- 23 Kasım 2007
- 990
- 30
- 46
canım benımde aynı senın gıbı ınanılmaz hareketlı hıc durmuyor:dance:bazen dıyorum doguncada boyle olursa yandım ben valla
bırde oyle bırseykı tekmelemeye baslayınca arka arkaya sureklı vuruyor acıyorum karnımı artık soruyorum oglummmm ne oluyor yaaa dıyesırnaşık şey
dıyorum oturma pozisyonumumu begenmıyorsun ne oluyor yanı dıye :))))
sonra bır ara duruluyor...
gebelık org ta okumustum artık bebıslerımızın duzenlı uykuları baslamıs...
bunu bız hıssetcekmısız ne zaman uyudugunu ne zaman uyandıgını:)
kızlar benım goguslerım bır beden bıle buyumedı yaaa ınanırmısınız?
85 sutyen takıyordum hala 85 goguslerımCADIARZU
yalnız kılo aldıgım ıcın sırttan dar gelıyor bende gıttım 5 ytlılık o bahsettıgınız sutyenlerden alıyorum bozuldukca gıdıp yenısını alıyorum nasıl olsa 5 lıra dıye:teytey:
ben buhar makınesı aldım acıkcası cok para vermek ıstemedım kıpada kampanya vardı sinbonunkını aldım 40-50 cıvarındaydı..cok uygundu yanı..kısın kullandık gayet ıyıdı..sınboya bakın derım..hem ucuz hem guzela.s.
aynen bende akşam evde karnımı açıp konuşuyorum kızımla
hayırdır coştun yine bızdık diyorum:))
bendede öyle oluyor canım bir başladımı en az 10-15 kere vuruyor yada sürekli hareket edip yer değiştiriyor,sonra duruyor:))
o içimde kıpırdadıkça ona olan özlemim bin kat artıyor
sanki tanıdığım biriymiş gibi onu ÖZLÜYORUM resmen
hadi kızım biran evvel gelde seni koklıyım diyorum sonra aman dur daha erken biraz daha sabredelim zamanında kavuşalım diyorumm
KIPIRTILARI BANA ANNE OLACAĞIMI ANLATIYOR SANKİ
arkadaşlar bu buhar makinesi ne işe yarıyor bebeğimize faydası nedir
Beğendiğim bebek arabası bu kızlarrrr,Nasıl???Pusetsiz almayı düşünüyorum çünkü araba koltuğu taktıracağız pusete gerek duymuyorum.Sizce?
Özellikleri:
2008 model VİP serisi
Pierre Cardin PS S705A Enigma Aluminyum 2020
2 yıl garanti
Kızlar bana yardım edin nolur sabahtan beri karnımda bi sertlik oluyo sanki oğlumun durduğu yerde sonra bakıyorum kasılmamı diye int.okuduğuma göre avcumun içiyle karnımı yokluyorum rahmim toplanıyormuş gibi olmuyo herhalde kasılma değil bu olay 10 kere olmuştur en azından sonra oğlum tekmeliyo yine kaskatı kesiliyo sanki çok korktum bi bilginiz varmı neden kaynaklanıyodur bu durum[/QUOTE
....................................................................................................
Kızlar bana yardım edin nolur sabahtan beri karnımda bi sertlik oluyo sanki oğlumun durduğu yerde sonra bakıyorum kasılmamı diye int.okuduğuma göre avcumun içiyle karnımı yokluyorum rahmim toplanıyormuş gibi olmuyo herhalde kasılma değil bu olay 10 kere olmuştur en azından sonra oğlum tekmeliyo yine kaskatı kesiliyo sanki çok korktum bi bilginiz varmı neden kaynaklanıyodur bu durum
yaaw kızlar benşimdi çok istiyorumm hafta sonuu bebeğime bişeyler almayı fakak kimi erken diyoo insanın içini karartıyorlar çark ediyorumm almıyorumm.....
biliyom saçma fakat ne kadar da saçma olsa etkileniyom.....
sizce ne yapayımm bilirsinizz sizi dinlerimm arkadaşlarım....
Kızlar ben kasılmanın allahını yaşıyorum 2 gündür pik yaptı bende, doktorumda bişey yapamıyor, neredeyse 2 dk da bir kasıldığı oldu dün gece, 15 dk da bir bazen saatte bir oluyor, sertlik oluyor göbeğimde, regl ağrısı yok fakat içimde basınç oluyor...Bu normal değil gece kaçta olursa olsun beni ara nst ye bağlıcam seni diyor.Şimdi saat başı oluyor 15 dk da bire düşünce arıcam.
Dream 81 cim bak bana ben dün akşamdan sonra hala doğurmadım arkadaşım.
Kızlar bana yardım edin nolur sabahtan beri karnımda bi sertlik oluyo sanki oğlumun durduğu yerde sonra bakıyorum kasılmamı diye int.okuduğuma göre avcumun içiyle karnımı yokluyorum rahmim toplanıyormuş gibi olmuyo herhalde kasılma değil bu olay 10 kere olmuştur en azından sonra oğlum tekmeliyo yine kaskatı kesiliyo sanki çok korktum bi bilginiz varmı neden kaynaklanıyodur bu durum