilk bebegini 6 aylıkken erken dogumla kaybetmiş.abimide 7 aylık dünyaya getirmiş bende acaba genetik bişeyler olabilitmi diye tereddüt yaşıyorum

canım inşAllah birşey olmaz Allah büyük hakkımızda hayırlısıne versin kaldıramayacağımız şeyleri yaşatmasın inşAllah sen içini ferah tut.. bacaklarda ağrı kasılma erken doğum habercisi olabiliyor muymuş acaba ? yarın kontrolüm var dr uma bir sorayım bunu da CADIARZU
herkese iyi günler arkadaşlar görüşmek üzere Allaha emanet olun..
:1hug:

bacagımda kasılma filan degil agrım kalça kemiklerim ve bikini bölgemde acayip bi agrı var.sanki spor yapmışımda hamlamışım gibi bişe giyip cıkarırken otorup kalkarken agrılarım var cok kötü

merhaba duygucugum, nasilsin canim.senin hamileligin nasil gidiyor.umarim hersey yolundadir.
benimde basima böyle birsey geldi canim,daha tehlikede gecmis degil,dün dr.gittim CTG ye girdim,bebegin kalp atislarini ölcen alet orada gene hafifte olsa agri cikti,cumaya tekrar gidicem,dr gene hastaneye yatirabilim diyor.moralimde cok bozuk,bugünde belim agriyor kuyruk sokumuma dogru,buda iyiye alamet degil ama .hastaneye yatinca cok zor oluyor,cocuklar ben hepimiz mahvoluyoruz.insallah yatmama gerek kalmaz. a.s.

canım kıyamam ben sana yaacok uzuldum allah sıfanı versın ınsallah ıyı dusunmeye calıs uzme kendını umarım hersey yolunda gıder ve zamanında gelır bebısın a.s.cocukların ıcın esın ıcın senın ıcın zor oluyordur tahmın edebılıyorum ama gereklıysede yatman uzulme canım benımm
ben sımdılık fena sayılmam allaha sukur buyuk bır sorunum yok.yalnız ıkı gundur benım bebıs sankı bır yerde hoppp dıye toplanıp yumak oluyor napıyor anlamadım cok tuhaf oluyorum..yanı tekme falan degıl..sureklı sag tarafa gecıp orda topluyor sankı butun vucudunufisfisfis
benzer durum yasayan varmı arkadaslar??neden oluyor acaba??

offf bu ne sıcak yaa. allah yardımcımız olsun. en sıcak günler bizleri bekliyor. bebeğimin vuruşları bile sanki biraz azaldı.birde iştahım arttı. nolcak bilmiyorum. evde olsam duştan çıkmam sanırım.:) duygucum benim bebeğimde öyle sağ tarafta toplanıyor kafasını sanki elimle tutuyorum gibi yumak oluşturuyor. orda olduğunu sağlıklı olduğunu belirtiyor annesi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…