2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlarrrrrrrrr neredesiniz geneeeeee :eek:klava:
ben bugün lansinoh aldım göğüs ucu için temmuzda başlamayı düşünüyorumm ne dersiniz siz ne yaptınız alan var mı? benim bildiğim cansu var biz not aldık tarihi temmuzda başlayalım diyee :1hug:

Bende akşam üzeri çıkıp almayı düşünüyordum canım.Ne kadara aldınız?

Slm.kızlar ben bugün biraz endişeliyim bana yardım edin dün gece tuvalet için kalktıpımda peçeteye 2 damla pembelik geldi çok moralim bozuldu ama bi daha olmadı yani gece boyu kontrol ettim sabahtan beri yine bakıyorum şükürler olsun gelmedi bi daha sadece kasıklarda hafif bi ağrım var dr.um kasık ağrısı normal demişti ama bu pembelik beni çok endişelendirdi fikri olan varmı neden olmuş olabilir dün çok yürümüştüm ondanmı acaba bide bidaha olmayınca biraz içim rahatladı yinede korkuyorum kızlar yardım edin...

Kötü birşey olsaydı şidddetli ağrıda olurdu ama lekelenme bile olsa doktorunu araman gerekir.Hem için rahatlar.Haber ver bize.

allah hakkında hayırlısını versin canım.bende ilk zamanlar görmüştüm.rüyamda sayıklıyordum 3 eylül diye.kısmet.sağlıklı doğsunda bebişlerimiz aynı zamanda bizlerde sağlıklı olalım tabiki.

amin inşallah canım sağlıklı olsunlarda,
30 haftalıksın sanırım tahmını dogum tarıhın 3 eylülmü yoksa.. fisfisfis

emelcim 56g.lık bir tüp ve ben 45 ytl ye aldım canım
gülşah canım sen de doktoruna sor tabi önemsizse de için rahat eder

slm kızlar nasılsınız,siz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım,erken dğumla ilgili düşüncelerinizi yazmışsınız,inş. hepimizin bebekleri vakti geldiğinde gelişimini tamamladıklarında doğarlar,bir ark.ım var benim 7,aynda eşi kızıyla konuşuyomuştu bi akşam,e hadi güzel kzım gel artık seni çok özledim,çıkta gel beklemekten sıkıldım demiş,o günün gecesi doğuma gitmişler,şimdi bize aman çağırmayın bebeği diyorlar..

slm kızlar nasılsınız,siz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım,erken dğumla ilgili düşüncelerinizi yazmışsınız,inş. hepimizin bebekleri vakti geldiğinde gelişimini tamamladıklarında doğarlar,bir ark.ım var benim 7,aynda eşi kızıyla konuşuyomuştu bi akşam,e hadi güzel kzım gel artık seni çok özledim,çıkta gel beklemekten sıkıldım demiş,o günün gecesi doğuma gitmişler,şimdi bize aman çağırmayın bebeği diyorlar..

korktum bız eşimle çağırıyoruz oğlumm hadi gel de sevelim diye.... :1shok: :sm_confused:

amin inşallah canım sağlıklı olsunlarda,
30 haftalıksın sanırım tahmını dogum tarıhın 3 eylülmü yoksa.. fisfisfis

aslında benim 28 ağustosta doluyor günüm ama dr.hep 1 eylül diyordu günüme.son gittiğimde 15 ağustostan sonra bekle dedi.yani 11 eylüle kadar vaktim var benimde.

Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim saolun çok korktum ve sizden başkada paylaşıcak kimsem yok dr.u aradım dr.um şiddetli ağrı olup olmadığını sordu bende yok dedim hafif kasık ağrısı bi daha tekrarlamadığı sürece olmaz bişey korkma dedi ama şiddetli karın ağrısı falan olursa tehlikeli olurmuş hemen gel o zaman dedi bide çok yormamalıymışım kendimi yat dinlen sıcaktada fazla çıkma dedi aklınızda olsun yormayın kendinizi daha çok küçük korktum o kadar yaklaşmışken onu kaybedicem diye dünden beri uykum bile yok,Allah hiçbirimize evlat acısı vermesin inşallah yavrularımızı vaktinde kucağımıza almak nasip olur...

Dream 81 geçmiş olsun cnm,korkma sakın dünde ben öğle sıcağında dışardaydım,çatlayacak gibi oldum,nefes bile alamıyodum,kendimi zor attım eve,sıcaklar etkiliyor sanırım,mecbur kalmadıkça çıkmamak gerek.

Ya kızlar size bişey sormak istiyorum,geçen hafta dr.a gittiğimizde(28+1) dr.çocuğun başının aşağı indiğini söledi,bu doğum pozisyona girdiğinimi gösteriyor sizce,eğer öyleyse erken değilmi?

aslında benim 28 ağustosta doluyor günüm ama dr.hep 1 eylül diyordu günüme.son gittiğimde 15 ağustostan sonra bekle dedi.yani 11 eylüle kadar vaktim var benimde.

anladım..
ama 1 eylul le 3 eylul arasında 2 gun var zaten..
bakalım acaba 3 eyluldemı doğucak senın bebiş.. hayırlısı olsun da..
vallahı ben sımdıden cok ozledım oğlumu kıpırdadıkca oynadıkca cıkarıp kucagıma alasım geliyorr... :1rolleyes:

evet fazla yok arasında ama böyle rüyalar görmemiz normal herhalde.
aynen ya o oynadıkça karnımı sıka sıka seviyorum onu.çok hoşuma gidiyor onun oynaması.evdeyken açıyorum karnımı onun hareketlerini izliyorum.

eylül meltemi bende 29 haftalıkken gittiğimde yani geçen perşembe banada kafasını aşağıda olduğunu söyledi.ama daha çok pozisyon değiştirirler herhalde.ayrıca dr.um böyle olduğu için erken doğumun olur gibilerinden bişey söylemedi.içini ferah tut yani.

betulygt,gebelik sonuna doğru rüyalarımız dahada yoğun ve karmaşıklaşıcakmış..bende eskiden ruyalarımdan etkilenirdim ve biçoğu çıkmıştır..ama bu gebeliktekileri pek kaaale alma derim..hakta hayırlısı olsun..serde şimdi sabırsızlık var onunda etkisindeyiz..öyle gel deyince gelmiş bebek falan ben inanmıyorum etki altında kalma bence çook saçma..ama fazla göbeğimi okşamıyorum neblim tetikleyici bi kasılma olmasın diye yersiz bi evham...nasipse 30 ncu haftayı doldurdugumuzda önce allahın izniyle sonra özenli bir hastane ortamında en kötü ihtimal erken doğum yapsak bile şans yüzdemiz fazla..bence biz temuz 15 den itibaren rahat nefes alıcaz işaalllah..

ya Kızlar Size Bişey Sormak Istiyorum,geçen Hafta Dr.a Gittiğimizde(28+1) Dr.çocuğun Başının Aşağı Indiğini Söledi,bu Doğum Pozisyona Girdiğinimi Gösteriyor Sizce,eğer öyleyse Erken Değilmi?

Canim Normal Sanirim çünki Benimde Geçen Hafta Kontrolde Doktorum Baş Ağaiya Yerleşmi Deyince Panikledim Nasil Yani Diye Normal Dedi

slm.kızlar Ben Bugün Biraz Endişeliyim Bana Yardım Edin Dün Gece Tuvalet Için Kalktıpımda Peçeteye 2 Damla Pembelik Geldi çok Moralim Bozuldu Ama Bi Daha Olmadı Yani Gece Boyu Kontrol Ettim Sabahtan Beri Yine Bakıyorum şükürler Olsun Gelmedi Bi Daha Sadece Kasıklarda Hafif Bi Ağrım Var Dr.um Kasık Ağrısı Normal Demişti Ama Bu Pembelik Beni çok Endişelendirdi Fikri Olan Varmı Neden Olmuş Olabilir Dün çok Yürümüştüm Ondanmı Acaba Bide Bidaha Olmayınca Biraz Içim Rahatladı Yinede Korkuyorum Kızlar Yardım Edin...

Inşallah Bişey Yoktur Güzelim Aklina Kötü şeyler Getirme Doktoruna Sor Hemen Ne Der Bak Bir Muayneye Git Kontrol Etsin Seni Ve Bebeği Kendinide Yorma Fazla Olurmu Canim

merhaba kızlar nasılsınız bugün? herkes iyidir inşAllah..
gülşah canım geçmiş olsun iki damla pembe akıntı için endişelenme bence canım benim dr kanaman olsa o da şöyle dolu dolu olursa endişelenirim demişti birşey yoktur inşAllah üzülme sen..yaramaz kuzuna iyi bak :))

X