Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilaryacığım güzelmış meleğinin odası ......
iyi günlerde içinde büyütmeyi allahım nasip etsin..........
gunaydın Kızlar Herkes ıyıdır ınsallah.ben Sabah Gıttım Glukoz Yuklemesı ıcın,ozele Gıttıgım Halde Kuyruk Vardı 45 Dakıka Kadar Bekledım Ve En Sonunda Bana Sıra Geldıgınde Adam Demezmı Glukoz Aldınızmı Dıye?dalgamı Gecıyorsunuz Buraya Nıye Para Verıyoruz Glukozu Bız Alcaksak Dedım..sınır Oldum
Cıktım Karsıdakı Polıklınıge Gectım.ordada ıste Yok Doktor Bakcak Falan Fılan Derken Saat 11 Oldu.ben Labaratuvara ındım.ac Karnına 1 Tup Kan Aldılar 1 De Parmak Ucundan(o Ne Için Bilmiyorum)
5 Dakıka ıcınde Yarım Lıtrelık Sekerlı Suyu ıceceksın 1 Saat Sonra Bır Daha Kan Alıcaz Dedıler..yanı Saat 12.30 Da Gıtcem Tekrar Kan Vermeye
Suan Hala Acım Ve Bayılmak Uzereyım..
Allahtan Evım Yakındı Cıkıp Eve Geldım De Bıraz Dınlenıyorum..bırde Sıze Yazayım Dedım ıste Boyle Kızlar...
Hilaryacım aldıkların çok güzel ,gül güle bebeğin kullansın inşallah...
Duygucum geçmiş olsun canım. Niye özelde öyle yaptılar sana ya... Bende özelde yaptırdım. Bana iki bardak şekerli su gibi bşey içerdiler (içinde belkide sadece şeker vardı , bilmiyorum artık .) Ben yanımda limonda götürmüştüm içine bol bol sıkıp, limonata gibi içtim. Öncesinde ve içtikten sonra da parmağımdan ufak bi kan hesap makinesi gibi bi makinaya aldı ve orada ölçtü sadece. Benim bi arkadaşım şeker hastası, bende koldan alınıyomuş böyle yapacaksa ben arkadaşta da yaptırırdım dedim hatta
SSK'lı olarak da 19 YTL'ye yaptılar heralde. Ama anlamadım ya koldan aldıkları başka mı? 100 gr. için olanda mı koldan alıyolar yoksa. Bu arada benim açlık 71'di , tokluk 140'tı sanırım. 27. haftana göre iyi dedi. 100gr. falan da demedi. Valla özele gidiyoruz ama kekleniyomuyuz, napıyoz bilmiyom artık.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun.
Benimde ağbimin nikahı var yarın.sonrada eve gelip dini nikah yapacaklar. KIza elbise falan aldılar, alınacak diye tutturdu. Meğersem çok kilo aldı söz kıyafeti olmuyomuş. Bu arada elbisenin kolları uzunmuş, Dün gitmişler ölçü almışlar bu gün için alın demişler. 12'de annem gidip almış elbisesini....Çok canım sıkıldı ya... Zaten ev tutuldu kimsenin geldiği yok annem temizlikle falan uğraşıyo, çağırıyo hatta ufaktan gözüküp gidiyo...Yine demiş annem yağlı boya bitti, camlara bulaşmışlar. Tazeyken çıkaralım onları bak silinecek demiş..Ses yok yine Annem gitmiş uğraşmış yine...
Annemde hiper tansiyon var. Bide iş yaparken terlemiş böbreklerinden de hep çeker zaten. Şimdi bide böbrekleri tutmuş.Çok canım sıkıldı ya...
Bu akşamdan gideceğim bende anneme , biraz yardım edeyim yarına mama falan da yapılacak. Kadıncağız perişen olmuş. Tansiyon yüksek hep. Napayım bişey yaptıkları yok zaman azalıyo diyo...klava:
Biz ne anlayışlıymışız ya...