2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar portbebe,kanguru falanda alıcakmısınız,ben portbebeyi alırımda kanguruyu düşünmüyorum sizce gereklimi acaba?

Canım burada junıor diye bir bebek mağazası var orada beşli set halinde satılıyor.Bizde o mağazanın indirim kartı olduğu için bize 65 ytl ye gelecek.Setin resmini bulursam koyarım.

HİCRAN Canımm HOŞGELDİN..

ben portbebe de kanguruda almıcam canımm
alacağım travel sistemin ana kucağı (oto koltuğu) olacak zaten,onda taşırım, kanguru ise bana hep bebişleri eziyormuş gibi geliyor,almam yani sanırım

Canım bende ana kucağı alıcam ama hastaneden getirirken ne bileyim portbebe iyi olur demişlerdi ondan merak ettim çok gerekli değilse almamada gerek yok o zaman başka bi ihtiyacını alırım

Canım her travel sistemin araba koltuğu olmuyormuş.Eşim sordu..Bu yüzden sade araba almayı bebeğimiz içinde arabımıza bebek oto koltuğu koyduracağız.Enazından 4-5 yaşına kadar rahat oturabiliyormuş..

GÜLLLLLLLL kızz, o kafası değil poposu canımmm çünkü bebekler anne karnında gerneşirken popolarını ileri doğru uzatırlarmış.bende de oluyor bazen karnım yamuluyor.Babası hemen kızımın popişine vuruyor:nazar::asigim:

Allah razı olsun canım yaa bende kafasımı poposumu diye anlamaya çalışıyordum bu bilgi süperr oldu
babasına söyliyimde poposunu ısırsın:teytey::teytey:

Böyle birşey alacam..
1552_buyuk.jpg

yaa kızlarr o oto koltukları 4-5 yaşa kadar kullanılanlar yeni doğan için uygun olmuyormuşki,yani ben öyle biliyorum
yanlışmıı yoksa
çünkü onlar büyük ve güvenlik ve oturma sistemleri sanırım 1 yaşından sonraki bebekler içinmişş

Ben travel sistem denen arabalardan alacağım
hem puset hem de araba koltuğu yani ana kucağı oluyor
Chicco modelleri güzel ama biraz ağır diyorlar bakalım artık,tam karar vermedim.

Canım bende ana kucağı alıcam ama hastaneden getirirken ne bileyim portbebe iyi olur demişlerdi ondan merak ettim çok gerekli değilse almamada gerek yok o zaman başka bi ihtiyacını alırım

canım alışverişi yaparken sormak lazım satıcılara ama bildiğim kadrıyla ana kucağı diye satılanlarda ve travel sistemlerin ana kucağı(oto koltuğu)nda hastaneden çıkarken kullanılıyor yani arkadaşlarım öyle yaptı benim,emniyet sistemleri var onlarında,hareketli bile olsa sorun olmaz bence

Ben travel sistem denen arabalardan alacağım
hem puset hem de araba koltuğu yani ana kucağı oluyor
Chicco modelleri güzel ama biraz ağır diyorlar bakalım artık,tam karar vermedim.

bende öyle yapıcam canımm
kraftın chicco nun ve pier cardinin en hafif modellerine bakarım alırken hangisi daha kullanışlıysa onu alırım herhalde

bizim babamız birazdan bizi almaya gelir kızlarr
hepinize iyi akşamlarr
iyi tatillerrr dilerim

yarın sabah 10 da kızımla randevumuz var,dua edin bizim için olurmu?
iyişallah yarın size güzel haberlerle döneriz
hepinizi öpüyoruz

Bu nasıl?

2163_buyuk.jpg

Kdv Dahil Fiyatı : 430,00 YTL

Pierre Cardin V 2060 Travel Aluminyum VİP serisi - Çift Yönlü Bir Bebek Arabasıdır .0-36 ay kullanım
# Ayarlanabilen itme kolu (çift yönlü)
# Tam yatabilen sırt dayanağı
# Çıkabilen ön bar
# Baston seklinde pratik katlanma
# Yıkanabilir kumaş
# Tam kapanır tente
# Sırta tasıma kemeri
# Pratik takılabilen tasıma koltuğu
# 2007 RENKLERİ...............
# Ayrı kullanıldğında oto koltuğu, taşıma koltuğu ve ana kucağı fonksiyonlarına sahip koltuğuyla komple bir sistemdir
# annelerin arayıp bulamadıkları HAFİF travel sistem

bizim babamız birazdan bizi almaya gelir kızlarr
hepinize iyi akşamlarr
iyi tatillerrr dilerim

yarın sabah 10 da kızımla randevumuz var,dua edin bizim için olurmu?
iyişallah yarın size güzel haberlerle döneriz
hepinizi öpüyoruz

Elifcim inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin sen hiç merak etme bebişin çok iyidir annesi,iyi akşamlar canım:1hug:

Emel eltiminki tam senin istediğin gibi..inşallah bulursun..
sarıkanaryacağım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Bu nasıl?

2163_buyuk.jpg

Kdv Dahil Fiyatı : 430,00 YTL

Pierre Cardin V 2060 Travel Aluminyum VİP serisi - Çift Yönlü Bir Bebek Arabasıdır .0-36 ay kullanım
# Ayarlanabilen itme kolu (çift yönlü)
# Tam yatabilen sırt dayanağı
# Çıkabilen ön bar
# Baston seklinde pratik katlanma
# Yıkanabilir kumaş
# Tam kapanır tente
# Sırta tasıma kemeri
# Pratik takılabilen tasıma koltuğu
# 2007 RENKLERİ...............
# Ayrı kullanıldğında oto koltuğu, taşıma koltuğu ve ana kucağı fonksiyonlarına sahip koltuğuyla komple bir sistemdir
# annelerin arayıp bulamadıkları HAFİF travel sistem

evvet canımm bu çok güzelll

size birşey sorucam kızlarr
bebeklerinizin hareketleri nasıl?
yani kontrol ediyormusunuz?
ben sabahları onun tekmeleriyle uyanıyorum, gün içinde çok yoğun hareketli olduğu zamanlarda oluyor, sonra uykuya dalıyor galiba:))mesela benim kızımın açlığa hiç tahammülü olmayacak galiba,acıktığımızda çok hareket ediyoruz çünkü:))
birde müzik dinletmeye başladım, cidden sakin müziklerde çok oynamıyor,geçen gün fenerbahçenin 100.yıl marşını dinlettim ÇILDIRDI resmen:)))çok sevdi:)) doğuştan fanatik olacak annesi gibi benim kızım:)))
birde böyle tekme gibi değilde, sanki elini ayağını rahim duvarına dayayıp itiyor gibi bir hareket yapıyor ve bazende bir tarafta toplanıyor,karnım yamuluyor:)))
bizim kız hala yer değiştirebiliyor sanırım çünkü hissediyorum döndüğünü, içim bir hoş oluyor o dönerken:)))
amma uzun anlatmışım ya:))

canım benımde aynı senın gıbı ınanılmaz hareketlı hıc durmuyor:dance:bazen dıyorum doguncada boyle olursa yandım ben valla
bırde oyle bırseykı tekmelemeye baslayınca arka arkaya sureklı vuruyor acıyorum karnımı artık soruyorum oglummmm ne oluyor yaaa dıyesırnaşık şey

dıyorum oturma pozisyonumumu begenmıyorsun ne oluyor yanı dıye :))))
sonra bır ara duruluyor...
gebelık org ta okumustum artık bebıslerımızın duzenlı uykuları baslamıs...
bunu bız hıssetcekmısız ne zaman uyudugunu ne zaman uyandıgını:)

bayanlar ilgili baslıga da yazdım ama benım suan acil yardıma ihtiyacım var?? ..
ben genital bölgeye ağda yapmak için emla kremi surdum bekliyorum 1 saat 35 dk fılan oldu..
parmagımla dokundugum zaman uyusuk bırsey hıssetmıyorum ama deneme için cımbızla bır kıl alınca acısını hıssedıyorum..
kremı kalın tabaka halınde surdum sera ıle kapadım..
acaba yarım saat fılan daha mı beklemem gerekıyor yoksa o acı hıc yok olmaz mı ?..
denemıs olanlar yardımlarınızı beklıyorum kısa surede ???...

kızlar ben travel sıstem aldım bebek arabası oto koltugu hemde ana kucagı oluyor...
mother care marka aldım ben..hafıf olması ve arabanız varsa katlanınca bagaja gırcek gıbı olması cok onemlı...
benımkı 6.5 kg

X